Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Még mindig van egy zsír új fóliás gyári méretű ZZR 400/600 E plexim. 6eFt-ért vihető :) Posta és minden egyéb eljutási forma megoldható :)
sajnos a jó minőségű az nagyon drága a motor árához viszonyítva (45-50 ezer Ft az első, 20 körül a hátsó), érdemes inkább egy bevizsgált, garantáltan nem ütő és nem túl vékony bontottat keresni. megoldás még a kínai stb. utángyártott, de azzal már volt rossz tapasztalat, nem véletlenül olcsó...
Sziasztok!
250-es zzr-hez honnan tudnék első és hátsó féktárcsát rendelni?
Milyen terhelésre gondolsz?
Hőterhelés miatt igen az a legjobb hely, de mechanikai erők miatt a legszarabb.

A terhelés szempontjából a legjobb helyen. Középen
Sziasztok,
A 2001-es ZZR600-nál hol van a vezérműlánc? Középen vagy a szélén?
Köszi szépen!
semmi extra: alul a két nyolcas csavarja fogja az ülés alatt (elfér az ülés és a fémalkatrész között), onnan a kapaszkodó felületén fut végig, majd vízszintesen folytatódik fent (ott is csavarozva a kapaszkodóhoz). ha nehéz a doboz, akkor érdekes lehet vmilyen keret is hozzá, ami még strapabíróbbá teszi.
Köszi! Csak pont a lemez formája nem látszik a képeken...
Szia!
Nekem egy saját készítésű konzol van fent, így univerzális, gyakorlatilag bármilyen dobozt rögzíthetsz rá - biztosan elfér a kis, 35-ös Giviktől. Nálam már a 600-ason is ilyen megoldás volt, és most a 14-esen gyárilag is ezt kínálják (gyakorlatilag egy lemez, amit a kapaszkodóra rögzítenek), így nem megy el a súlypont (annyira).
Egyébként már nincs fent a harmadik doboz, mert mostanában jórészt egyedül ülök a vason, és egy vízhatlan, 45 literes hengertáskát használok a hátsó ülésre rögzítve.

A hátsó doboztartó készítése: doboztartó fillérekből
Nem veszik össze a Givi oldaldoboz tartóval? Az is a kapaszkodó lemezéhez csatlakozik.
Teccőleges forgalmazótól megveszed ezt, felszereled, boldog vagy.
ZZR1400!
Szia Kutya!
Nekem egy 2012-es ZZR1400-esem van, zöld. A segitségedet szteretném kérni. Látom a képeiden, hogy 3 dobozod van. Nekem 2 Givi oldaldobozom van a tartójával. Nem tudom, hogy lehetne a 3., hátsó doboztartót feltenni.? Melyik típust tetted fel? Hogy fér el a Givi tartótól?
Elôre is köszi a választ!
Szia! Nekem egy 2012-es évjáratú van. Egy 2010-est cseréltem le rá. Király egy bringa mindkettô! Szerviz igény: Semmi különös. Azért mielött megveszed, fékezz vele pár keményet, hogy a tárcsák nem szitálnak-e be.
Sziasztok kedves ZiZis társaim!
ZZR 600E modelhez 94 gy.év keresek jobb oldali eke idomot zöld szinben,vagy cserélném gyári feketére.
Üdv midenkinek
Srácok még mindig van egy eladó zsír új fóliás plexim. E modellhez. motort még csak a polcról látta . Mivel a motorom már tovább gurult így el szeretném adni. e-bay-en 6eFt- körül mozog (én nem ott vettem) ezért e-bay áron eladó :) Nem kell több hetet várni és tuti jót kapsz :) van egy javított fejidom tartóm is, az előző tulaj valami madarat fogott fele és a baloldal kicsit meghajlott, vissza lett hajtva, nem tökéletes, de teljesen vállalható, ez csokiért vihető :)
Nekem a Denso vált be 400 E-ben. NGK valamiért nem mindig volt a toppon. Denso 2 pólusú volt
Sziasztok!

Tavaszi nagy szerviznél esedékes a gyertyák cseréje is. Kérdésem felétek, hogy mit tennétek a vasba, NGK vagy Denso, 1 esetleg 2 elektródásat.
Az áruk hasonló szinten mozog, de az NGK-tól visszatart, hogy nagyon sokat hamisítják.. . (Mondjuk a Castrol olajat is, mégis volt már az is a masinában....)

Köszi a tanácsokat!
ZZR 600 bontás forgalomból végleg kivonva , 06209238057
Csaba
Most Honda nx650-em van rövid áttétellel szóval nyomaték biztos kevés lenne, csak a hondának nincsenek papírjai és mostanság elég sok a rendőr. Annyi a kikötésem hogy A2-vel vezethető legyen és ZZR-ből találni olyat ami a forgalmi szerint belefér, másik kiszemelt a GS 500 de az nem tetszik annyira kinézetre.
Forgatni kell hogy menjen, nyomokban nyomatékot tartalmaz :) Attól függ mire kell, szerintem megbékélhető motor.
Más: én nem a 91-92 es modellt választanám (mint ami nekem van) A fogyasztása magasabb mint az újabb modellé
Elégedett vagy a géppel? Elég az ereje?
én eddig mindent viszonylag simán megszereztem