Tulajdonképpen üzemképes és már meg is mozgattuk többször, de egy balos kipufogó és egy fényezés még kéne. Július 2 -án műszaki, papírozás és minden ok. Ha addig beesik valami prémium biztosan megtartom, mert nagyon pöpec lett.
Sajnalom , es hall istennek te emlekszel hogy "en ugye megmondtam ..", a rohadt anglia nem volna olyan mesze akkor erdemes volna megprobalni azt a torottet lealkudni es hat kettobol egyet?
Mi minden baja van?
Vecsési bontó: 06 20 9 745 559 (Zoli, ha jól emlékszem)
Nekem sokat segítettek, akár körbe is kérdez, vagy ad másik tippet, ha nekik nincs amit keresel.
Sok sikert.
Vecsési bontóban éppen most bontanak egy négyszázas zizit papírproblémák miatt.
Ha érdekel kérdezz rá, hátha a blokkot is bontják, vagy jó árban van. Tudok számot, nevet adni.
Sajna nemjó a hengerfej , más tipus, nagyobb szeleptányérok, szelepszár vékonyabb... szóval szopás ezerrel... lehet kidobom a 400as blokkot, és belerakok egy hatszázast, aztán felébredek
Szia, nekem nincs meg, mert a biztosito altal kijelolt bonto megvette ao es tudtom szerint azota all ott.
Volt egy srac aki alkudozott veluk de mivel jo ideje nem jelentkezik sztem nem vette meg.
Remélem oda érünk. duB-al egy kormánytagot fogunk fuvarozni a délután . Talált kormányvéget a mocihoz. Remélem vissza érünk, bár el kell még vinni -gondolom- dani... -nak is. Ha gondolod hívlak 1/2 7 körűl, hogy hol járunk.
Kellene a 400-as jobbos kormányának felfogató csavartávolsága. Magyarán a két lyuk közepének távolsága!
Illetve a 600-as kormány 2féle magassággal készült, ebből melyik a jó 400-asra...
Augusztus 15-17-én lesz a II. Quados-Motoros jótékonysági est és felvonulás a Dunaújváros Borfesztiválon.
Én szervezem (idén is) a felvonulást-szállás foglalást (ingyenes!) és a karitatív dolgokat.
Kérem, aki szívesen részt venne ilyenben, az privátban jelezze - ill. a www.motorozz.hu -n is indítottam egy listát, és arra mindenki feliratkozhat. ( a regisztráció az ingyenes szállás-kaja mennyiség felméréséhez kell. )
Eddig kb 150-200ezer Ft gyűlt össze idén, amit a helyszínen valószínüleg valamelyik gyermekkórháznak fogunk felajánlani ( tavaly a speciális képzést segítő Esőemberek alapítvány kapta az összeget. ) Továbbá szeretnénk összehozni, hogy quadosok, motorosok, speedesek, chopperesek, crossosok mindenki együtt tegye le a névjegyét, egy pozitívabb megítélés, és a közvetlen segítség mellett.
Ezért -amennyiben valamelyik mobile-hospital rendelkezésre tud állni- közös véradást szervezünk ezen a napon - erre szintén bíztatnék mindenkit, jelentkezzen. ( Akiben van még ellenérzés ezzel kapcsolatban, azt hiszem elég ha a KTM-es Zsembery nevét, és az ő mostani helyzetét említem - gyakorlatilag, a neki személyesen leadott vér mennyiségétől függ az élete, most már nap mint nap.)
Nos : akit érdekel a dolog, augusztus 15-17 ( a felvonulás Aug 15. péntek, 15 órakor lesz ) szívesen várjuk !
Kedvcsinálónak itt a tavalyi felvonulás összefoglalója: Video
Amit tapasztalatból megtanultam az ebay-en ilyen nincs minimum ar liciteknel, be kell irni fel percel a vege elott a max arat amit adnal erte es imadkozni. Ha pld ez erdekelne akkor ki kell kalkulalnod a szallitast (benzin, autpolya, koltsegek...), regadot, uzembehelyezes, javitast es akkor erre licitelni. Sztem nem veszesen serult a moci. Csak hat idehozni uzembehelyezni nagyon sok energiat es persze penzt igenyel . A hibatlanrol ne is bszeljunk.
Heló!
Sajnos úgy alakult, hogy a másik lett, nehari, remélem nem estél el miattam más vevőtől, köszönöm szépen a lehetőséget, remélem nem kell a Tiédet is megvennem .
Holnap becipelem a hengerfejeshez, megnézik, és össszerakjuk remélem a vasat, de ha kell szimering, akkor irány japán , 28000ért a 16db arany olcsóbban van, komolyan mondom
Kutya! kecskeméti kawát hivtam, átirányitottak pestre, ott nagyon készséges volt a srác, csak elfelejtett visszahivni, meg ma nemis igazán vették fel a telót
Kell hengertalp és fej tömités, szelepfedél nem biztos, azt össze cseréltük, ha jó akkor költségcsökkentésnek kihagyjuk. Lehet a gyertyákat is, azok vannak végülis.
hétvégén meg kipufogócsiszolás-festés, néhányan furán néztek rám h a buszon mit cipelek
nem aggódom, csak azt hittem zérónál azért nagyobb lesz a lelkesedés...
ok, nem sürgős. blogot is megcsináltam, oda is mehetnének beszámolók...
