Voltam ma reggel motorozni. Alig volt -2 fok . Szép idő volt a nap is sütött nagyon. Gondoltam mi baj lehet...Ezen egy kicsit elgondolkodtam amikor az autópálya ráfordító szép csillogó fehér volt a ráfagyott dértől . Szerencsére nem volt semmi. A motorozás jó volt , de azt hiszem idén ez volt az utolsó.
uhhh vazze! ezt a motor is látni? vagy 15 éve ha nem több hogy láttam az red baronnál. akkor naon olcsó volt, rá is kérdeztünk hogy miért, akkor az ügyintéző azt mondta hogy azért olcsó mert hiányzik belőle vagy 20 -25 LE, de még a japán import szerelő sem tudja miért? akkor volt rajta ez a 2 nagy dob, furin nézett ki vele. hogy megy a kis sárkány, meg van miden LE?
Inkább használt bontott , mint köszörülni . Ne feledd hogy akár 300-nál is "kiderülhet " hogy rossz ötlet volt köszörülni !Egyébként az új főtengely 1300 ajró . :) Felújítás lehet gazdaságosan használtból , de lehet elvakult tipus fan csilliárdokat lehet költeni . Pl. van lapka 400 ft-ért is meg 5000ft-ért is !
Köszi szépen,,egy motort kellett volna megnézni,,de már nem aktuális,,,hölgynek kell majd,,,ő Pécsi...tavasszal vizsgázik és 250-es ZZR,vagy lefolytott GPZ 500 van kinézve..A2 jogsi.Én jóval messzebb lakok,,macerás hogy én tekintsem meg a kinézett motort,+kipróbálni..
köszönöm rendes vagy!
jan 24-én jövök haza Németből ha kifizetnek mielőtt hazajövök akkor megveszem ha nem akkor sajna csuszok 1 hónapot de lehet , hogy leelőlegezem , hogy meglegyen februárra de ezt még átgondolom januárban mindenféleképpen elmegyek és megnézem!
Jó pár motorhoz volt szerencsém , saját is , és kölcsön is , egy volt amire mindíg visszavágytam ez a ZZR 1100-as Kawa . 23 év után vettem a másodikat . Akkor 1992-ben űrhajó volt , és pontosan egy lakás árába került . Naná hogy a végsebesség volt az első ami érdekelt , és először mentem életemben 300 felett ! Ma is ott van a szerenn , de már nem érdekel hol a vége , ja és elérhető árakon ! 1000 km-t is gond nélkül legurulhatsz vele , szerintem nagyon kényelmes , én 185 cm magas vagyok , 85kg. Van aki superbike kormánnyal érzi komfortosabbnak , én is ilyen kormánnyal vettem , de visszaraktam az eredetit . Mennyire megbízható ? Amennyire a gazdi figyel rá , ez mondjuk minden mocira érvényes . Az enyémben több mint 50e km van .Most szedtem atomjaira , de nem azért mert valami rossz volt , hanem téli és egyben nálam az első nagyszervíz . Ajánlomj a videóim között ha érdekel , és ez majd fojtatódni is fog ahogy épül a vas . Fogyasztás , ha betartod a sebességkorlátozást lazán 4 körül megáll . De mivel te is motoros vagy ez több lessz egy kicsit , nem állatkodva 5.5 - 6 l . Ahogy én motorozok a ZXR-rel szembe 1l-el kevesebb , így tudom hasonlítani .
szia
akinek ilyen motrja van kérem osszon meg velem tanácsokat tapasztalatokat mire figyeljek oda ha a vétel mellett döntök
előre is köszönöm
1 kérdés: a féktárcsák milyen vastagsággal rendelkeznek újj állapotban
mert gondolom ha igaz a km akkor nem igazán szabadna látványos kopásnak lenni
ja bocs! én ezt nem megvenni akarom, most építem! A kawa felírat pedig megvan, csak a kormány kitakarja. Még nincs teljesen összerakva ,azért látsz rajt még hiányosságokat!
Festés volt ? Szépen néz ki látszik hogy igényes munka , bár nekem ez az angolok által közkedvelt Jaguár zöld nem jön be . ZZR-1100-et is adtak ki ilyen zöldbe , valahol olvastam , hogy 98%-át Angliában vették meg !
http://www.bmotor.hu/motortipu...
(ha nem tölti be, másold be fentre)
Érd.: +3620/482-2625
Érdekelne pár alkatrész ,árral együtt ha van valakinek .
ZZR400 E 1998-as géphez
Fejidom
Tank melletti bal oldali kis idom ,
ülés zár
Esetleg nyers kulcs
Fordulatszám mérő alatti kis LCD óra
Válaszotokat előre is köszönöm .
http://suchen.mobile.de/fahrze...
főtengely köszörűlés hengerfúrás új dugó gyürű csapszeg + hengerfej felújítás?
jan 24-én jövök haza Németből ha kifizetnek mielőtt hazajövök akkor megveszem ha nem akkor sajna csuszok 1 hónapot de lehet , hogy leelőlegezem , hogy meglegyen februárra de ezt még átgondolom januárban mindenféleképpen elmegyek és megnézem!
ahogy olvasgattam elég megbízható és kényelmes hosszútávon is!?
fogyasztása?
akinek ilyen motrja van kérem osszon meg velem tanácsokat tapasztalatokat mire figyeljek oda ha a vétel mellett döntök
előre is köszönöm
1 kérdés: a féktárcsák milyen vastagsággal rendelkeznek újj állapotban
mert gondolom ha igaz a km akkor nem igazán szabadna látványos kopásnak lenni