Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor nem ugrom be egy pacsira, mert összemézezel előtted fogok elhúzni, majd integess!
rugót nekem is kéne, de nem lesz rá idő
Jah még igen. Most pácomom a mézes chilis csirkemellet, közbe félig-meddig lemosom a mocit, aztán kajálok és talán még eljutok a haveromhoz is hátsó rugóstagot állítani. Aztán 5re ki ringre.
ja tényleg! oktánszámnövelőnek elsőosztályú
na megyek csavargok a városban meg vásárolok, aztán haza rápihi. otthon vagy?
nem inkább ágyas cigánymeggy? Attól tuti begyorsulsz
ok. egy üveg fütyülős barack rendel!
Jah igen piát hozzatok mert már az első turnus után is meghaltok a szomjúságtól.
na igen, valszeg én is a tötymörgő szekcióból indulok, aztán majd onnan valamit feljövök
Hát elég vegyes a 3:20asoktól egészen a 2:30-ig. Jah és tele van ZX-6R-el. Valszeg a mi 400asaink lesznek a leggyengébbek de azért no para vannak bénábbak is.
émmég nem voltam pályanapon... Jaku jobban tudja.
sztem vannak tötymörgők is, meg a gyorsabbak, akik nem mentek át még a gyors csoportba...
Tényleg: a lassú csoport, az mennyire 'lassú' ?

Ugye nem kanyarban tötymörgő, motort életében először látott téma - csak éppen nem slickkel felvonuló, meg nem 2:10-et hasító bolydultak tömege ?
előttem csak 50-en rohangálnak majd, de bevárlak
Nem. De nagyon plasztikusan írtad körül az érzést - valami ilyesmi történik.
Majd este meglátod !
csak nem elkezdik 100-an zsinóron húzni?
ööö...az nem rossz. De -talán- még ettől is jobb lesz, főleg ledöntött motornál
jövőre lesz valami morcos 600kilós...
mik történnek? előugrik egy félvér equadori szépségkirálynő és megmaszíroz?
Vegyél egy jó 6kilóst: ha 5000-nél teljes gázt rádobod, tök jó dolgok történnek...
Thx ! ( azt hittem csak autóra ehet sms-ben... )
akkor minden ok, majd lejebb lököm én is 1-2-3-mal...
jaja, erre gondoltam... de az a fránya jobkéz má 5ezernél odarakná a nem létező nyomatékot
Fokozatosabban húzd, és akkor nem torpanik, nem csuklik! 6-7környékén már oda lehet rántani nyugodtan
Kisebb fordulaton hirtelen sok benyát kap, és nem tud elégni
Nem tudjátok motoros pályamatricát hol tudok venni ? (net kivételével persze)
a topless csajok felpolírozásába én is beszállok
Nekem esélytelen lemosnom a gépet - egész héten nem jutottam le a garázsba. +ma szerintem amúgy is kap koszt a vas.

Majd ott a topless-mosóba beviszem a Verdán, utána meg Turtle-vel nekiállok felpolírozom ott a sátrunk előtt.
én is direkt nem viszek, mert nincs tudod: 'ha mindenre költök, nem nő a köldök!"