Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ZZR-es forumba ilyenekt irni

A haverom nagyon sokat hajozott (vilagot) es a kedvence a katamaran, azt mondja mindig h a tobbi csak fel hajo, a katamaran az egy egesz hajo, hat en igy vagyok a kipufogok szamaval

Vagy: "minden cigany sajat lovat dicseri".
vegul is ez a rendje nem?
Viszont tényleg nagyon állat az a moci. Már páran gondolkodtunk is azon, hogy a kövi talán az legyen.
Szijja!
De rég nem hallottunk felőled és Andrásról! Jól vagytok?
A Z750 a legjobb kawa....
A képek sokkal jobb minőségűek, de le kellett butítani őket!
Nagyon jól éreztük magunkat! Örülök, hogy együtt tudtunk gurulni zizzent Zizisek! Lettek jó képek, teszek fel ízelítőt, meg aztán mindenkinek csinálok egy másolatot az összes képből CD-re. Aztán majd nézegethetitek. Baráti üdvözlettel: VéZé
Csak ugy puszta kíváncsiságból nem csináltatok képeket?
Hú, tényleg nagyon fain a Z-750!
A pálya az egész jó, csak mivel gogartokra méretezték, ezért nem egy rohanós, inkább technikás, mert kicsik a kanyarívek, de jól lehet döntögetni. Egyszer elmehetnénk csak úgy pályázni ide is.
Milyen amúgy a pálya?
Voltunk kakucson, kicsit ugye lekestuk az indulast (fiatalsag felelotlenseg)
Kicsit tulmentunk , de vegre odaertunk, sokan voltak , ez van, a minoseg tomegeket vonz . Dubsz beleszeretett a Z750-be en majdnem az 1400-b . Jo lett volna esetleg 4-5-ikbe is kiprobalni (talan meg 6-ikba is ) , sajnos a bemondott 5 korbol egyet lefaragtak .
Szval jo volt, de maskor komolyan idoben, mar "nyitaskor" ha az ember tobbet akar kiprobalni.
Par cseptol megijedtunk meg a 2 ora varakozastol igy a zx10r-et mar lemondtam .

Holnap kis turara van jelentkezo? Mondjuk Nogradi var aztan vhova ebedre. Indulas 11:00 Dunakeszirol oksoka70-tol vagy 11:15-kor a 2A-n Dunakeszi lejarata utanni Shell kuton. Merre-hova alakithato, mert sztem nem is anyira fontos hanem hogy guruljanak a kerekek .
Én se nagyon, de biztos ami biztos alapon hozz egy esernyőt! Azzal is elriasztjuk a felhőket!
En itt nem latok veszelyes felhoket:
http://www.idojaras.hu/eu_felh...
Ez a beszéd!
Hat akkor nekem mennem kene, 1400-ast megprobalnam.
Ok, reggel 7-kor ha nem esik az eso es nincs tul sok felho akkro nyugatinal.
Szeva Zsóóti!

Bizony, csak én vagyok ilyen kiváltságos cigizés téren!
Majd igyekszünk nem összetörni magunkat!
Na akkor ki jön, hova? Ha valaki késne tudjuk, hogy várjunk még vagy indulhatunk, megvagyunk.
A telszámokat érdemes elmenteni (adatlap). Ha reggel esne, menjenek a hi'vások, hogy lesz e indulás.

Nyugati:

duB, ZizZeR

Fradi:

Peeter, VéZé

Ja és nyugi! Pl.: ZZR 1400-asból 22db lesz!
Hi

Én saját szememmel láttam,hogy ment
Szevasztok motoros gengszterek!

Itt Audis csávó beszél, tudjátok, akinek a csaja nem megy mindenkivel cigizni....!
Látom nagy a készülődés hóóónapra! Vigyázzatok magatokra, még el kell nyernem minden lóvétok a "fórum póker"-en!

Üdv mindenkinek!

u.i. elengedtem ma két motorost(a többit nem)....(ja, meg éppen az ablakom is koszos volt...muszáj volt lemosnom, de tényleg....).....tök jó fej vagyok....nem?

Hali!

Zsozsó (a 4kerekű)
Jól beszélsz.
duB, majd tartja nekem az esernyőt.
Na akkor ki jön, hova? Ha valaki késne tudjuk, hogy várjunk még vagy indulhatunk, megvagyunk.
A telszámokat érdemes elmenteni (adatlap). Ha reggel esne, menjenek a hi'vások, hogy lesz e indulás.

Nyugati:

duB, ZizZeR

Fradi:

Peeter
Az oké, hogy Gyálig ingyenes, de nézted, hogy hol van Gyál? Az M0-ás levezetőnél és nekünk Inárcsig kell menni, és az már rég fizetős. Én nem megyek rá az M0-ás után, mert az már büntis lesz...

Az időt meg szarjátok már le! Legalább kevesen lesznek, és az egész palettát kipróbálhatjuk várakozás nélkül!

Nyugati:

duB, ZizZeR

Fradi:
Autoval gondolkodom jonni, de nem tudom meg , nem dontottem el meg.
Hali!

Tudnatok irni egy par sort a lanc apolasrol?
Milyen lancspray-t erdemes, hogyan, hova, mennyit, milyen idokozonkent (vagy km-enkent), stb...?
Koszi!
Ettől én is tartok egy kicsit . Ha minket elkap, akkor behúzódunk vhova , de új motorok, ismeretlen pálya esőben ? Bi'zzunk a jóidőben, elvégre ugyan olyan időt jósoltak mára, mint holnapra.
Nem jössz tHUNder