Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, ismét egy naiv kérdés: a zizinek elöl nincs helyzetjelzője?
Elöl csak egy H4-es izzót találtam és semmi mást, még csak kóbor vezetéket sem.
Jelentem még mindig rohadtul köd van itt. Ha lenne jóféle cordurám most abba bújnék bele 2 pulóverrel együtt :D Bőrszerkóba szar lesz. Vesevédő, alá nadrág,pulóver,sál XD . Egyben szezonzáró is lesz ez az összeröffenés.
Zsámbéktól végig ismerem az útvonalat minek után a közepén lakom :) Majd megyek középen aki lemarad vezetem :D
alap.
Légyszíves Kutya, azért hozz egy GPS-t
Ha jössz ki az alagútban, akkor jobb kéz felé a nagy macskaköves területen.
Hali!
A túránál Szomor és Gyermely körül kicsit több emberre számítsatok aki lézeng, mert búcsú is van, illetve a gyárban nyílt nap van és kb. 1200-1500 ember fog arra mocorogni természetesen nem egyszerre!
Jó utat!
tényleg: pontosan hol lesz a találka, a tér melyik pontjára szórjuk le a vasakat? (csak hogy a korán érkezők se tévesszenek parkoláskor.)
Inkább így!

Akkor így teljes a lista!

ZZR fórumtali meghirdetve!

2013.09.28

A teljes táv 150 km lesz, ami az oda és visszautat is tartalmazza. Félúton egy kellemes kis vendéglőben ebédelünk, kb. 1 órára érünk oda.

A találkozópont helye rém egyszerű lesz, 0 km.-kő, Clark Ádám tér.
Időpontja: 10 óra

Ide lehet leróni a jelentkezők nevét!
- Peeter
- Scalare
- Kutya. (naná )
- Milka (oldalborda)+Milkáné (hamár kutya mögül leszerkeztettek)
- Mis
- goldukat
- Kawa400
- Witya74 +1 BMW
- Cider
- Bendike84
- Gixef
- Skyfox
- fuego55
-Toto1966
- tHUNder - és a muzulmán hitből adódóan: KillBill + Andi= 3 motor
- RamAir - Zsámbékon csatlakozom
Időjárás jelentés Bajna: Reggel 8:18 Bajna sziti sarka. A hőmérséklet tűrhető, de nincs meleg. Köd minden irányba, de viszonylag nagy látótávolsággal. A messzi távolban már igyekszik a napocska meggyilkolni a ködöt. Ha minden jól megy pár óra múlva szép idő lesz. 10 előtt valamivel terveztem elindulni Zsámbékra, hogy bőven 11 előtt oda érjek. A kezdeti érdeklődések után senki nem jelzett vissza, hogy jön velem, szóval lehet, hogy egyedül fogok várni :S
Már az elindulás előtt is érdemes lesz fényképeket csinálni
Lassan már területfoglalást is intéznem kellet volna a térre!
Jól hiszik!
Táblát elkezdtem megkarcolni!
plusz egy fő a Hegylakók Face -oldalán is bejelentkezett, vagyis - elvileg - 18 motor összesen. még a végén azt hiszik, olcsóbb benzinért vagy örök nyárért tüntetünk, annyian leszünk

2013.09.28

A teljes táv 150 km lesz, ami az oda és visszautat is tartalmazza. Félúton egy kellemes kis vendéglőben ebédelünk, kb. 1 órára érünk oda.

- Peeter
- Scalare
- Kutya. (naná )
- Milka (oldalborda)+Milkáné (hamár kutya mögül leszerkeztettek)
- Mis
- goldukat
- Kawa400
- Witya74 +1 BMW
- Cider
- Bendike84
- Gixef
- Skyfox
- fuego55
-Toto1966

2013.09.28

- Peeter
- Scalare
- Kutya. (naná )
- Milka (oldalborda)
- Mis
- goldukat
- Kawa400
- Witya74 +1 BMW
- Cider
- Bendike84
- Gixef
- Skyfox
- fuego55
-Toto1966

2013.09.28

- Peeter
- Scalare
- Kutya. (naná )+ Milka (oldalborda)
- Mis
- goldukat
- Witya74 +1 BMW
- Cider
- Bendike84
- Gixef
- Skyfox
- fuego55
-Toto1966
Sajnos bejott a 20%, ugyhogy le kell mondanom a holnapi megmozdulast. :( Jo utat nektek!

2013.09.28

- Peeter
- Scalare
- Kutya. (naná )+ Milka (oldalborda)
- Mis
- goldukat
- Witya74 +1 BMW
- Cider
- Bendike84
- Gixef
- Skyfox
- fuego55
-Toto1966
Ja igen!Asszony a tied!
Pontosan!
Nem!Meglepi!A többinek meg története van!
Üdv! ZZR 600-ba (1993, E1) mekkora átmérőjű hézagoló lapka kell? Aki jártas a témába legyen szíves avasson be. Köszííí!
az RFemen is az volt és az 53 lóerő volt. Az elején én sem voltam nyugodt, de megnyugtatott a gödöllői szerelő (suri) hogy nincs gáz, nyugodtan használjam úgy és ha elérkezett a csere max akkor nittelőset teszek fel. Patentszemet házilag is fel tudod rakni, nitteléshez meg célszerszám kell szal az szerelő. Ha csak nem hekkeled meg egy 100as szöggel és 3 kilós kalapáccsal . De egyértelműen a nittelés a tartósabb és biztonságosabb változat
ott a pont. nem véletlen, hogy pl. a DiD-nél a gyengébb láncok is nittelősek.
egy négykilósra fel ne tegyél patentszemes láncot..... szerintem
Egy 400as 33kW-os gép láncára sztem nem kell 30ezreket költeni. Ha jól tudom 45 LE-ig még a klippes patentszemes megoldást is használják. Valamilyen tömítő gyűrű azért legyen benne (O, X, W, VX...) mert az többszörösére emeli az élettartamot, ha megfelelően ápolod. Ha nekem 4kilósom lenne, kipróbálnám ezt a láncot , de egy kicsivel többért itt van ez a belga gyártású lánc ha nem bízol a távolkeleti "szemétben" . Én tuti kipróbálnám az olcsóbbat, mert ha már van benne vmilyen tömítőgyűrű nem lehet szar. Szekunder áttételnél meg el kell döntened, hogy mi a fontos: gyorsulás (kicsivel több fogyasztás rovására) vagy végsebesség. Ez attól is függ mire használod a gépet. Túrázgatás és hideg fejjel városban cirkálgatás akkor gyári áttétel, vagy esetleg egyel nagyobb első Lkerék. Ha azért szeretsz néha állatkodni (mint jómagam ) akkor előre egyel kisebb Lkerék esetleg megveszed hátra az 52 fogast de az már 3 fog eltérés a gyárihoz képest (sztem az sok!).