Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elkészült má teljesen?
Dani, mikó fényezünk? Megrendeltem a kavakaki matricákat jövő7re megvan.

Szerinted, akkor a belső idomzat, műszifal legyen fekete?
THUNder! El tod küldeni v linkelni a védőfóliamintázatot ZZR-hez?
Geci fos mocskos idő!
Itt még tök szépen néz ki, de majd amikor mocskos olajos lesz akkor kell a fotó. Főleg a cipőből nem fogod kiszedni soha a dzsuvát.
Kész?
Ha valami olyna idő lesz ahol nem szarok be a hidegtől :)
Mikor akarod elvinni?
Veszek magamnak szerelőruhát
Sziasztok van 1 eladó Kawasaki ZX900R .
Bövebb info itt.
HA tudunk jó bizonyítékokat szerezni akkor lehet érdemes megpróbálni a pert, de ehhez tudni kéne, hogy nekik mi van a kezükben. Ha csak a vétkes ribanc nyilatkozata akkor az még nem gáz, viszont ha van róla fénykép, szakértői vélemény stb. az már nagyobb gond. Bár mégy úgy se értem hogy sikerült 150e-rel csökkenteniük a motor értékét . Mérlegelni kell mennyit nyerhetünk, ill. veszíthetünk.
Jól van, vágom...sajnos. Az a szar, h abszolúte rajtuk múlik, mer eddig csak fenyegettünk. Hát meglátjuk a választ, perbe én sem szívesen mennék bele. De valakit pofánbaszunk az biztos
Hát írásban hajlandóak csak válaszolni, ami még nem jött meg. Gondolom megint kapok egy kb. 1 mondatos választ, hogy: CSAK.

Utánna mindenképp meg kell beszélnünk a további lehetőségeket, per vagy nem per ez itt a kérdés. Az a gáz, hogy az mindig baszott drága (szakértők, másik fél ügyvédi költsége) és mint felperesnek nekünk kell bizonyítani :(
Hali! Mennyiért adnád az alkatrészeket?
Nálunk most úgy is nagy motorfelújítások vannak, és hát ha kéne valakinek, vagy közösen összedobnánk a zsét, ki tudja mikor jöhet még jól. Jó állapotúak?

Mit szóltok skacok?
TIR az sz.rik az egészre
Motorozni akarok! (ezt most minden nap el fogom mondani)
Sziasztok !

Érdekel vkit ZZR 400 motorblokk alkatrész jó áron? 96-os évjárat

Főtengely, hengersor dugókkal, komplett hengerfej, karbi

20/346 58 97
értettem
hát csak vigyázz! figyelünk...
Na király védelmem is van? Szóval szükségem van rá
Azért köszi Dani
elcsöppentem. értettem!
Mint itt!
jóvan, jóvan! ne perelje be
Fekete geca! hülye lennél sötétszürkével
szted olyan legyen a kavakaki felirat, ahogy a rajzon (sötétszürke) vagy pedig fekete?