Sziasztok!
Nem akarom mínősíteni a tegnapi napot,csak annyi a hozzáfűznivalóm hogy aki kanyarvadászkodni akar az ne csoportos szervezéis, belül tegye!a már szervezett motorozáson veszünk részt akkor legyünk tekintettel a kisebb motorokra,vagy írjuk ki hogy számítsanak arra hogy ott lesznek hagyva a fenébe!Sok túrát levezettem már,még többen részt vettem,de nálam a tegnapi nap kiütötte a biztosítékot!
OFFFF!
Egyébként meg a tegnapi etapunk 600 km.lett!
Nos én ide töltöttem fel a videót!
Nem olyan színvonalas,mint Kutyáé,de elmegy!
A 22-percnél sikerült 200-felett röppenni,és a 25-percnél 273-at mutatott az óra! http://youtu.be/g_PbqeTXAaM
Elnezve a kepeket es a mai szep idot, meg jobban sajnalom, hogy nem tudtam veletek tartani... :/ ha keszultek meg kepek, akkor ne tartsatok a kamerakban...! :)
Én is haza értem kb. egy - másfél órája.
Egy Zsámbék - Gánt - Majk - Csákvár - Lovasberény - Székesfehérvár kanyarral kiegészítve elég tartalmasra sikeredett a mai nap. 311 km lett a vége.
Örülök, hogy együtt lehettünk egy ilyen szép őszi napon.
elég kamunak néz ki a "mint az új" dumával, pláne, hogy kb. telibe kellett fényezni, az elejét legalább is biztosan... persze ettől még egy kis alkuval jó vétel lehet, ha a blokkja/futóműve rendben van.
Köszönöm a meghívást,mint tiszteletbeli kawasakis!képeket elkezdtem feltölteni az albumomba,amint kész,belinkelem ide az elérhetőséget!Ott meg tudjátok nézni,illetve le lehet tölteni!
A ZZR gyári helyzetjelzője az index. Az indexbe egy 5W/21W-os izzó megy. A helyzetjelző a 2db 5W-al világító index, ha indexelsz akkor az villog 21W-al amerre jelzel és a másik kialszik. Ez gyári és csak akkor szabályos ha gyújtásra rakáskor nem világít a fényszóró,hanem csak indítás után. Nekem átment műszakin.
Nem akarom mínősíteni a tegnapi napot,csak annyi a hozzáfűznivalóm hogy aki kanyarvadászkodni akar az ne csoportos szervezéis, belül tegye!a már szervezett motorozáson veszünk részt akkor legyünk tekintettel a kisebb motorokra,vagy írjuk ki hogy számítsanak arra hogy ott lesznek hagyva a fenébe!Sok túrát levezettem már,még többen részt vettem,de nálam a tegnapi nap kiütötte a biztosítékot!
OFFFF!
Egyébként meg a tegnapi etapunk 600 km.lett!