És ha már ide mentek ezt se hagyjátok ki:2rad börse
Szintén Triester strasse kb 2km a Louistól a SCS -nél, én itt vettem tavaly 50 eur-ért egy protektoros, térdkoptatós Dainese bőrgátyót.
Cim:2334 Vösendorf, Triesterstraße 34, a kis házszám ne zavarjon meg, a közigazgatási határtól(Bécs határa) ujra indul a számozás, de attól még ugyanaz az utca, csak ez miatt 2db triester strasse34 van, az egyik Bécs belváros, a másik már Vösendorf.
Kössz kawa550, akkor gyerekek azt hiszem ez lesz, ide menjünk, 200m-en belül louis és gericke.
Gps-van nálam, címeket hozzatok aztán megyünk "sápingóni"
Dani mester!
Nem birok szikrát lehelni a kölkek cross motorjába. Gyertyát már cseréltem, de úgy se megy, és semmi állitási lehetőség nincs, egyszerünek tünik mint a faék, csak a kis fekete gyujtásdoboz két sarokkal, meg a ventillátor tárcsába sülyesztve két fém kocka(a képen látszik mert fényesebbek mint a tárcsa) amik kb 1-2mm-el a felsőholtpont előtt érnek a gyujtásbox sarkaihoz(mármint oda, mert ugye konkrét érintkezés nincs közöttük). Mi a rákot lehet ezzel kezdeni , nics valami ötleted?
Ja és ahol a Triester+ Altmannsdorfer találkozik(kb 200m a Gerickétől), ott van egy Louis is, azt se lehet eltéveszteni 2 szintes tiszta üveg, már messziről látszik.
Gericke van, de párszáz méterrel arréb költöztek, pontos házszámot nem tudom.
A Triester strassén van, ha kifelé jöttök a centrumból, a Shopping City Süd (SCS) felé akkor nem tudjátok eltéveszteni, szép nagy piros kapuja van.
Akkor a szombati kirándulás nyélbe ütve , ezidáig vagyunk négyen, vékony
ötödiknek van még hátul hely .
6:45-kor Dani és Dub nállam, aztán megyünk Jakuzáért és nyomás.
Oda megyünk ahova csak akarunk, én benne vagyok körülnézni, mint Dani is mondta semmi spéci nem kell csak kiruccanás. Egy havernak kell vegyek bukósisakot és magamnak esetleg egy mocis cipelőt.
Meg ha vmi megtetszik
Más:
vasárnapra 15 fokon felettit mondanak ! Szval akkor ebédelni lehetne pld Visegrádon vagy Esztergomban ! indulás és találka vasárnap, budai oldal, árpád híd utánni első kút jobról
12:00 ?!. .
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül valami infója arról, hogy az 1200-nek lehet -e csökkenteni a teljesítményét, olyan 74 kw körüli szintre? Az átíratáskor nem lenne hátrány a telj.adó szempontjából!Utána visszanyitnám a teljesítményt. A ZX9-nek tudtommal a karburátorokból kell valami réz-pöcköt kivenni, és rendben. Működik ez a ZZR 1200-nál is?
Köszi!
Üdv!
Hi,
azt szeretném megkérdezni , hogy a műszerfal milyen módon van megvilágítva a zzr-400 asokban (93" évjárat). Sajnos nekem a világítás már 2 ponton is elment, és még nem volt időm szétszedni. Hátha tudja itt valaki. Esetleg mi lenne a megoldás rá , Led, égő csere, komplett csere?
Köszi
Émmeg havernál nem fértem be a kapun, és elvittem a jobb kipuffancs szélével picit karcos lett, de majd felpolirozom valamikor
Ártani meg nemfognak azok a müanyagok rá(mmint a gombák) mert akármi megeshet
Az állóhelyben való feldőlést én is eljátszottam megbodogult zsenge koromban ezzel a bordó szépséggel, aztán meg 1X kb vagy 30-al elcsúsztam 1 parkolóban 1999-ben.
Karácsonyfadisz? ezek szépitik a mocit, feltéva ha szép a cucc, uh lehet átfaragom a gombát is de tanulni meg csak ugy lehet ha kocáztacc, akkor meg néha megesik egy csusszanás, bár nálam eddig feldőlés volt álló helyben , kérném nem röhögőgörcsöt kapni
Szintén Triester strasse kb 2km a Louistól a SCS -nél, én itt vettem tavaly 50 eur-ért egy protektoros, térdkoptatós Dainese bőrgátyót.
Cim:2334 Vösendorf, Triesterstraße 34, a kis házszám ne zavarjon meg, a közigazgatási határtól(Bécs határa) ujra indul a számozás, de attól még ugyanaz az utca, csak ez miatt 2db triester strasse34 van, az egyik Bécs belváros, a másik már Vösendorf.