Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott van Nálad a tatyesz? du meg lehet nézegetni?
moccra hátulra mér nem ok
Ja, hát semmi nem 100% mint már mondtuk , mind1 majd még olvasgatunk és meglátjuk a rendőröknél meddig hatnak a béres cseppek .

Peeter megjött a combino táskád , gyühetsz érte
Most már inkább szemből fényképeznek - ez csak autóra, és hátulra OK, ha nem állítanak meg.
Akkor megnyugodtam, én is bénáztam... De az a Duke, váááá. Egyszer egy olyan könnyed/kezes Kawa születne, soha nem adnám el !
lehet inkább ez kéne:
fólia
tHUNder, kukkantsd meg a linket, pohi hozzászólását, meg az azt megelőzőt
http://www.sportmotor.hu/motor...
jó a beszámoló, teccik a stílus. RC8-on mindenki betojik és lassan megy
ha vkit erdekelne, egy kis hasznos radar erzekelo tablazat:
http://www.bestradardetectors....
A zavaróról van tapasztalat, gyakorlatilag 100 % -os, ilyen van Lacika BMW-jén fenn. Szemből bemérhetetlen.
oks, köszi. monitort is vihetem?
dubszi, jöhetsz a cumoert, ha en nem vagyok bent a monitorom alatt hagytam.
ezzel a batárral? mögé kötöd az ekét?
Radar elhárítót hallottam hogy drága, én egy érzékelő-jelzőben gondolkozom. Tudom hogy nincs 100% megoldás, haveromnak Cobra 9430-a van és azt mondja hogy 5-ből 4x megúszta (ez lent Szerbiában). Kocsira kell nekem is inkább, mivel sűrűn utazgatok és többször le déli szomszédokhoz ahol előszeretettel pecáznak ki külföldi rendszámokat. Látom hogy ami a havernak van az olcsóbbak közé tartozik, valami középkategória alsó sávjába. Nem is szeretnék sokkal többet költeni rá 20-25 eFt max.
Élesben-személyes tapasztalata ilyenekkel nincs valakinek ?
ezt már nem olvastam, mert kinyomtam a gépet. magamtól írtam sms-t 22:48-kor
Ez ritka randa!
Én majd egy ilyenen fogom tölteni öreguras éveimet!
dubszika, latom azert pofazni azt tudsz, de emlekeztetni azt nem, a fene enne meg azt a lobogo hajad
mindenre nekem kell gondolni
Nincs nagymama jelenleg, exnagyi nem akart, bár ez adódott a korunkból is , következő meg még sztem nem mostanában akar majd. időm nem lenne rá, idegeim szétmennének, és mi roszabb egy idegbeteg motorosnál? kettő
maj jön a nagymama és egyből átértékeled
valóban ellenben V és disznó
Nagypapa, na majd adok én neked
akkor valami pöfögővel szeetnék járni, bár sztem nem érem meg
nem akarok gyereket , ergo nem lehetek nagypapa (bár ez a jelenlegi álláspontom, majd 5-10 év mulva elgondolkozom ujra h akarok-e )
Jah de az nem egyoldalú pucu .
én is elgondolkoztam, azé 6 kiló előny az nem gyenge...
mikor ezek 1 milla alatt lesznek, akkor meg majd a 2011-es Z kell
vtr1000 van a grande-n