Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tervezem. Igaz, hogy a fórumról még csak 1-2 embert ismerek, de a motorokról biztos megismerjük egymást.
kutya!
az akksira télleg csak fél év garancia, és ezt ilyen eus faszságok miatt tudták megtenni, fél év -1 nap tönkrebaszom az akksit azt cseréljék
Holnap Hring? valaki?
19:30 kor Római a szokásos helyen!
Akkor NEM AZ ÓRA a hiba! Az óra csak 190-nél tilt.
Hali! Tud valaki segíteni hogy kell a tiltást zzr 400 órájából kiszedni. Kb.170-nél letilt. Érdekelne a zzr 600 gyári áttételezése is! Köszi minden infót.
Sziasztok!
Akkor este RÓMAI
Naugye!? Én megmondtam, hogy az lesz az!
Ja és saját külön perverzióim: az üzemanyagszint- és a vízhőfok-jelző műszer. Ezek megvannak egy '93-as darabon? Bocs hogy ennyit fosom a szót . . . .
És bocsi hogy átpofátlankodtam ide de szívesen vennék néhány hasznos és okos tanácsot mielőtt megveszem a nagyvasat. Köszi még1x.
Sziasztok!

Jelenleg még a nickemben is szerepló FZ750-es Yamahát hajtom, de szeretnék váltani ZZR 1100-ra. A kiszemelt darab '93-as. Tudtok esetleg olyan támpontokat adni a szokásos kötelező dolgokon kívül amikre érdemes odafigyelni? Alkatrészárakról mit lehet tudni? Tényleg csak 6-7 litert fogyaszt emberien hajtva? Köszi szépen a válaszokat előre is.

Üdv, Balázs
Hy!

Megoldódni látszik az indításnál a kattogó probléma.
Tegnap kimértük, és nem jön ki áram az indító reléből.
Ha rövidre zártam akkor pedig pöcc röff-re indul
Tehát relécsere
Mindenkinek köszi a segítséget!
Széles utat
Kora reggeli ébresztő - a legfájdalmasabb szóviccek itthonról és külföldről: Kutya-világ
Kosz a 7eFt ket "tartalek" szivacser t inkabb nem

Holnapi romaira en is beneveznek , a 19:30 jol habgzik nekem is, ha csak nem kell mennem
egy reg megigert babalatogatasra . Inkabb en mashoz mint mas hozzam babalatogatasra
...kifaragom
dombon ülő fűcsomó legyek ha újat rendelek akkor inkább egy vastömbből
öhöööm okés, akkor ahogy érzed rendelj újat
ja hát csak eleve egy ilyen öntött henger megy rá a telócsúcsra, onnan egy konzol és abból a cső.
na h aezt vki megcsinálja 10e.ből, jelezz lécci
ha a cső belemegy a konzolba, akkor csaknem...
Énsem azt gondoltam h full ilyent, lehet szögletesebb is, nem kell minden szirszart kimarni hegesztés az jó, csak elne törjön
esztergályos alu-ból? hát az egészet kimarni 14-ből biztos h nem jön ki ha megnézel egy ilyen darabot.
de max 10-et adok egy kormányért eleve.
a másik, hogy megvágjuk a csövet és hegesztetünk bele egy másikat a tartókonzolba, az lehetséges.
amúgy a szelepeimet nem adom, a bóvdenemet már így is lecsórták
tod mit? odaadom a kormányom, ha megkapom a szelepeid csak 8 kell, akkor még marad 2 hengerre való, annyival is el lehet közlekedni . magamnak meg csináltatok kormányt, sztem egy ügyes esztergályos ennyiért simán megcsinálja(14ezer) annyira nem bonyolult, vagy alakitsad át túrakormányossá
bammeg de sík vagy, meló az meló...
Képes vagy egy fasz konferencia miatt lemondani a ringezésről. Én már 4 felé kinn leszek hogy lássam a MERSZesek ha kinn lesznek.
csak elfogyott a hagymakarikája
Sajnos nincs. Beszéltem velük a kormány véget. Azt a listát rég nem frissítették.
Egyébként most hoztak két 400-as Zizit japánból bontásra, de a kormány sérült volt.