Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy is!
Mi majd félreállunk a csoportképnél!
Én speciel matt hatásúra gondoltam, és a kopoltyúkat zöldre festetni, mint az új ZZR 1400 Performance-nál is van. A lime partyn nagyon bejött az a szín..
túl engedékeny vagy mostanában... ( )
pécsen láttam már ilyet a VTN-eseknél, ha a szín nem változik, a rendőr sem szólhat. csábító a dolog, mert egy frankó alapszínnel jól néz ki, de elég húzós. ráadásul nagy idomfelületű vas könnyen "bálnásodik" tőle, meg kell törni pár dekorral, hogy ne legyen unalmas a végeredmény.
Bandi ezeregyesét megcsináltattuk ilyenre (vagyis a légbeömlő borításait), az állat lett a bordó kontrasztjaként.
Fogalmam sincs, csak körbe szeretném kérdezni jól.
Plusz a környékünkön nincs is ilyen motor még.
ZZR fórumtali meghirdetve!

2013.09.28-ra! Ide lehet leróni a jelentkezők nevét!
Helyszín és találkozó egy héten belül!

- Peeter
Persze hogy lehet, ex ZZR is számít!
Sajnos a zöld motor nem tud békaként időt jósolni, de bízzunk a jólétben!
Mér kötnének bele ?
Sziasztok! Hallott már esetleg valaki motor teljes idomzatának a bekarbonfóliázásáról? Ha igen, mik a tapasztalatok: élettartam, árak, rendőrök mennyire kötnek bele?
Előre is köszi a válaszokat.
Kujooo
Miert nem jottok velunk?
Kawasati az örs környékén.
Suri Gödöllőn.
http://motorszerelo.com/
Mány mellett. Fent van itt, tölt fel videókat képeket. Van aki nem szereti a hozzászólásai miatt, vagy a helyesírásáért, de jó szaki egyébként.
és ez az említett szerelő hol van? Budapest vagy pest környéke? 14ezer az rohadt jó ár lenne, habár a mociban valszeg az összes lapkát cserélni kell, mert már eléggé csattog (legalább is remélem nem a vezérműlánc adja a hangot )
Jó lenne. Én is hiányoltam nagyon. Mennyire lesz jó idő?
ZZR találkozóra lehet menni, nem ZZR-el is?
Én Tasihoz vittem a motort ezekre az állításokra(de nem emlékszem mennyit fizettem :$ ) azt hiszem hogy 14e volt a lapkázás,karbi szinkron,O gyűrű csere, állítás. Aszondják az a tuti ha a szimmeringről leveszed a rugót és ráteszel egy egyel kisebbre valót.(Mondjuk én a dupla ajkasra esküszök)
Sziasztok minden motorost szeretettel várunk .mindenkit akaszton szombaton 11orátol aki ráér jőjjőn el
Beneveznék én is!
Sziasztok! Elkezdett ereszteni a telószimeringem és arra gondoltam, ha már így muszáj megcsinálnom tennék bele progresszív rugókat. Szerintetek megéri? Na és milyen viszkozitású olajat tegyek bele? A manual 10W-t ír. Hátulra is van értelme beszerezni a prog. rugót? Jah és nem utolsó sorban kell a gépnek egy szelephézag állítás karbiszinkronnal. Na hát ennek a két dolognak biztos hogy én nem állok neki, szal mennyi lóvéra számítsak? Esetleg pesten vagy környékén tud valaki jó szerelőt?
Akkor mindegy :)
Szia!

Nem tudom kb 7-kor vagyunk Dobogókőn.
Szerintem utána go home.
Vagyis az Osztyapenkón (Sasadi út-i XI.ker) ennénk a mekiben valamit.
Mikor lesztek Dobogókő környékén? Utána mentek még valahova? Dobogokőnél ha lehetne csatlakozni fent akkor mennék :)
Jönne ma valaki Dobogókőre?

18:00-kor a Nyugatinál találkoznánk.
Bocsi azt hittem venni akarsz. De akarni kell nagyon és meg lesz az!