Egyforma megy bele, asszem 1,2 W-os de erre nem esküdnék, lehet hogy kicsit nagyobb (2-3W), de amit kapsz a boltba az jó lesz. Azonban a visszajelzőkbe - üres, irányjelző, refi stb- mehet nyugodtan LED-es, csak arra kell ügyelni hogy a szine megegyezzen a visszajelző szinével. Tehát az irányjelzőbe narancs, üreshez zöld, refihez kék olajhoz piros fényű LED égőt szerezz be.
oooo, tudja valaki, rajtam kivul persze, hogy hol lakom
vagy menjek valami talalkahelyre holnap hajnalban? monnyatok mit kell tennem, hogy ott lehessek a hatso sorban
Na alakul a becsi ut, csak meg nem dolt el minibussal megyunk vagy a csatahajommal
Jo volna Zizzer ha jonne a minibussal akkor en horkolhatok a csomagtartoban
Ha Zizzer nem jonne akkor vagyunk oten es marad a regi terv, Dani Dubot szedi ossze aztan pedig Borsot es Jakut
Hova megyunk utkozbe megbeszelhetjuk, en a lousi, Gericke es azt a ketszintes uzlet cimet hozom.
Estere jelenti Zizzer a minibust
Az hát! És aki megfejti az fizeti a következő bécsi utatokat.
Dani mester!
Kezded meghaladni a tudásomat, fogalmam sincs hogy kéne egy gyujtótekercset bekötni.
A végén még el kell vinnem valami kertikapa szervizbe...
Ez igen, te aztán precíz vagy. pedig,így jónak tűnik.vagyis nincs átszakadva,de valahol átégve lehet
csak azt nem tudjuk,hogy ebben csak egy tekercs van..-e? bár nem hiszem,hogy olyan lenne mint egy normál trafó.
Valahogy fel kéne rá tenni egy babetta vagy vmi kismotor gyújtó tekercsét
Valami olyasmi, fünyiró-motorosfűrész-stb. motor szerintem is.
Semmi táp, semmi szabályzó, csak a ventillátorkerék, gyujtásbox, gyertya és kész.
A vékonyabbik vezeték csak egy testelőkábel, ami egy kapcsolóhoz megy, azzal lehet leállítani.
Tekercs szakadást hogy tudom kimérni? Multiméterem van. Taníts mester, kérlek taníts!
Hát ez erősen egy ilyen "fűnyiró" blokkra hasonlít
Biztos,hogy ez lesz a rossz. ez tápot sem kap sehol ugye,vagy aza a vezeték hová megy?
Kimérted,hogy megvannak-e szakadva a tekercsek?
Az lesz , csak a munka miatt nemtudom mikor jutok haza a motorhoz :((( Aztan addig azt sem tudom a 2 fajta égő közül melyik ment ki.
Jol tudom amugy hogy 2 féle megy bele? Fizikai méretei megegyeznek , csak teljesítménybeli különbség van? Vagy az egyik kisebb/nagyobb mint a masik ?
vagy menjek valami talalkahelyre holnap hajnalban? monnyatok mit kell tennem, hogy ott lehessek a hatso sorban
Tessek szepen felkelni es haptakban varni !
Máskülönben is Dub-ot fogjuk megkérni hogy ébresszen .
Jo volna Zizzer ha jonne a minibussal akkor en horkolhatok a csomagtartoban
Ha Zizzer nem jonne akkor vagyunk oten es marad a regi terv, Dani Dubot szedi ossze aztan pedig Borsot es Jakut
Hova megyunk utkozbe megbeszelhetjuk, en a lousi, Gericke es azt a ketszintes uzlet cimet hozom.
Estere jelenti Zizzer a minibust
Dani mester!
Kezded meghaladni a tudásomat, fogalmam sincs hogy kéne egy gyujtótekercset bekötni.
A végén még el kell vinnem valami kertikapa szervizbe...
csak bírja a hátsó rugesz
vagyis Dub mocija lesz a próba,
csak azt nem tudjuk,hogy ebben csak egy tekercs van..-e? bár nem hiszem,hogy olyan lenne mint egy normál trafó.
Valahogy fel kéne rá tenni egy babetta vagy vmi kismotor gyújtó tekercsét
Akkor 5. ember személyében Borso-t köszönthetjük, hogy
javítsa a nemi arányt Zizóval meg akkor még egyeztetünk...
Semmi táp, semmi szabályzó, csak a ventillátorkerék, gyujtásbox, gyertya és kész.
A vékonyabbik vezeték csak egy testelőkábel, ami egy kapcsolóhoz megy, azzal lehet leállítani.
Tekercs szakadást hogy tudom kimérni? Multiméterem van. Taníts mester, kérlek taníts!
Biztos,hogy ez lesz a rossz. ez tápot sem kap sehol ugye,vagy aza a vezeték hová megy?
Kimérted,hogy megvannak-e szakadva a tekercsek?
Jol tudom amugy hogy 2 féle megy bele? Fizikai méretei megegyeznek , csak teljesítménybeli különbség van? Vagy az egyik kisebb/nagyobb mint a masik ?
csak vigyetek a labamat is, hogy biztosan passzoljon
koszi