az elmult pár km-en elkezdett csuszni a kuplungom, mar teljesen a végét járja, nem lehet már jobban feszíteni rajta.
Átlagosan mennyi az élettartama a lamelláknak?
Ha kicserélem őket, a feszítőrúgókat is cseréljem, vagy annál nem szokott akkora méretbeli változás lenni ami indokolná?
Tudtok valami jó boltot ahol egy 92'es évjáratú 400 as zizzerhez lehetne lamella szettet szerezni+ egy papírtömítést a deklihez?
Még mindig a beteg zzr-emmel kapcsolatban lenne pár kérdésem. 93 előtti 600-asokon nincs a lámpa alatt légbeömlő, de a 400as már 96-os és azon van. Nem lehetséges hogy attól torpan meg?
mélben vagy iwiwen dobd majd át. hát csináltatok egy alvós képet is?
Misi, ne figyelj! vannak itt páran akik másfelé kacsingatnak
hát lenyomott...látod, ilyenek ezek
A rólam készült képek is jók lettek, meg van még egy jó pár rólad is. Majd ha szélessáv közelben leszek átnyomom valahogy.
Az elején gondolkodtam, hogy becsatoljam-e a fórumra a két CKM-es hosszúlábút, de ahogy látom a vélemények megvannak Pedig azt hittem, hogy te leszel a központban azzal, hogy "hogy mertél Suzukira ülni, Kawa az Isten" meg hasonlók , de a szilikonos csaj lenyomott
Nektek nem GYANÚS valami ott a Danuvia körül ? Mintha sántítana az összkép, ha minden adatot egyszerre akarsz értelmezni ( ilyen súly, ekkora erővel vs. ennyi drága alkatrész ilyen olcsón ? )
Plusz ez nem Sherco blokk ? Mert arra (keréken) 52 lovat mértek legutóbb. Az blokkban 55-57 lehet - hogy lesz ez 70 ?
Szexista állatok nem lehet nőt engedni a közeletekbe egyik sem nézte meg pl: milyen a szeme vagy szép a haja stb csak a mell meg a fenék rosszak vagytok
az elmult pár km-en elkezdett csuszni a kuplungom, mar teljesen a végét járja, nem lehet már jobban feszíteni rajta.
Átlagosan mennyi az élettartama a lamelláknak?
Ha kicserélem őket, a feszítőrúgókat is cseréljem, vagy annál nem szokott akkora méretbeli változás lenni ami indokolná?
Tudtok valami jó boltot ahol egy 92'es évjáratú 400 as zizzerhez lehetne lamella szettet szerezni+ egy papírtömítést a deklihez?
Amúgy a Ram Air rátenni az alapra max 3-5 lovat tud, azt is 200 felett. Itt inkább az lehet , hogy mit vesz el, a másfajta hangolás miatt ?
Misi, ne figyelj! vannak itt páran akik másfelé kacsingatnak
hát lenyomott...látod, ilyenek ezek
Este elvittem. Gondolom reggel elkezdték. Délben már szóltak, hogy mehetek érte.
De egy héttel előre le lett egyeztetve.
Az elején gondolkodtam, hogy becsatoljam-e a fórumra a két CKM-es hosszúlábút, de ahogy látom a vélemények megvannak Pedig azt hittem, hogy te leszel a központban azzal, hogy "hogy mertél Suzukira ülni, Kawa az Isten" meg hasonlók , de a szilikonos csaj lenyomott
Plusz ez nem Sherco blokk ? Mert arra (keréken) 52 lovat mértek legutóbb. Az blokkban 55-57 lehet - hogy lesz ez 70 ?
kipucolták, állítgattak + beledobták az új gyertyákat.