Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dobj egy mailt légyszi,
A riportor elirta ullatszik a tel szamom, hallivudbu meg nem gyutt hivas, de ha gyun akkor dani... megadom a szamod aztan intezkedj, lgyon helikopeter meg zud szonyeg, mint minden media s(t)arnak

Szombaton a plexikre alirast oszogatok, dani... -nal jelentkezni a sorszamert !
Ha feketetol eltero szinut ker vki akkor hozza a kivant szinu filctollat magaval.
szeva, a héten kapok kölcsön egy szinkronórát, az én zx10emen is elmászott a szinkron,a pontos napot nem tudom, vegyél fel msn-re és ha lehozod a vasat belövöm neked a szinkront. Bp II kerület. a számom 06306420248
Szia Dani Zoli 292 vagyok.Az lenne a kérdésem hogy egy karbi tisztitás és egy karbi szinkront milyen árba csinálnál meg?Úgy néz ki hogy nemsikerült a szerelőnek,de lehet hogy még gyertyát is kellene cserélni és egy tank takarítást is.Válaszodat előre is köszönöm.További szép napot kivánok minden motoros társamnak.
Sziasztok. Zizzentek
Egy kis segitségre volna szügségem.Anno dobtatok fel egy linket fehér indexburákkal kapcsolatban tutilámpa.hu. Na most nekem az a problémám hogy lecserélném elöl hátül a burákat fehérre de ennél a srácnál nem lehetséges mert csak kompletten árulja a cuccot 50ezerért . Esetleg nem e tudtok mást ajánlani ahol lehet csak burát kapni mert nem szeretném azért az egészet lecserélni segitségeteket megköszönném pár sörrel .És Gratula a médiasztárunknak .
Sehova!

Én vagyok a menedzsere, először velem beszélj meg mindent
Hy azt hiszem ezt a videót mindenkinek mutogatom és dicsekszek majd vele hogy én ezt a médiasztárt ismerem.
Szép kis traktor hangja van a Violínocskának!
Dani, hogy neked mennyi eszed van!
Van egy Dani... nevezetű lény itt aki a mi motorjainkat csinálja. Elég ügyes is . Főleg ha utánna még ki is próbálhatja a masinád végét, akkor szívesen elszöszmötöl vele.
Sziasztok.Érdeklödni szeretnék Hogy nem e tudjátok hogy egy karbi takarítás és egy karbiszinkron milyen árban lehet egy ZZR 1100-re.Válaszotokat előre is köszönöm.Ja azt el is felejtettem hogy Pesten tudtok e jó szerelőt.Köszi szépen további szép napot.
hello michael! pár felhőt a meteordimágnesemmel elzavartam.
a turbo boost most lett feltöltve, csak óvatosan! mehetünk!
A motorja meg "K.I.T.T.y"

Reggel csak odaszól neki : - hello Kitty)
...Michael Thunder!
And the oscar goes to ...
Nagyon fasza volt a tegnap tényleg!
Én meg este felvettem a Misi interwiev-ját! Megpróbálom majd felrakni gépre kaziról, aki nem látta volna.
Jó lett a mocc, örülök! THX dani...
Külön THX a kulcstaróm megtiszti'tásáért.
Köszi a képeket okoska, jók lettek.
http://www.youtube.com/watch?v...

3:38-nál ömlik le a ZZR különítmény!
Dani!

Szerinted ezt még rendbe lehet szedni streetfighternek?
Hi!A dobokat csináltattam!saválló lemez a külseje!
Köszi majd olvasom a fórumot, hátha esetleg összefutunk ott és megismerhetlek benneteket.
Akkor lett még egy állandó tagunk a programokhoz?
Mire hazaértem én is fáztam rendesen, de hát lesz majd melegebb is!