Morskie Oko-hoz a google maps nem tud útvonalat Zdiar-ból!
Bár az lengyelül halas tavat jelent, így nem tudom melyikre gondolsz pontosan.
De azt teveztem, hogy dél körül felérünk Zdiar-ba, ebéd után felmegyünk a szállodához, amit mutattam fényképet, aztán meg besétálunk az erdőbe ott az elhagyatott épületnél. Másnap meg hazafele megnéznénk azt a várat is ahol "találtam egy tájat". Na az még hol van?
nemrég jöttünk haza, így friss a tipp: onnan 1-2 óra alatt elérhető Wieliczka és pár perc alatt a Morskie Oko, ha csak két dologra jut időtök, ezeket nézzétek meg sokadszor voltam mindkettőnél (Barbi most először), de újra elvarázsoltak, elképesztő helyek.
Oksi köszi! betájolom valahogy. Családdal megyünk jövő hét hétvégén egy kis kiruccanásra a múltkori szállásra!
Ha van még pár ötlet, amit érdemes megnéznünk, akkor ne tartsd magadba!
már azt hittem, mindenki fotelből nyomja idén persze, nyomjuk, nekünk is a 28 (innen nézve) a fasza, akad célpont ötlet, nem is egy, de szívesen látok mástól is javaslatot.
menjünk, motorozzunk, bandázzunk
ööö...nemtom, sohasenem jártam még erre, és bíró úr esküszöm, nem ismerem ezeket az embereket
helységnevet nem tudok, de fix, hogy a javorinai (SK) jobbos hajtű után kell jobbra térni a dombtetőn, ha jól emlékszem, Hotel Kolowrat a hely neve.
remélem azóta megnyílt az a vadászkastély szerű hely ott fent, frankó lenne ott aludni, pláne ébredni egyszer.
Most nézegettem a tavalyi fényképeimet, és mit szólnátok újra egy közös találkozóhoz? Nem kell nagy túra, csak mint tavaly, valahol a közelbe, egy kis ebéddel egybekötve!
Szeptember 21 vagy 28-án.
És igen ennyiért, akinek nem tetszik, nem veszi meg, de nem adom olcsóbban, mindent kicseréltem rajta!
Ha nem megy el, max megmarad! Kawasaki ZZR 400 E
látva a mostani szervizszámlát nem is annyira vicces bár őszintén szólva most először nem zavar a dolog, erre tényleg van értelme költeni, és egyre csak jobb lesz
Arra azért számolj, hogy még az átírás 140ezer, a teljesítményadója pedig évi 42ezer...nekem legalábbis ennyi volt az évre. Ezt is bele kell kalkulálni az árba
Zsolti pénznélkül hogy vennék én zx14r-t? Most kezdek el gyüjteni rá majd jövöhonaptol,mert az mostani fizum rámegy a rendörök birságára. Remélem ha minden jol megy juniusra olyan 1.6 - 1.7 millát birok max összerakni... 2008 as 7000km es az biztos egy vagyonba kerül. :D Én amit láttam a használtauton az a kék 1.7milláéért yoshimura dobbal megfelelne. Habár a gyönyörü fekete... Életem ráfizetném. Láttam asszem a steel horse vagy a zakar.-nál? 1millát belefizetsz meg vagy 8 évig havi 40el kell nyügni. Nem azt mondom én évtizedek mulva is motorozni akarok,de az a havi 40 ezer az jovolna benzinbe is :D
Azérrt irtam mert nekem egy zx12rem van! Vagyis volt mert motorbalesetet szenvedtem a bestiámmal. és agyalok hogy vegyek egy zx12r-t vagy finanszirozzak be egy zx14r-re. Én magam inkább sportosabnak mintsem turásabbnak titulálnám be. Csak hát a zx14r hihetetlen nyomatékkal bir azt hallottam. Azért irtam hogy melyik hátha valami statisztikai tapasztalattal tudnátok szolgálni hogy melyik a jobb.
http://hegylakok.hu/2010/06/ci...