Tudom, csak annyi a problémám, hogy a hengerfejed nem ugyanolyan mint az enyém , nagyobbak a szelepek. Felhyvtam már pár bontót, 4-4 db szelep kell, 4-3 db van, vasárnap nézem meg milyen állapotban. Lehet a végén újakat kell rendelni
Az még eszembe jutott, hogy ha végeztem a melóba, meg lecuccoltam otthon, akkor felhívom valamelyíkőtöket, hogy hogy álltok a pancsolással, hogy érdemes e utánatok mennem...
Szép jó estét!
Jó pancsolást kívánok mindenkinek holnapra, (hacsak nem vagytok lent este 6-ig) de sajnos meló miatt nem tudok csatlakozni.
Délután szívesen lemennék, de nem tudom mikor jöttök haza...
Sem a motor, sem a váz nem sérült.
Amik igen, azok csak műanyagok (idomok, takarók, hűszerfal egy része), de mindent sikerült eredeti gyárira (bontott, vagy új) cserélni. Nagyon megy az biztos, bár nem igazán hajtottuk meg, mégiscsak állt egy darabig.
Egyébként a dícséret leginkább szakértő barátomat illeti, aki számomra szinte felfoghatatlan türelemmel, hozzáértéssel és precizitással az én kevésbé szakszerű és hozzáértő akarásom mellett is képes volt erre .
Gratula, nem gondoltam volna hogy labra all. Minden elismeresem, csak el tudom kepzelni mennyi munka ( persze es penz) van benne. Remelem egyszer egymas mellett alnak majd a ket teso es kave mellett elbeszelgetunk roluk . Szval akkor a motor maga nem serult, a vaz sem? Megy mint a kis fenevad mi?
sziasztok.
Én holnap 9:00 órakor indulok az M1:M7 kivezetőnél OMV kút mellett található kávézóból.
Cél:Velence fürdő-szabad strand.
Program:motorozás a célállomásig, majd pancsolás délutánig.
Lófa.t! Indexeket be kell faragni az idomzatba, ergo idomzat még le van rántva. Most csinálták-tuk meg a csövet. De mivel egy sz.r kormányt kaptunk, ezért az is áttéve jövő7re. Ha vki leviszi a testemet a tóhoz, akkor megyek.
Íme a képek!
Nem fikázni, sok munka van benne (még több pénz ) és még igazításra, fényezésre vár.
Mentünk már vele kissebb köröket a környéken, de azért tartottunk a helyi szervektől. Bevallom utána vigyorogtam egész este mint aki hatost dobott. Az különösen felháborított, hogy tisztítás, ellenőrzés és olajcsere után pöccre indult, mintha mi sem történt volna .
Velencei tó OK ,de még nem tudom tudok-e menni mert most rakják össze a motoromat.De ha tudok menni valaki küldjön egy telcsi számot hogy tudjak csatlakozni . balazs@ntstudio.hu-ra
Help, segitség nincs egy motorszerelö pesten vagy pestkörnyéken aki azonnal be vállalna egy fötengely cserét egy 1000es kawasakiban? Mindenki 2 3 heteket mond. Nem akarom elhinni.. Help segitsen már valaki megfizetem 2-3 órás melorol van szó.! Sajna nekem nincs megfelelö szerszámozottságom ehhez a müvelethez. 20 ezret fizetek, és ha valaki a napokban bevállalja megtuningolom pár alkatrésszel ezt az összeget további 40ezer forint értékben (zx10es alkatrészek, kerekek tárcsák féknyergek elektronikai dolgok és rengeteg blokkalkatrész fötenmgelyen kivül. valaki segitsen, nagyon szeretném hallani járni a motoromat. üdv elöre is köszönöm. a számom 06306420248 msn:hsskft@freemail.hu skype:hsskft üdv mindenkinek Gábor
Jó pancsolást kívánok mindenkinek holnapra, (hacsak nem vagytok lent este 6-ig) de sajnos meló miatt nem tudok csatlakozni.
Délután szívesen lemennék, de nem tudom mikor jöttök haza...
Amik igen, azok csak műanyagok (idomok, takarók, hűszerfal egy része), de mindent sikerült eredeti gyárira (bontott, vagy új) cserélni. Nagyon megy az biztos, bár nem igazán hajtottuk meg, mégiscsak állt egy darabig.
Egyébként a dícséret leginkább szakértő barátomat illeti, aki számomra szinte felfoghatatlan türelemmel, hozzáértéssel és precizitással az én kevésbé szakszerű és hozzáértő akarásom mellett is képes volt erre .
Én holnap 9:00 órakor indulok az M1:M7 kivezetőnél OMV kút mellett található kávézóból.
Cél:Velence fürdő-szabad strand.
Program:motorozás a célállomásig, majd pancsolás délutánig.
Nem fikázni, sok munka van benne (még több pénz ) és még igazításra, fényezésre vár.
Mentünk már vele kissebb köröket a környéken, de azért tartottunk a helyi szervektől. Bevallom utána vigyorogtam egész este mint aki hatost dobott. Az különösen felháborított, hogy tisztítás, ellenőrzés és olajcsere után pöccre indult, mintha mi sem történt volna .
Nekem jó lenne a múltkori találkozó hely, M1-M7 kivezető "Büfé" kávézó.
Jo akkor eldolt, Velencei, csak akkor beszeljuk meg mikor hol es honnan.
Remelem nem hideg a to vize .