Hú, hát az nagyon fasza nap volt megint!
Jót fürödtünk, ebédeltünk, nassoltunk, ugráltunk, csúzdásztunk (én nem), és jót motoroztunk is, és egész úton egy Nővel a hátam mögött, Billi szerepében!
Hulla vagyok, megyek is vacsizni, fürdeni és nézni a focidöntőt!
de jóvót a szucsimoti! persze, aki leleményes vót és odament korán
teszteltem:gixer600, sv650, sv650s -t
gixivel mentem először, első Hringes köröm volt, tartottam is tőle szal nagypapásan nyomtam, nem nagyon tudtam kihasználni az adottságait. le is maradtam még a zárófelvezetőtől is
aztán 2. 3. menet sv, sv-s felbátorodva! háháá klasszissal jobban kentem, segg becsóva, oldalra kigushad beelőztem a lassúmenőket egészen a felvezetőig
Sziasztok!
Azzal a gondal fordulok hozzátok, hogy a tél végén vettem egy 96-os 400-as zizit.
A srác azt mondta polír a gép csak a karbiszinkron kell rá. Kezdő motoros vagyok, tanulni vettem.
Mivel nem nagyon motorozgattam a tavasszal nem törődtem a szinkronizálás dolgával, bár érezhető volt a hiánya 5 és 6000 között szinte megált a mutató, 6 után ment 11-ig, onnan csak jó esetben max 12 ig volt hajlandó felvánszorogni...
Most hogy én is szeretnék kirajzani már nem olyan jó móka ez a szinkron hiány!
Annyira nem hogy egyre gányabbul megy és nem tudom hogy ez most már tényleg csak a karbiszinkron hiánya vagy valami nagyobb gond is van, arról nem is beszélve hogy nem eszik hanem zabál, melegen nehezen indul hamar fullad és már alig van használható fordulatszámtartomány!
Kérlek segítsetek! Tapasztalatlan vagyok még.(1000 km van a hátam mögött )
Segítségetek előre is köszi!
Tamás
Találkozó: Fradipálya főbejáratánál (ha az jó mindenkinek)
Gyülekezés: 9:00 (Zizz minek várjunk másfél órát? akkor inkább legyen 10-kor a gyülekezés!)
Indulás: 9:30
Résztvevők (iratkozzatok fel, ha késnétek, tudjuk, hogy várjunk):
KillBill
Emese
Anta
Peeter
Zizz
ÖCSILACI
t
HUNder
Kappa
Gyülekezés: 9:00 (Zizz minek várjunk másfél órát? akkor inkább legyen 10-kor a gyülekezés!)
Indulás: 10:30
KillBill
Emese
Anta
Peeter
Zizz
ÖCSILACI
(
Igen, kerestelek, a holnapi strand időpontváltozás miatt, de gondolom olvastad őket!
Én is ki akartam menni, de egyedül nem akartam. Akkor jó, ha jók voltak!
Indulás: 10:30
KillBill
Emese
Anta
Peeter
Zizz
ÖCSILACI
(
tHUNder?)
Sziasztok. Kedves Kex.
Én is most épitedtem át a motoromat leirom neked mi leet benne cserélve.
-fötengely
-600 -as válto
-hengersor
-hengerfej
-karbi
-szelepszár szimering
meg még pár aproság de ezek a lényeges dolgok , én megvagyok tökéletesen vele elégedve ahogy megy a motorom bár nekem is van problémám egy 190 km/h letilt nekem.nem mintha hu de sürün döngetnék igy de ha kell akkor zavaro.de ez is lassan megoldodik vagy a kilométer órában van egy kis megszakito bizbasz és az zavar be.vagy pedig lehet hogy kell egy 600-as elktronika vagy nem tudom.
aztaaa
hát most elkezdett járni a "motor" a fejemben,250ért elhoznám(így ugye nem vennék nsr-t),átiratnám és közben megcsinálnám a hibákat rajta.
persze csak tavasszal rakhatok különbözetit,szóval nem mehetnék most vele...de tavasszal már lenne 1 faxa gépem teljesen rendben stb...
meg addig vitetném magam apuval(neki tele van a jogsija,trolin kívűl mindenről van )
az a gond hiába tennék különbözetit most nyáron a1-ről Akorl-ra,mert ez ugy sem fér bele.
Ja és KillBil biztos előkerül a diákigazolványod