Egyetértek! Ha még szeretnénk szabad motorokat, akkor időben ott kell lennünk.
Javaslat:
Indulás: 8:00 Nyugati térről a WestEnd előtti parkolóból (buszmegállok melletti)
Megálló: 8:20 Fradi pálya főbejáratánál (ott is be lehet csatlakozni, kinek mi a jobb)
Hogy minél hamarabb ott legyünk M5-ön menjünk. (Egyébként utálok pályán gurulni, de Inárcsig ingyenes és gyorsabb, mit az 5-ös főút.)
Várható érkezés: 9 óra előtt.
Helló ZIZISEK
Én most jelentkezem elöször, HONDA cimű mocival nyomulok.
Halottam Yakuzától hogy lesz Kakucs ringre gurulás.Érdeklödnék hogy mi a pálya ez ügyben?
Üdv mindenkinek KIS BODI
A másik kis apróság, hogy a vöröset már most meg lehetne venni, de a kéket meg ki tudja mikor hoznak a nagykerbe, lehet akár egy hónap is...
Mert nekem inkább a kék felé húz a szívem...
Szevasztok!
Nagy dilemmába vagyok bukóvásárlás ügyben. A típus az már tuti, csak a színnel van egy kis gondom.
Szerintetek melyik menne jobban az enyémhez, meg melyik állna jobban?
eladó az adatlapomon lévő ZZR 400-as...
És most csak 440000
Javaslat:
Indulás: 8:00 Nyugati térről a WestEnd előtti parkolóból (buszmegállok melletti)
Megálló: 8:20 Fradi pálya főbejáratánál (ott is be lehet csatlakozni, kinek mi a jobb)
Hogy minél hamarabb ott legyünk M5-ön menjünk. (Egyébként utálok pályán gurulni, de Inárcsig ingyenes és gyorsabb, mit az 5-ös főút.)
Várható érkezés: 9 óra előtt.
Túl korai vagy jó?
Tesztnap programja
De asszem megvárom míg bejön a kék! Az lesz a tuti!
Mondjuk a fekete az megy mindenhez.
A kék szerintem pont nem is megy a mocidhoz
Én most jelentkezem elöször, HONDA cimű mocival nyomulok.
Halottam Yakuzától hogy lesz Kakucs ringre gurulás.Érdeklödnék hogy mi a pálya ez ügyben?
Üdv mindenkinek KIS BODI
Mert nekem inkább a kék felé húz a szívem...
Nagy dilemmába vagyok bukóvásárlás ügyben. A típus az már tuti, csak a színnel van egy kis gondom.
Szerintetek melyik menne jobban az enyémhez, meg melyik állna jobban?
Van valakinek vörös bukója közületek? Dub, Jaku?
de adíg még remélem gurulunk párat persze ha kész a vasad
no meg ha el nem visz valaki az enyémet
mik a hírek? szabadtüdős merülőbúvárok még gyűjtik a gyöngyöket?
Mikor lesz a rabszogasors első napja?