Velencei tó
1. Jakuzza
2. Zizz
3.Öcsilaci
4.Emese
5.
6.
Zsóry fürdő
1. tHUNder
2.
3.
4.
Este múzeumok éjszakája, én személy szerint ezért nem mennék olyan messzire, legyen energiám elmenni egyet kettőt megnézni.
Zizz te is zstem ilyes vmit mondtal ? Te is csak Velenceire mennel , dub az mocit rak ossze , Peeter meg nem jelentkezett be , akor lefujva szavazas aztan ki ahova jut el ?
Okoskaval es Ocsilacival beszelek estere aztan majd kiderul .
Vagy nem.
Ja es meg1, en elfogadom a tobseget, oda megyek en is, ha veletlenul vki szavaz es nem ugy jon ki akkor tessek jonni , nem utanna " aaaa en akkor oda nem jovok". Az ne szavazzon, az mondja gyerekek en ide megyek es punk tum !
Bocs, de én most nem leszek baromi kreatív (kellemesen elfáradtam a héten, lusta vok ), viszont nagyon jó ötletnek tartom a fürdőzést. Mehetünk felőllem bármilyen thermál-fürdőbe, bár legszívesebben egy Pest környéki tóra, esetleg bányatóra mennék fürödni (pl.: velencei, omszki-tó).
Gyerekek !
Itt a várva várt hétvége , holnap azaz szombaton menjünk valahova ?
Ha minden igaz kánikulát igérnek és jó volna menni valami strandra .
Én a Zsóri-t vagy esetleg a Lipóti strandfürdőt tudnám ajánlani.
Zizzer a fürdők szakértője, ajánlhatna ő is vmi jót !
Indulás 9:00, gyülekezés 8:30 ? Hól? Merre? Ki?
Ilyen nekem is volt, azt a biztosítékot szedtük ki, amelyik a hátsó lámpáér fele, kiszedtük és az nem égett, ilyenkor simán indított, visszaraktuk, indított, ráraktuk az ülést, kattogott csak. alaposan tisztítsd meg, és nekem helyrejött
Vki please help nekem!
Van az ülés alatt egy JUNCTION BOX nevezetű doboz, amibe belemegy a gyújtás és a világítás csatlakozója.A motor 3 napos állás után nem indul be, csak kattog a relé.Ha ebből a dobozból kihúzom a világítás kötegét akkor pöccre indul. Ha egyszer beindul utána simán indul máskor is.
De több napi állás után nem.
Nem értem mi lehet a baj?
5lete vkinek?
Probléma megoldva.
Én holnapra még vacilálok az evezésen is.
Multkor itt hagytad a számlát.Nem jössze felém?
Velencei tó
1. Jakuzza
2. Zizz
3.Öcsilaci
4.Emese
5.
6.
Zsóry fürdő
1. tHUNder
2.
3.
4.
Este múzeumok éjszakája, én személy szerint ezért nem mennék olyan messzire, legyen energiám elmenni egyet kettőt megnézni.
Okoskaval es Ocsilacival beszelek estere aztan majd kiderul .
Vagy nem.
Velencei tó
1. Jakuzza
2. Zizz
3.
4.
Zsóry fürdő
1. tHUNder
2.
3.
4.
Velencei tó
1. Jakuzza
2.
3.
4.
Zsóry fürdő
1. tHUNder
2.
3.
4.
Strandra szeretnétek menni? Vagy szóba jöhet a Velencei tó?
Itt a várva várt hétvége , holnap azaz szombaton menjünk valahova ?
Ha minden igaz kánikulát igérnek és jó volna menni valami strandra .
Én a Zsóri-t vagy esetleg a Lipóti strandfürdőt tudnám ajánlani.
Zizzer a fürdők szakértője, ajánlhatna ő is vmi jót !
Indulás 9:00, gyülekezés 8:30 ? Hól? Merre? Ki?
Utána kontakt spray és/vagy WD40. Ha így sem lesz jó, akkor nem úszod meg a cseréjét, javítását.
De általában ez segíteni szokott.
Vki please help nekem!
Van az ülés alatt egy JUNCTION BOX nevezetű doboz, amibe belemegy a gyújtás és a világítás csatlakozója.A motor 3 napos állás után nem indul be, csak kattog a relé.Ha ebből a dobozból kihúzom a világítás kötegét akkor pöccre indul. Ha egyszer beindul utána simán indul máskor is.
De több napi állás után nem.
Nem értem mi lehet a baj?
5lete vkinek?
Képet ?
csabamuvek@freemail.hu
06706170942