Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van komplett kuplungom eladó. 96-os, ha gondolod képet is küldhetek róla.
Sziasztok,

az elmult pár km-en elkezdett csuszni a kuplungom, mar teljesen a végét járja, nem lehet már jobban feszíteni rajta.
Átlagosan mennyi az élettartama a lamelláknak?
Ha kicserélem őket, a feszítőrúgókat is cseréljem, vagy annál nem szokott akkora méretbeli változás lenni ami indokolná?
Tudtok valami jó boltot ahol egy 92'es évjáratú 400 as zizzerhez lehetne lamella szettet szerezni+ egy papírtömítést a deklihez?
a 400-as zx400ke(96-os) a 600-as pedig zx600de(92-es). Talán ez a baj alapja? De minden ki lett cserélve és kompletten raktuk át a 600-as blokkot.
Ezt már páran (párszor!) kérdeztük tőled ! Egyezik -e a tapuskód/évjárat ?

Amúgy a Ram Air rátenni az alapra max 3-5 lovat tud, azt is 200 felett. Itt inkább az lehet , hogy mit vesz el, a másfajta hangolás miatt ?
Ez? asszem lemegy a motor aljáig, és ha oda bekerül valami folyadék, itt tud távozni
Kérdés! A légszűrőház bal alsó sarkából kijövő cső hová vezet? A 600-asé érdekelne!
A légszűrőházhoz(a tank alatt) pedig pontosan illeszkedik. Már 5 szerelőnél jártam vele, de még mindig nem az igazi.
kex, én eztet mondtam, mikor először kérdezted. nem lahat h máshonnan kapná a levegőt a blokk?
Még mindig a beteg zzr-emmel kapcsolatban lenne pár kérdésem. 93 előtti 600-asokon nincs a lámpa alatt légbeömlő, de a 400as már 96-os és azon van. Nem lehetséges hogy attól torpan meg?
2kilós párizsi rudat
JA. Gyűjtő csomagolásból.
hát a műbeles virslit kéz nélkül bontja
Még én is lepetézek -nem, hogy Ti-, ha sikerül berángatnod a konyhádba főzni.
mexikói szoposszájú békalány, márcsak meg kell tanítani főzni
Ezt az elégedett képet. Ez már tuti, hogy a brekk-lány után volt.
mélben vagy iwiwen dobd majd át. hát csináltatok egy alvós képet is?
Misi, ne figyelj! vannak itt páran akik másfelé kacsingatnak
hát lenyomott...látod, ilyenek ezek
Ja, bocs a jó pár amin még rajta vagy az összesen egy darab Úgyhogy azt benyomom ide:
3-4 óra ? Nem tudom.
Este elvittem. Gondolom reggel elkezdték. Délben már szóltak, hogy mehetek érte.
De egy héttel előre le lett egyeztetve.
A rólam készült képek is jók lettek, meg van még egy jó pár rólad is. Majd ha szélessáv közelben leszek átnyomom valahogy.
Az elején gondolkodtam, hogy becsatoljam-e a fórumra a két CKM-es hosszúlábút, de ahogy látom a vélemények megvannak Pedig azt hittem, hogy te leszel a központban azzal, hogy "hogy mertél Suzukira ülni, Kawa az Isten" meg hasonlók , de a szilikonos csaj lenyomott
Mennyi idő volt?
Több fér bele. Már mint hamburgerből..khhmm.. ( pfuj, befejezni, csürhe banda )
Nektek nem GYANÚS valami ott a Danuvia körül ? Mintha sántítana az összkép, ha minden adatot egyszerre akarsz értelmezni ( ilyen súly, ekkora erővel vs. ennyi drága alkatrész ilyen olcsón ? )

Plusz ez nem Sherco blokk ? Mert arra (keréken) 52 lovat mértek legutóbb. Az blokkban 55-57 lehet - hogy lesz ez 70 ?
asszem 11.000 kértek
kipucolták, állítgattak + beledobták az új gyertyákat.
A szemét nem látjuk a hegesztőszemüveg miatt, a száját meg ugye már kitágyaltuk. BREKK
Szexista állatok nem lehet nőt engedni a közeletekbe egyik sem nézte meg pl: milyen a szeme vagy szép a haja stb csak a mell meg a fenék rosszak vagytok