Off!
Nem akartam magam fényezni,nem is tudok motorozni!
Az az évi 14-16.000 kilóméter utassal nem sok,elismerem.Nem,ismétlem nem szeretek kanyarvadászatolni,a tempós,hosszú túrákat szeretem.
Peeter.Szerintem nem egyenes szakasz!http://goo.gl/maps/21hUJ
Nagyon durván jöttél :) Leléptem mindenkitől, de te 2 személlyel is tartottad a tempót :D (Legalábbis úgy emlékszem, 2 személy volt) . Szóval full respect
Arra engem a Kutya tanított, hogy szerpentinen mindenki menjen a saját tempójában, mert abból nagy baj nem lehet.
Én is egyszer bejátszottam az 577-en, amikor a Kutya üldözött és majdnem csúnya vége lett.
Köszönöm, hogy veletek mehettem. Jól éreztem magam.Jót motoroztam, szép helyeken jártunk, jó volt a bableves, az időjárás is tökéletes volt és köszi a fotókat és videókat.
Köszi a szervezést
A felújított szakasz nagyon ütős volt. Bár valóban megindult az eleje, én is belementem olyanba amit esetleg nem kellett volna, kis bénázással de megvagyok.
Csúcstempóhoz azért nekem volt hogy 140 et mutatott az óra.
a négykilóst azért valóban hajtani kellett hogy ne maradjak le gondolom két személlyel esélytelen. Én meg tudom érteni a problémát. DE! mindenkit összeszedtek a srácok ti sem maradtatok volna egyedül.
Köszönjük!
... a lányok ott volta minden pihenőponton és a "célállomásnál is"
.... tartható volt a túratempó
... csak az a kellemes kb. 10km-es szakasz amin a BMW-vel "billirozott a Jani" , na az DIÓTÖRŐVOLT
Aki szereti a kanyarokat azt elkapta a hév ez tény, de a szerpentin után elég sokáig cssk gurultunk, hogy beérjenek és utána is 80-100 al mentünk. Végül mindenki oda ért a megálló pontra.
Sajnálom Gixef, hogy csalódtál a tegnapi napban. Nem kanyarvadászat volt a túra fő lényege, de ha vissza is gondolok, egy szakasz volt egész nap, ahol élvezni lehetett egy kis kanyargós részt, jó minőségű aszfalton. Én valóban csak pár motort láttam a tükörben, még ha nem is pont a fenekemben. A tempó pedig szerintem sem volt egy száguldozik.
Legközelebb majd figyelek ezekre is, akárcsak a megfelelő útminőségű utak kiválasztására.
először is gratulálok, valószínűleg Tiéd lett a leghosszabb etapot teljesítő motoros serlege a tegnapi túrán a szervezésre visszatérve viszont meg kell védenem Peeter-t, még ha nem is volt hibátlanul összerakva a társaság napja.
ha húsz motort kell vinni A-ból B-be, biztos, hogy nem egy tempóban fognak haladni, ha kedvük szerint mennek. ő elölről 3-4 embert láthat csak a tükörben, ha hátrébb lemarad valaki, az kizárólag az előtte haladó dolga, felelőssége - ha mindenki csak a mögötte gurulót tartja szem előtt, már kizárt, h szétszakadjon a csapat.
más kérdés, hogy a navi szerint 51 km/h átlagot és 117 km/h csúcssebességet futottunk, ezt bármelyik 125-ös szúnyog tudja, kétszeméllyel is. gondolom ezért nem agyalt ő sem zárómotoron, hátvéden, aki összegyűjtötte volna az ehhez képest lassabbakat...
(kicsit bánt, hogy nem azt írtad: rúgjuk fenéken Peetert, amiért az Erzberg Rodeo hard enduro etapjain kellett tegnap motoroznunk, no, abban lelki társra találtál volna bennem )
Nem akartam magam fényezni,nem is tudok motorozni!
Az az évi 14-16.000 kilóméter utassal nem sok,elismerem.Nem,ismétlem nem szeretek kanyarvadászatolni,a tempós,hosszú túrákat szeretem.
Peeter.Szerintem nem egyenes szakasz!http://goo.gl/maps/21hUJ