Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha minden igaz itt én kandikálok ki a kép bal oldalán
Nah hazaértem. Ismét király volt a döntögetés, lassan nem marad csízmám és középsztenderem
Kompletten vettem a 92-es 600-as blokkot(zx600de..) karbi sorral,légszűrőházzal,elektronikával. Minden ki lett cserélve a kábelkötegen kívül. Most kapott karbiszinkront, szelephézag állítást, de a gyertyákat nem nézték. Nem is húz valami egyenletesen.
Én benne vagyok, nekem tetszik!
Krisz, még holnap felhívlak egyeztetni, hogy hányra mennyek érted.

Húú, anyám, ez az esti ringezés isszonyat király volt! NAgyon élveztem! Asszem legközelebb is megyek! Volt sajna két baleset, egyik mögöttem (nem bírta a tempót velem ), a másik megy egy balatoni zizinek szakadt el a kuplungbowdene és folyt ki az olaja, de ő állva maradt.
Benzint-szikrát-levegőt nem kap, valamelyiket ez tuti, vagy mindegyiket akár ha ilyen gyengusz. 6-ban 120? Attól egy 400 as is erősebb !

A váz-karbi-elektronika stb egyezik típuskódra a blokkal ? ( 90-93 / 93-98 / 98-02 / 02-től )

Egyébként a helyedben megfűzném -jó pénzért- és két jó szóért valamelyik topiktársat, és elkezdeném sorra kicsrélgetni, egy egyező évjáratúval az alkatrészeket egyik hétvégén. Ha megvan a bűnös, kiderül mit kell venned még hozzá.

Addig is:

- vegyél gyertyát, cseréld ki (úgyis kelleni fog, bajod nem lesz belőle)
- nézz egy gyertyaképet (ne csak úgy hasra ütve, rendes teszt-üzemmel!)
- vedd ki a légszűrőt a helyéről, menj egy kört úgy vele

És mégegyszer írd le: a blokkon kívül még mit/miket vettél és cseréltél, és BIZTOS -E hogy azok 600-as gép alkatrészei -e ?
Akkor szerinted mi lehet a gond? Már a 6-odik szerelőnél jár, de még nem tökéletes. 160-170-nél megtorpan, na pedig 100-ról akarok gyorsítani 6-odikban akkor 120 a vége. Mechanikailag rendben van a blokk, minden a 600-asé, mégsem akar rendesen menni.
Halihóóó ;o)

Itt az általam ajánlott tó címe és annak megközelíthetősége (aszfalt út) illetve képek stb...
Viszont van beugró, akinek van hozza el a diákját...

http://www.waterpark.hu

A motorokat a kapuban szoktuk letenni és figyelnek rá a biztonságiak, vagy a jegyellenőrök...

Üdv Nektek...
Ekkora bajt gyertya -sztem- nem okozhat. 6000 ként cserés, de én -ha nem hajtom- 12 - nél szoktam csak cserélni, de szigorúan az E végűt. Az EK max 6 és csere.
Az iridium megér bőven annyit. Jobb, tartósabb. 2500 Ft nem pénz érte.
Mennyivel jobb az iridium gyertya? 500Ft/db a különbség árban.
A gyertyákat milyen sűrűn szoktátok cserélni? Már csak arra gyanakszom!
Elektronika, karbisor stb minden ?
Érdeklődnék, hogy földút vezet be arra a bányatóra?
Értem, ilyesmikre mindenképpen rá fogok kérdezni, remélem nem lesz értetlen arc a válasz
Akkor mi a franc lehet vele? Már minden cserélve lett, szelephézag,karbiszinkron... 170 a max, de 5-ben már megtorpan. Hilfe-hilfe!
Hát ja.
Nekem is mondogattak használt gumis helyeket, de aztán mégis új lett belőle.
Conti Road Attack -ot rendeltem.
Sokba került, de legalább tudom, hogy új és hibátlan.
A használt gumikkal -szerintem- azért vigyáz. Könnyen megnézheted, hogy mennyire és hol kopott, de azt már nehéz kiszúrni, hogy volt e már javítva vhol. Az meg hogy milyen a kiegyensúlyozottsága, már csak akkor derül ki, ha már fent van a felnin.
Pénztárca kímélőnek tökéletes, de egy jó új gumi sok élményt (+ biztonságot) tudd adni egy mocizás alkalmával.
Akkor igen, ha az összes létező karbantartási teendőre (szelephézag, fékfolyadék, villaolaj, futóműkenés, csapágycserék, etc) rá tudsz kérdezni -a lehetőleg régi (mert ezen cserék nagy része 2/4 év vagy x km-enként van előírva)- tulajnál anélkül, hogy értetlen arcot vágna.
Amúgy a 3-as hajtókar kenése nem a legjobb egykerekezéshez, bár ez inkább akkor lehetett probléma, mikor még a zzr volt az übergyors gép.
Ez így nem hangzik rosszul, az alapján amit mondasz bevállalható a dolog.
Figyelem! Program:

Vasárnap fürdés. Bugyi mellé mennénk egy bánya tóra. Sajna azt nemtom, hogy melyikre, mert KillBill baby kalauzol majd minket.
A lényeg:

Találkozó: Fradipálya főbejáratánál (ha az jó mindenkinek)
Gyülekezés: 9:00
Indulás: 10:30

Résztvevők (iratkozzatok fel, ha késnétek, tudjuk, hogy várjunk):
KillBill
Emese
Anta
Peeter
Zizz
ÖCSILACI
(
tHUNder?)
Neki ez a negyedik ZZR1100, mind 50000 km felett teljesített és nem széthullás miatt adta el őket. Ez utóbbit meg eleve 60000-rel vette.
Én megyek holnap Ringre jön még valaki?
Az emberi számomra azt jelenti hogy nem állat módon 10.000-es fordulaton egyfolytában koppanásig csavarva a gázkart ha kell ha nem

Megbízhatóságról mi a véleményed?
Kérdés, mi az emberi. Jóbarátomé 6 alatt eszik.
Halihóóóó ;o)

Üdv Nektek!

Egy kis vicc:

http://www.mommo.hu/media/Mega...

Puszi ;-***