Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nekem majdnem két komplett motort kéne fényezni, úgyhogy a mennyiség nem lehet probléma (ha a tételen nem komplett motorokat értesz, mert az akkor elég gáz) .
Pénteki ringen erősen gondolkodom, de a meló még közbeszólhat. Szerintem csak úgy működne a dolog, hogy eleve motorral megyek Pestre dolgozni. Ti hányra mennétek és hol lenne a gyülekező(ha lesz ilyen)?
Szerezzek egy pár négyzetméter Kawasaki matricát addigra ?
Ok, pénteken teszteljük: a Ringen a manuálisan leginkább fejlett ( DuB ) + a Kawa gyári szerszámkészlete + egy ZiZi és egy H4-es izzó.

Ha szombat reggelre kicseréli, akkor legyen Neked - valóban nem nagy dolog...
Szia !

Hívj fel holnap délelőtt , addigra meg lesz a száma - én is most akarom vinni a sárvédőt+tükröt, végre találtam valakit aki TUD is fényezni, nem csak szeret !
Vízbázisú, profi kamrával. Viszont keveset fényez, így általában be kell várni 5-6 tételt hogy megérje a kamrát felfűteni, beindítani.

Pénteken nem jössz fel HRingre ?
Sziasztok zizisek!

Pár hónapja már említettem nektek, hogy esküvőm lesz, ami előtt szeretnénk egy kis motoros felvonulást párommal, mégiscsak motorosok lennénk mindketten! Ez a pár hónap nagyon hamar elment, szóval jövő hétvégén már itt is a nagy nap (juj, és én még nem éltem...)!
Szóval szeretettel várunk benneteket aug 30-án, szombaton az esztergomi Bazilika előtt fél négykor, ahonnan gurulnánk egy kicsit. Jönnek a Z-sek is! Természetesen utána azt is meg lehet nézni, ahogy bekötik a fejemet...
Remélem, jó sokan jöttök!

Sziasztok!
cézé
Szevasztok!
Én is megvagyok, csak szarakszik a gépem! Nem tudom felrakni az új vinyómra az XP-t, mert lemezolvasási hibát ír ki az első újraindítás után. Esetleg valaki tudja mitől van?
Én ma nem megyek gurulni, mert megyek Air-race-re!
Pénteken viszont a Lime party-n ott a helyem! 4-re, vagy elöbb már ott leszek!

Jó bulizást mára!
Engem érdekelne a a gurulás! csak kevés az időm...
Mogyoródi u. JET? Hánykor?
Szeva, A Cagiva Mito-forumon érdeklödj keresd Mikka83-at Tábprfalvai a srác brutalis munkáit láttam nagyon tud a kissrác. üdv Gábor
Nekem jeti kút pénteken negyednégykor megfelel
na Urak! elmegyek testszobrászkodni, kicsit rendbepakolom a kecót és ebéd után mehetnénk egypár karikát, lehetőleg a technikásabb fajtából! ki van benne?
Főleg h nincs is szerszámkészletem Bedobok egy multifunkciós tecsós cserélhetőhegyűt
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani nekem egy megbízható, jó minőségben dolgozó motorfényezőt, mert akiket eddig én találtam nem tűntek valami bizalom gerjesztőnek?
Elsősorban Székesfehérvár, Budapest, Dunaújváros környéke érdekelne, de ha minden kötél szakad már majdnem bárhol jó lenne.
Melyik lámpa okoz gondot? Hátsóhoz semmi nem kell, ülés alól támadható. Irányjelzőknél jól látható helyen van a csavar. Az első fényszóró tünhet egyedül problémásnak, de annyira az sem bonyolult. Egyébként rendőre válogatja, de leginkább autója. Valóban, nagyon sok mai autó némely lámpája, a xenonos mindenképp igényli a szervizt. Próbálkozni lehet.
Az autónál elegendő, az biztos.
És szerintem, ha DuB a ZiZi gyári kulcskészletével és egy H4-es izzóval áll az út szélén, abból nem lesz izzócsere...
ZZR-be egy H4-est egy 21/5 W (hátsófék/helyzet) egy 5W (rendszám) egy 21 W (irányjelző) és egy 3W japán autókba való bedugós (első helyzet) égőre lehet szükséged tartalékba.
Ha kell adok listát az izzókról amik benne vannak a motorban
Az hogy van igazolásod hogy csak a motorblokk kiszerelése árán lehet égőt cserélni, kevés lesz.
A fényszóró nem ledes, gyakran az első helyzetjelző sem, tehát ezekbe való izzót. Az utólag beszerelt xenon nem mentesit a tartalék izzó alól, ráadásul szabálytalan is a használata, tehát nem hangoztatni hogy az van beépitve.
Izzókészlet: Alapjában véve bármilyet tarthatsz magadnál, és máris szabályosnak tünsz - senki sem fogja végig próbálgatni az égőket, a lényeg hogy legyen. A cumi csak akkor lehet, ha a rendőr azért állit meg mert nem világit valamid és bírság vagy csere a helyszinen lehetőségét veti fel.
Lehet zacskóban, nincs jelentősége (de lehet kapni kisdobozos készletet ami elfér az ülés alatt) a lényeg hogy legyen minden olyan izzóból egy-egy darab amilyen a járműved tompitott fényszóróját, helyzetjelzőit, rendszám világítását, irányjelzőit és féklámpáját üzemképessé teheti. A többi nem kötelező. Nem kell magadnál tartani csere izzót azokba a lámpákba, amelyek cseréjét csak szakműhelyben lehet elvégezni (pl: LED, Xenon).
Ami még fontos: nem elég az izzókészlet, rendelkezned kell azokkal a szerszámokkal is amikkel ki tudod cserélni őket (kérhetik ha nagyon köcsögölni akarnak). Amugy nem sokra menni a tartalék égővel és a rendőr is ugyanugy büntet ha nem tudod kicserélni és azért állit meg, mert nem világit valamid. Tehát minimum egy csavarhuzó.
Remélem szép és nyugodt utad volt.
A pólók miatt hívlak, hogy hol és mikor, mert a csütörtök tuti nem jó.
Üdv!
A plexit nem felejtetted el ugye!
Neked péntek, negyed 4 , Jet kút megfelel ?
Sziasztok, megjöttem, ideiglenesen itt vagyok .

Kutya kérlek az adatlapomon lévő emailra küld el a bankszla adataid és fizetem is már.
Köszönöm!

Zizzer: a pólóimat is fizetném és átvenném , pld csütörtöki rómainál?
Mesélnétek ott majd a verda napokról is .

Holnap délután gurulás? Okoskával 99% megyünk!
Hello!
En egy `92-es ZZ-R 1100-ast hajtok,azaz csak hajtanak hisz nem talalok hozza alkatreszeket, espedig:
also hasi idomokat(legalabb bal), elso indexet(bal),hatso lampa tarto keretet, matricakat!
Ha tudnatok segiteni,azt nagyon meg koszonnem,hisz itt, az erdelyi szilagysagban nagyon egyhangu az elet a paripam nelkul!Koszi
Olvasván az izzókészlet dógot és a rendőröt....amellik motorban csak ledes világítás vaun ottan mit kér a fakabáth forrasztópákakészletet?

Till