sajnos a jó minőségű az nagyon drága a motor árához viszonyítva (45-50 ezer Ft az első, 20 körül a hátsó), érdemes inkább egy bevizsgált, garantáltan nem ütő és nem túl vékony bontottat keresni. megoldás még a kínai stb. utángyártott, de azzal már volt rossz tapasztalat, nem véletlenül olcsó...
semmi extra: alul a két nyolcas csavarja fogja az ülés alatt (elfér az ülés és a fémalkatrész között), onnan a kapaszkodó felületén fut végig, majd vízszintesen folytatódik fent (ott is csavarozva a kapaszkodóhoz). ha nehéz a doboz, akkor érdekes lehet vmilyen keret is hozzá, ami még strapabíróbbá teszi.
Szia!
Nekem egy saját készítésű konzol van fent, így univerzális, gyakorlatilag bármilyen dobozt rögzíthetsz rá - biztosan elfér a kis, 35-ös Giviktől. Nálam már a 600-ason is ilyen megoldás volt, és most a 14-esen gyárilag is ezt kínálják (gyakorlatilag egy lemez, amit a kapaszkodóra rögzítenek), így nem megy el a súlypont (annyira).
Egyébként már nincs fent a harmadik doboz, mert mostanában jórészt egyedül ülök a vason, és egy vízhatlan, 45 literes hengertáskát használok a hátsó ülésre rögzítve.
Szia Kutya!
Nekem egy 2012-es ZZR1400-esem van, zöld. A segitségedet szteretném kérni. Látom a képeiden, hogy 3 dobozod van. Nekem 2 Givi oldaldobozom van a tartójával. Nem tudom, hogy lehetne a 3., hátsó doboztartót feltenni.? Melyik típust tetted fel? Hogy fér el a Givi tartótól?
Elôre is köszi a választ!
Szia! Nekem egy 2012-es évjáratú van. Egy 2010-est cseréltem le rá. Király egy bringa mindkettô! Szerviz igény: Semmi különös. Azért mielött megveszed, fékezz vele pár keményet, hogy a tárcsák nem szitálnak-e be.
Srácok még mindig van egy eladó zsír új fóliás plexim. E modellhez. motort még csak a polcról látta . Mivel a motorom már tovább gurult így el szeretném adni. e-bay-en 6eFt- körül mozog (én nem ott vettem) ezért e-bay áron eladó :) Nem kell több hetet várni és tuti jót kapsz :) van egy javított fejidom tartóm is, az előző tulaj valami madarat fogott fele és a baloldal kicsit meghajlott, vissza lett hajtva, nem tökéletes, de teljesen vállalható, ez csokiért vihető :)
Tavaszi nagy szerviznél esedékes a gyertyák cseréje is. Kérdésem felétek, hogy mit tennétek a vasba, NGK vagy Denso, 1 esetleg 2 elektródásat.
Az áruk hasonló szinten mozog, de az NGK-tól visszatart, hogy nagyon sokat hamisítják.. . (Mondjuk a Castrol olajat is, mégis volt már az is a masinában....)
Most Honda nx650-em van rövid áttétellel szóval nyomaték biztos kevés lenne, csak a hondának nincsenek papírjai és mostanság elég sok a rendőr. Annyi a kikötésem hogy A2-vel vezethető legyen és ZZR-ből találni olyat ami a forgalmi szerint belefér, másik kiszemelt a GS 500 de az nem tetszik annyira kinézetre.
Forgatni kell hogy menjen, nyomokban nyomatékot tartalmaz :) Attól függ mire kell, szerintem megbékélhető motor.
Más: én nem a 91-92 es modellt választanám (mint ami nekem van) A fogyasztása magasabb mint az újabb modellé
250-es zzr-hez honnan tudnék első és hátsó féktárcsát rendelni?
Hőterhelés miatt igen az a legjobb hely, de mechanikai erők miatt a legszarabb.
A terhelés szempontjából a legjobb helyen. Középen
A 2001-es ZZR600-nál hol van a vezérműlánc? Középen vagy a szélén?
Nekem egy saját készítésű konzol van fent, így univerzális, gyakorlatilag bármilyen dobozt rögzíthetsz rá - biztosan elfér a kis, 35-ös Giviktől. Nálam már a 600-ason is ilyen megoldás volt, és most a 14-esen gyárilag is ezt kínálják (gyakorlatilag egy lemez, amit a kapaszkodóra rögzítenek), így nem megy el a súlypont (annyira).
Egyébként már nincs fent a harmadik doboz, mert mostanában jórészt egyedül ülök a vason, és egy vízhatlan, 45 literes hengertáskát használok a hátsó ülésre rögzítve.
A hátsó doboztartó készítése: doboztartó fillérekből
Nekem egy 2012-es ZZR1400-esem van, zöld. A segitségedet szteretném kérni. Látom a képeiden, hogy 3 dobozod van. Nekem 2 Givi oldaldobozom van a tartójával. Nem tudom, hogy lehetne a 3., hátsó doboztartót feltenni.? Melyik típust tetted fel? Hogy fér el a Givi tartótól?
Elôre is köszi a választ!
ZZR 600E modelhez 94 gy.év keresek jobb oldali eke idomot zöld szinben,vagy cserélném gyári feketére.
Üdv midenkinek
Tavaszi nagy szerviznél esedékes a gyertyák cseréje is. Kérdésem felétek, hogy mit tennétek a vasba, NGK vagy Denso, 1 esetleg 2 elektródásat.
Az áruk hasonló szinten mozog, de az NGK-tól visszatart, hogy nagyon sokat hamisítják.. . (Mondjuk a Castrol olajat is, mégis volt már az is a masinában....)
Köszi a tanácsokat!
Csaba
Más: én nem a 91-92 es modellt választanám (mint ami nekem van) A fogyasztása magasabb mint az újabb modellé