üdv mindenkinek
rég jártam erre nem nagyon volt netem sajna de ismét van és én is
itt a szezon
és nekem megint nem lessz mocim ha elviszik
de adíg kihasználom túra minden hétvégén
széles utata
dani... lehet ossze kellene dobjanak es megvegyek az en torottemet? onnan volna: fektarcsak, gumik, kerekek (?), kipuf dobok, tank, porlaszto, szuro, henger, dugattyu, huto (?), lanc, fogaskerekek, valto, ules, hatso rugo, fekbetetek, azt hiszem kb 650 eFt-nel tart a roncs ara? Az alaktreszek igy goromban
menyit ernenek meg? Mi volna hasznalhato meg ? Idomokbol 0, indexekbol asszem hatso bal, feklampa (?), fenyszoro, muszerfal az kuka, tello es vaz hmmmm?
Felelmetes milyen aron vannak a fektarcsak, ezeket nezd meg az ebay.co.uk -en:
130210868007 es 130212045395, mindkettonek mar ott a Mo-ra szalitasi koltsege is.
Nem emlekszem menyiert vettem a tank vedot, kerestem a levelek kozt de eszembe jutott h en egy faxkalaptol akartam venni aki csak "US lower states"-be kuldte volna, szval olyan farok aki meg nem is kuldte volna egesz amerikaba hanem csak del usa-ba. az amcsi zx6e forumon (amerikai zzr neve) kertem segitseget es egy srac jelentkezett neki elkuldtem paypalon es o megvette nekem es elkuldte, de nem emlekszem mar menyiert, remlik olyan 6-7 eft korul volt. Sajnos az amcsiknal eleg sok idiota van e szempontbol, de kalkulald az idoeltolodast is a valasszal! Pld most egy angoltol akartma a vectraba az elvalaszto halot megvenni az olyan 10-20 font es azt irta vissza hogy a szalitas az meg 34 font, na menjen a ..., tegnap katpam belgiumbol UPC-en keresztul ket bazi nagy fenymasolo toner kazi dobozt es 20 euro volt a szalitas. Sajnos nem lehet mindig jol jarni, az jo ha van vkid angliaba, nemetbe vagy usa-ba es akkor oda kuldeted, az tovabbitja vagy elhozza. Mindig ugy kerdezem kuldenek e Mo-ra es udvozlet Budapestrol, hogy ha nem tudjak mi az h Mo akkor talan beugrik a Bp , vagy forditva :)
Egy eves Schubert Conceptem talan eladnam, kicsit karcos igaz a plexije, meg 1x lepottyant es hatul van 3 kis potty ahol lepattant a festek, de be van "epitve" PMR-re ket hangszoro es mikrofon. Fekete, 54/55-os es olyan 40 eFt-ra gondoltam. Vagy van egy szep Nolanom, asszem N33, ugyszint bezseloszet benne, az 35-ert ? Nem tudom mit csinaljak mert qrvara tetszik a Nolan 103-as es vennek bele kihangosito, PMR es mobil szetet ami olyan 90-95-be jonne ki.
Sziasztok Urak, segitség kellene Zx10 be keresek 90es évjáratuba komplett láncszettet, és 17-es kereket reális áron, a lánszettböl lehetöleg ujjat. A másik kérdésem nekem most 18as van( nehézkes és ritka ez a méret) bele tudom rakni a 17es felnit a villámba vagy nem? Ha tudtok segitsetek légyszi. Ami nekem van komplett zx10 alkatrésznek, ha valamire szükségetek van szoljatok, az idomok nincsenek meg a lámpák, meg az oracsoport ezen kivül mindenem van. üdv széles utakat jó időt kivánok mindenkinek. a számom 06306420248
Köszi a segítséget.
Lemaradtunk de majd legközelebb talán.
Te mennyiért vetted?
Még egy kérdés mi a véleményed erről: ebay szám: 180067015651 ?
Szerinted egy pár kerül ennyibe?
Irtam nekik de b@sztak válaszolni
Lehet hogy az angol tudásom szegényes?
Szia Zsoci (ha mar balcsi, palcsi, talcsi, thundi stb), sajnos az arveres befejezodott, 10 dolcsiert ment el + szalitas, na most a szalitas usa-bol 20-30 dolar szokott lenni. Azert kerdeztem menyi az amit max adnal erte mert akkor azt irtam volna be, max licitnek es ha megkapjuk olcsobban akkor jo ha meg mas tobbet adna erte vigye. Az itt levoknek nem szamitanek bele "kozvetitoi" dijat
Sziasztok. Sajnos kis 400as zizim hiányos és a segítségeteket akarom kérni. Hiányzik a kormány alatti takaró idom ami 2 részből áll . Hivatalos nevét nem tudom . Ha valaki esetleg tudna segíteni nekem beszerzésében vagy egy cím, telefonszám megadásában akkor azt megköszönném. A motor 94-es. Köszönöm a segítséget.
Április 15-én kedden a Yamaha tesztnapot tart a Hungaroringen!
A rendezvényen lehetőség nyílik a Yamaha modellpalettájának kipróbálására. Azért, hogy láthassuk az érdeklődők létszámát, az előzetes jeletkezéseket e-mailben vagy telefonon a 30/9011-982-es telefonszámra várjuk.
A tesztelés feltétele: megfelelő kategóriás jogosítvány és szigorúan csak teljes motoros ruházat!
Minden kedves érdeklődőt szerettel várunk!
INFO VÉGE!
Kakucsringel kapcsolatban írtam e-mailt a megadott címre, kérdeztem tőlük, hogyha mocival megyünk be lehet e menni a ringre, vagy lesz e őrzött parkoló, hogy lehet és mennyiért próbálgatni a gépeket, belépő, stb. amik nincsenek fenn a hirdetésben. A figura visszaírt hogy szeretettel várnak és minden infó a home-lapon. Úgyhogy ha valakinek sikerül érdemleges infókat szerezni a fent említett kérdésekre légyszi jelezze.
Latok az ebay-en tank-bort, 1/2-est, "tank-bra", tank-meltarto, mint ami az enyemen van, kell vkinek es max menyiert, mert licitelni kell! (ebay szam: 290219194732).
Index burak, feherek:
hatso par, ebay.co.uk szam: 230239332303 - - - 35,- Font (30 + 5 szalitassal, az kb 13-14 eFt?)
elsoket nem latok de irni kellene neki, biztos van.
rég jártam erre nem nagyon volt netem sajna de ismét van és én is
itt a szezon
és nekem megint nem lessz mocim ha elviszik
de adíg kihasználom túra minden hétvégén
széles utata