Sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy hallok egy elég érdekes mély dübörgő hangot, üresben, de ha behuom a kuplungot elmulik, ez mitől lehet?
meg szelephézagállítás és karburátorszinkron ára mennyi lehet? meg ezeket milyen időnként illik...
kösz
Akkor már szerintem nem érdemes felmenni az M5-re. Amint lejövünk róla, nagyon rossz utakon kell végigmenni. Mivel mögöttem fenn lesz duB ill. teljesen fel leszek táskázva (megyek tovább Kecskemétre), tulságosan ülni fog a gép a rossz utakhoz (megnyújthatja az új láncom).
Fradi pálya után menjünk fel a Soroksárira, majd 5-ös főút, egy balos után Kakaucs.
Üdv Mindenkinek!
Peeter:Gyálig ingyenes az M5-ös. De ha hátul jöttök ócsa felől akkor készüljetek fel hogy kiesik a motor alólatok, mert qurva szar az út. Jobban jártok a régi 5-ösön.De rátok bízom.Lehet hogy én is kinézek arra, ha otthon leszek.
Hello mindenkinek
Tegnap 16,30 körül budai alsó rakparton láttam egy zzr-te én a lágymányosi fele hajtottam mögöttem az asszonnyal, ö meg szembe jött. Közületek volt valaki?
Szép napot nektek:-)
Érdeklődnék hogy szombaton hány emberke gurul le a kawa napra?
Ha el tudok szabadulni lehet hogy csatlakoznék hozzátok:-)
Egy kérdés : kellene vennem némi gumikat a gépre tudtok valami olcsó de jó tippet? megköszönném:-)
Nekem lenne vörös sárkányos? nekem nagyon tetszik a matt festése, a minta, de zajos(160-nál már eléggé), és az állnál a levegőző vagy mi a retek az kikopott, és ha becsukom, akkor nem marad ugy, hanem néha magától kinyilik
Dolgozól szombaton?Érdeklödik a Povi is hogy lesz
e turné Kakucs ringre?Részemröl 10-11 fele tudok menni ha megyek!
Szia kis Bodi
mindenki hozzon magával még egy gumit
/150/60ZR17/
olyan kérdésem lenne, hogy hallok egy elég érdekes mély dübörgő hangot, üresben, de ha behuom a kuplungot elmulik, ez mitől lehet?
meg szelephézagállítás és karburátorszinkron ára mennyi lehet? meg ezeket milyen időnként illik...
kösz
mikó lesz ez a rendezvény? feltétlen ott a helyem!
duB motorja tesztvezetés lesz a pólus parkolóban
-Belépés ingyenes.
-kaja-pia: ki mit hoz
-koncertek
-tombola
csörgölődök maj!
nem tom mikor legyen....
Ha bemék érte segi'tesz felrakni Én tuti megint eltörném, mint az előzőeket.
Mikor mehetek, ha mehetek
itt a plexid.
500 forint egy pályamatrica 4napos
mit szaroztok?
Duß neked meg alakul a dolog, ha minden jól megy hétvégén le lesz fújva
mattfoskawaződre
Fradi pálya után menjünk fel a Soroksárira, majd 5-ös főút, egy balos után Kakaucs.
Peeter:Gyálig ingyenes az M5-ös. De ha hátul jöttök ócsa felől akkor készüljetek fel hogy kiesik a motor alólatok, mert qurva szar az út. Jobban jártok a régi 5-ösön.De rátok bízom.Lehet hogy én is kinézek arra, ha otthon leszek.
Széles utat, szép napot!
Tegnap 16,30 körül budai alsó rakparton láttam egy zzr-te én a lágymányosi fele hajtottam mögöttem az asszonnyal, ö meg szembe jött. Közületek volt valaki?
Érdeklődnék hogy szombaton hány emberke gurul le a kawa napra?
Ha el tudok szabadulni lehet hogy csatlakoznék hozzátok:-)
Egy kérdés : kellene vennem némi gumikat a gépre tudtok valami olcsó de jó tippet? megköszönném:-)