én is nagyon remélem, meghúznám hófehérkét
Keresek a héten leírásokat a mocikról, amiket fel lehetne rakni ill. képeket, az eddigi gurulásokról (7végén tudom küldeni, mert másik gépen, helyen vannak).
A taglista miatt ne aggódj. A következő talin csinálunk képeket. Szerintem egy kép kellene a motorrol (akár "lovassal", akár nélküle), és egy kép a gazdiról.
Addigra remélem Hófehérkét is ünnepelhetjük.
Mi minden baja van?
Nekem sokat segítettek, akár körbe is kérdez, vagy ad másik tippet, ha nekik nincs amit keresel.
Sok sikert.
Ha érdekel kérdezz rá, hátha a blokkot is bontják, vagy jó árban van. Tudok számot, nevet adni.
Dehát szerelem volt első látásra .
Volt egy srac aki alkudozott veluk de mivel jo ideje nem jelentkezik sztem nem vette meg.
Megvan még a törött mocid? Lehet kellene a blokkja
Kellene a 400-as jobbos kormányának felfogató csavartávolsága. Magyarán a két lyuk közepének távolsága!
Illetve a 600-as kormány 2féle magassággal készült, ebből melyik a jó 400-asra...
Ma megkapja az új cipellőt, holnap a műszakit.
Következő héten karbiszinkron és tisztítás.
Én szervezem (idén is) a felvonulást-szállás foglalást (ingyenes!) és a karitatív dolgokat.
Kérem, aki szívesen részt venne ilyenben, az privátban jelezze - ill. a www.motorozz.hu -n is indítottam egy listát, és arra mindenki feliratkozhat. ( a regisztráció az ingyenes szállás-kaja mennyiség felméréséhez kell. )
Eddig kb 150-200ezer Ft gyűlt össze idén, amit a helyszínen valószínüleg valamelyik gyermekkórháznak fogunk felajánlani ( tavaly a speciális képzést segítő Esőemberek alapítvány kapta az összeget. ) Továbbá szeretnénk összehozni, hogy quadosok, motorosok, speedesek, chopperesek, crossosok mindenki együtt tegye le a névjegyét, egy pozitívabb megítélés, és a közvetlen segítség mellett.
Ezért -amennyiben valamelyik mobile-hospital rendelkezésre tud állni- közös véradást szervezünk ezen a napon - erre szintén bíztatnék mindenkit, jelentkezzen. ( Akiben van még ellenérzés ezzel kapcsolatban, azt hiszem elég ha a KTM-es Zsembery nevét, és az ő mostani helyzetét említem - gyakorlatilag, a neki személyesen leadott vér mennyiségétől függ az élete, most már nap mint nap.)
Nos : akit érdekel a dolog, augusztus 15-17 ( a felvonulás Aug 15. péntek, 15 órakor lesz ) szívesen várjuk !
Kedvcsinálónak itt a tavalyi felvonulás összefoglalója: Video
Sajnos úgy alakult, hogy a másik lett, nehari, remélem nem estél el miattam más vevőtől, köszönöm szépen a lehetőséget, remélem nem kell a Tiédet is megvennem .
Holnap becipelem a hengerfejeshez, megnézik, és össszerakjuk remélem a vasat, de ha kell szimering, akkor irány japán , 28000ért a 16db arany olcsóbban van, komolyan mondom
Kutya! kecskeméti kawát hivtam, átirányitottak pestre, ott nagyon készséges volt a srác, csak elfelejtett visszahivni, meg ma nemis igazán vették fel a telót
Kell hengertalp és fej tömités, szelepfedél nem biztos, azt össze cseréltük, ha jó akkor költségcsökkentésnek kihagyjuk. Lehet a gyertyákat is, azok vannak végülis.
hétvégén meg kipufogócsiszolás-festés, néhányan furán néztek rám h a buszon mit cipelek
igen, jöhetnek a túrabeszámolók is
Van pár Kawás/ZZR-es motoros-túránk a környező ill. távolabbi országokról, tájakról. Ha érdekel tudok átküldeni.
LAT:47° 34' 15.38"
LOT:19° 03' 54.45"
ok, nem sürgős. blogot is megcsináltam, oda is mehetnének beszámolók...
én is nagyon remélem, meghúznám hófehérkét
A taglista miatt ne aggódj. A következő talin csinálunk képeket. Szerintem egy kép kellene a motorrol (akár "lovassal", akár nélküle), és egy kép a gazdiról.
Addigra remélem Hófehérkét is ünnepelhetjük.