Ja, mondjuk ez igaz, de akkor ez így egy nagy ökörség. Mi a s...ért nem mutatja meg, vagy indítja a minimumról a licitet? Mondjuk a háromezer nem elképzelhetetlen az állítólagos 5.500 fontos új árhoz képest. Mondjuk annyiért meg nem hiszem, hogy megérné (idáig cipelni+regadó+forg. hely.+javítás). Nekem legalábbis nem.
Ez csak a licit indulása, és a minimum árat nem mutatja a rendszer (az a legkisebb ár amennyiért odaadja a fószer, egyébként szerintem egy hülyeség, mert simán indíthatná onnét a licitet), így lehet hogy 3000 alatt nem jutsz hozzá.
Hali!
Számoljunk csak!
535 angol font az 307,68 HUF (MNB 2008.06.18.) árfolyamon számolva 164.608,8 HUF. Jól számoltam?
Ez meg milyen ár, hol van a trükk?
Hétvégén indulok érte, vagy elküldetem.
Huhaaaaaa, itt egy tesokam , ez is porul jart , ez egy ugyanolyan mint az enyem, licit kezdet £535.00 , de van minimum ar amit nem irtak le es szallitas vilagszerte. Ez egy 2006-os Zizi, olyan mint az enyem
Item number: 330244877936
Péntekre derűl ki, hogy az általam ismert bontóból tudnak e adni. (Jelenleg raknak össze egy Zizit, ennek függvénye lesz. Az ár az benne van a beszélt összegben, csak adják oda.)
magára ismert valaki? senki?...
Ilyen egyszerű lenne?
De szerintem azok a vékonyka kipuf nem nagyon áll jól neki.
Számoljunk csak!
535 angol font az 307,68 HUF (MNB 2008.06.18.) árfolyamon számolva 164.608,8 HUF. Jól számoltam?
Ez meg milyen ár, hol van a trükk?
Hétvégén indulok érte, vagy elküldetem.
A jelszó:
"Mindenből egy csak, hogy legyen!"
Csak hogy legyen
Item number: 270243952851
£4,250.00 + regado + idehozni
Item number: 330244877936
Hétvégére kánikulát mondanak, valami vizes program "pancsolás"?
Zizik
Tutira sokan fognak segíteni.
Rendben Zizz. Összefuthatunk.
Addig is gyűjtöm a kérdéseimet...
Hali mindenkinek!
Látom itt zajlik az élet, nézegetem a fotókat, Jaku jó nagy pocakot eresztettél... . .
Én is híztam, sajnos... ;(
Jó lehetett a múlt hétvége, igen aktívan telt...
Üdv Kill Bill.
Havont 1x Kecsón járok (oda valósi vok), ha gondolod, majd meglátogatlak Titeket.