Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a láncott h tom levenni? megkell puccolni, meg ki kell vennem a hátso kerekem ! Jah, mégvmi km ora hátlapot levennni? csak a mutato tartja vissza, annak nincs egyszerű kivételi technikája?
köszke Géza
Nekem van eurom, kartyaval nem erdemes mert a valtast jol megfizetik
Most beszeltem Danival, indulas ahogy mar megbeszeltuk
Az uj motorszallito kocsit uzembe helyeztek Dub-al
Már dolgozom az ügyön, vaterán meg teszveszen páran hirdetnek ilyen motorokat ujonnan, némelyik még azt is irja hogy alkatrészellátás biztosított. Hát a vak is aszonta, majd meglássuk...
Én kevésnek találom a mért értékeket, legalább egynek elég kiemelkedően nagynak kellene lenni.
Sztem zárlatos lesz, emiatt nem ad szikrát. Sajnos valszeg nem fogod tudni kiváltani más tipusra, szerezni kell egy ilyen szerkezetet.
Hi all!
Asszem a 7 személyes atóó akkor felesleges. Marad a kényelmes tHUNder "csatahajó". Köszi az invitálást, jól esett. Sajna, ennek ellenére sem tudok menni, mert úgy tűnik máshol kell költenem a zsozsót. Vasárnap szülinap van a családban. A meglepetés egy quad lenne, de még az sincs meg, hogy honnan. Holnap ezért nyomatni kell a kilómétereket. Ezek az igazi jóléti problémák. Fiúk, Nektek jó utat! Ha Borsónak csak a lábát viszitek, ne vegyétek le róla a cipőt! (Bocs, Borsó !)
Azon nem mulhat, a saru és a test között 0.45 ohm.
A kis feszkóban igazad lehet, már próbáltam kisebb gyertyahézaggal, hátha úgy könnyebben átüt, de semmi.
elnezest kell kernem uraim de ugy alakult idokozben, hogy megsem tudok menni
igazan sajnalom es ismeretlenul is koszonom a lehetoseget. majd legkozelebb, remeljuk, akkor mar motorral
bocs megegyszer
Egy pontot nem mértél, pedig fontos lenne. Ahol 0,1 a mért érték, azt nem kellett volna, mert az egy anyagból készült, és egyben a tekercsek vasmagja is. Azonban a szekunder kört nem mérted, ami a test (az a fém lapka a lukkal) és a sarus kivezetés közt helyezkedik el. Első ránézésre sima autotrafónak néz ki, és ezesetben zárlatra nagyobb esélyed van mint szakadásra, de gyári értékek vagy egy működőképes referencia példány nélkül korrekt tényfeltárásra nem sok az esély. Sőt az is könnyen megeshet hogy mérések szerint tökéletes, lévén a mérőfeszültség igen kicsi, azonban üzemi feszültségen áthúz és zárlatra megy.
Utasok:
1. Dani
2. Jakuza
3. Dub
4. tHUNder
5. ZizZeR (mint vékonyka )
Olyan kérdésem lenne, hogy a láncott h tom levenni? megkell puccolni, meg ki kell vennem a hátso kerekem ! Jah, mégvmi km ora hátlapot levennni? csak a mutato tartja vissza, annak nincs egyszerű kivételi technikája?
köszke Géza
Eljen Bunyos Pityuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Most beszeltem Danival, indulas ahogy mar megbeszeltuk
Az uj motorszallito kocsit uzembe helyeztek Dub-al
5-ik meg addig "elokerulhet"
Sztem zárlatos lesz, emiatt nem ad szikrát. Sajnos valszeg nem fogod tudni kiváltani más tipusra, szerezni kell egy ilyen szerkezetet.
Asszem a 7 személyes atóó akkor felesleges. Marad a kényelmes tHUNder "csatahajó". Köszi az invitálást, jól esett. Sajna, ennek ellenére sem tudok menni, mert úgy tűnik máshol kell költenem a zsozsót. Vasárnap szülinap van a családban. A meglepetés egy quad lenne, de még az sincs meg, hogy honnan. Holnap ezért nyomatni kell a kilómétereket. Ezek az igazi jóléti problémák. Fiúk, Nektek jó utat! Ha Borsónak csak a lábát viszitek, ne vegyétek le róla a cipőt! (Bocs, Borsó !)
A kis feszkóban igazad lehet, már próbáltam kisebb gyertyahézaggal, hátha úgy könnyebben átüt, de semmi.
de en is szivesebben mentem volna, minthogy holnap delelott pakoljak es hurcolkodjak
de nem kell magyarazkodnom DuB eleg jofej ahhoz, hogy a baratai se legyenek teljesen ... abnormalisak?
megyek, holnap dolog van
Szerintem megnezte a felrakott kepeinket es hirtelen mas dolga lett
Majd kov alkalommal
Vasarnap azok kozul akinek jarokepes a mocija jon vki Visegrad-Esztergom?
igazan sajnalom es ismeretlenul is koszonom a lehetoseget. majd legkozelebb, remeljuk, akkor mar motorral
bocs megegyszer