Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jakuza, a fényképen engem fényképeztek, de ha tényleg te vagy a kép sarkában, akkor ezeken is Te vagy, feldobom, hátha hasznát veszed.
Hogy biztosan megtudjuk az igazságot, a legközelebbi alkalomra fel kell valakit fogadnunk aki a pálya széléről kameráz minket.
a videó nem igazán adja szerintem úgy vissza a dőlésszöget mint egy állókép, mert ahonnét filmezik az is dől (bár lehet tévedek). A gumik viszont mást mondanak
Tanulságos visszanézni a motorozást. Nekem videóról úgy tűnik nem is nagyon döntögettünk, a motoron pedig elég közelinek tűnt az aszfalt. Azt éreztem, mindjárt leér a lábtartó.
Szegény Z. A Ziziről meg ugy tudjuk, hogy még ilyenkor is vigyáz a gazdira.
Na nekem csicsika! Grat Jaku, PéLaci.
Nálunk a lassúban volt egy csúnya zugás (a mikéntet nem tudom) de egy vadiúj fehér z1000 bánta. A Z fórumban azt irják hogy a tank elmozdult, kormány görbült, és az idomoknak harangoztak. Én csak egy pillanatra láttam, ott nem tünt ennyire súlyosnak.

Meg egyik ZZR (eddig ismeretlen) kollégának folyt el az olaja de szerencsére nem esett.
Mi lenne a MotorGP-n a sok kamera végett? Tolatás?
Tudod mi munkavolt photoshop-al leszedni a képről a kitámasztó kerekeket
Tudtam, hogy kameráznak, ezért szöszöltem mögötte olyan sokat. Gondolkodok, hogy jogdíjat kérek
Kavicsokat megszámolta vki?
Mivel más nincs, jah . De jövő héten ha törik, ha szakad viszem megcsináltatni.
Nem baj az. Az egyenesben csak a motor tudd, a kanyarban viszont a motoros.
Kivakítottad a szemem. Végig refi volt?
Majrécsík eltünt (meg a kis elefántok is majdnem a gumi szélén), sztenderből is hiányzik egy kevéske
5:30-nál PéLaci akcióban!
itt a videó ezen is rajta vagytok http://sportmotor.hu/motoros_v...
Heheh a viden 3:40-től ismét látható vagyok és előzők is! Bár a célegyenesben otthagynak mint a rosszpénzt!
Jól nyomtad. Gumi?
Hehe a most felkerült viden is ott készülődünk a háttérben
Bezzeg nem akkor fényképeztek mikor mögötted mentem.

Mindenki aki kihagyta a mai Kawás napot nagyon sajnálhatja!
Hiába aki lassan megy az lelehet fényképezni
Az fasza. Meg várom a kulcstartós oldalra is hogy felrakják, és a balcsis kollégáktól...
Itten a ZX fórumban meg a Z fórumban. Jön majd vidi is azt mondták.
Ezt hol találtad ilyen frissen?
Jah a refi
grat, jól dől! ég a lámpád