A teljes táv 150 km lesz, ami az oda és visszautat is tartalmazza. Félúton egy kellemes kis vendéglőben ebédelünk, kb. 1 órára érünk oda.
A találkozópont helye rém egyszerű lesz, 0 km.-kő, Clark Ádám tér.
Időpontja: 10 óra
Ide lehet leróni a jelentkezők nevét!
- Peeter
- Scalare
- Kutya. (naná )
- Mis
-goldukat
- Witya74 (ide kellett volna írni )
- Cider
- ziziSasa (80%)
- Bendike84
-Gixef
-Skyfox
1 hónapja az enyém is feladta, de úgy, hogy a csodájára jártak a szerelőmnél. Lelöktem a középtámaszról és leült. A rugó nem tudta szétnyomni a gátlót. Szét lett szedve, azóta is összenyomott állapotban áll a polcon, de tudtak nekem adni 1 nap alatt gyári Showát.
Úgy tűnik,hogy a központi telóm feladta a küzdelmet ,remélem sikerül beszereznem a találkozóig egy másikat,mert nem szeretnék ezért lemaradni... Most olyan kis "ültetett" a moci,alsó sztenderre állítva szép lassan engedi le a hátsó kereket.
Megszületett az útvonal a 28-i találkozó túrára!
A teljes táv 150 km lesz, ami az oda és visszautat is tartalmazza. Félúton egy kellemes kis vendéglőben ebédelünk, kb. 1 órára érünk oda.
Időpontja: 10 óra Találkozó hely
Sziasztok! Tudja valakik hogy milyen és mekkora tömítés kell a légszűrő ház és a karbi közé? Az enyém darabokban van, és olyan állapotban hogy átmérőt se tudok mérni rajta. Még azt sem tudom beazonosítani, hogy milyen anyagból van, mert szivacsos darabkákra esett szét
Köszi a választ. Szép vas :) Van olyan kényelmes mint a zizi volt?
..más..
Ha belemegyek egy gödörbe vagy az úton van valami bukkanó akkor kopogó hangot ad ki az első teló környéke.
Ha meg tolom a mocit, akkor pattogó hangot hallok(lassú menetben is)ha picit behúzom a féket akkor nem hallható.
Valaki aki ért hozzá tud nekem okosat mondani?
Szép napot nektek...
zsoo
Időpontja: 10 óra
Ide lehet leróni a jelentkezők nevét!
- Peeter
- Scalare
- Kutya. (naná )
- Mis
-goldukat
- Witya74 (ide kellett volna írni )
- Cider
- ziziSasa (80%)
- Bendike84
-Gixef