Basszus, holnapra rossz idot mondanak, szel, eso, hideg es meg qrva koran indultok .
Rohadjon meg Murphy, mindig akkor xar az ido amikor ilyesvmi van, nem is emlitve h 9-tol regisztralas? Normalisak ezek, aludni nem birnak?
Oké, én ott leszek 8:20-kor a Fradi pályánál.
De én még amondó vagyok, hogy nem ingyenes a pálya odáig! Ha csekket kapok a büntetésről, akkor ti fogjátok nekem összedobni!
Viszont szerintem mehetnénk elöbb is, mert 8-tól már van regisztrálás. Most leérünk 9-re, akkor lehet hogy már csak a gumit szagolhatjuk az aszfalton...
Egyetértek! Ha még szeretnénk szabad motorokat, akkor időben ott kell lennünk.
Javaslat:
Indulás: 8:00 Nyugati térről a WestEnd előtti parkolóból (buszmegállok melletti)
Megálló: 8:20 Fradi pálya főbejáratánál (ott is be lehet csatlakozni, kinek mi a jobb)
Hogy minél hamarabb ott legyünk M5-ön menjünk. (Egyébként utálok pályán gurulni, de Inárcsig ingyenes és gyorsabb, mit az 5-ös főút.)
Várható érkezés: 9 óra előtt.
Holnap Kawa tesztnap Kakucson!
Aki csatlakozni akar a reggeli kis konvojunkhoz az olvassa el Zizz üzeneit vagy keressen a 06-20-8088889 számon! Széles utat!
Csak egy ötlet az útvonalhoz, én mondjuk nem pestről megyek, de hátha jó lesz nektek, kis kerülő, de legalább lehet mocizni.
4-es főút Albertirsáig utána 405-ös Újhartyánig és utána egy kis úton át kakucsra annak nem tudom a számát.
jah, még vmi
Megjött a joidő, és probálunk egy vasárnapi avagy szombati kisebb turát összehozni.
Utvonal: 1,Ve-Csopak-Tihany-Tapolca-Veszprém
2,Balaton körút
Időpont: április 20.
vki?
de regisztráció 8-tól van!
Rohadjon meg Murphy, mindig akkor xar az ido amikor ilyesvmi van, nem is emlitve h 9-tol regisztralas? Normalisak ezek, aludni nem birnak?
Vasarnapra viszont szep napos idot josolnak .
azondom: hello, autópálya? mi a kérdés? Felőlem, Zizi vehet pályajegyet
Autópályához mit szólsz Duß?
sztem nem sok olyan pöcs van, akik 9 előtt odamennének...
De én még amondó vagyok, hogy nem ingyenes a pálya odáig! Ha csekket kapok a büntetésről, akkor ti fogjátok nekem összedobni!
Már csak ezért se!
http://www.aka.hu/magyar/8_Ara...
Viszont szerintem mehetnénk elöbb is, mert 8-tól már van regisztrálás. Most leérünk 9-re, akkor lehet hogy már csak a gumit szagolhatjuk az aszfalton...
Nincs véletlen vkinek 95-96os ZZR 600-hoz szívó szelep?
Köszönettel : Aaron
danke!
Egyetértek! Ha még szeretnénk szabad motorokat, akkor időben ott kell lennünk.
Javaslat:
Indulás: 8:00 Nyugati térről a WestEnd előtti parkolóból (buszmegállok melletti)
Megálló: 8:20 Fradi pálya főbejáratánál (ott is be lehet csatlakozni, kinek mi a jobb)
Hogy minél hamarabb ott legyünk M5-ön menjünk. (Egyébként utálok pályán gurulni, de Inárcsig ingyenes és gyorsabb, mit az 5-ös főút.)
Várható érkezés: 9 óra előtt.
tesztnap: az a nagy banner fent a sportmotoron!
Aki csatlakozni akar a reggeli kis konvojunkhoz az olvassa el Zizz üzeneit vagy keressen a 06-20-8088889 számon! Széles utat!
Az fsza mert nekem nincs is msnem.
skype van: jimbeamcola2
toborzom a veszprémieket is, megmutatni nekik mi is az igazi motor
Olajcserére mikor mehetek?
4-es főút Albertirsáig utána 405-ös Újhartyánig és utána egy kis úton át kakucsra annak nem tudom a számát.
pedig benne lennék
ma voltam felétek, mmint az albi felé, mentem haza
Megjött a joidő, és probálunk egy vasárnapi avagy szombati kisebb turát összehozni.
Utvonal: 1,Ve-Csopak-Tihany-Tapolca-Veszprém
2,Balaton körút
Időpont: április 20.
vki?