SOS segítség kéne!
ma lemerült az aksim miközeben fékbetétet cseréltünk, mert rajthagytam a gyujtást, no para tolásra beröffent, hazamentem, megint megesett a történet, miközben feltötltöttük z akksit töltővel, de utána inditogomb, nem mozdul az a geci önindító, hanem a biztosítéktábla kattog, minden biztit végignéztem a mociban de egyikl sem sérült vagy szar! aki tud segítsen ötlettel lécc! thnks
Biztit próbáltad cserélni? Nekem kattogott csak valami, és nem indított, de pár ki-be után megoldódott a probléma. lehet a foglalatot meg kellene tisztítani az oxidrétegtől(csiszolópapír pl), meg biztivel variálni, mert nekem működött, nem kell kiadnod érte pénzt ha megoldható
Kösz az 5leteket a JUNCTION BOX-ra de em jött be a wd40 és a kontakt spré se.Ha kiveszem a hátsó lámpa biztiét akkor pöccre indul.
Nincs vkinek egy ilyen, nem drágán zzr400 99-es.
Vagy nézzek utána bontóban?
Laci megvette az új motorját?
Jó kis fürdés lehetett!
Én holnap Alkesz társaságában megyek Dunaharasztira, az Univerzum strandra, akit érdekel, és akar holnap is fürdeni, jöjjön!
Elérhetőség és infó: http://www.udulokozpont.hu/
11-től ott vagyunk.
Habzott a velencei tó, rendesen!
Jó kis gurulás, dumálás, fürdés ... (félig élő csitkemell, de bár a kovi-ubi isteni volt ).
És nyalással a végén! Tökéletes nap :D és még nincs vége!
ma lemerült az aksim miközeben fékbetétet cseréltünk, mert rajthagytam a gyujtást, no para tolásra beröffent, hazamentem, megint megesett a történet, miközben feltötltöttük z akksit töltővel, de utána inditogomb, nem mozdul az a geci önindító, hanem a biztosítéktábla kattog, minden biztit végignéztem a mociban de egyikl sem sérült vagy szar! aki tud segítsen ötlettel lécc! thnks