A teljes táv 150 km lesz, ami az oda és visszautat is tartalmazza. Félúton egy kellemes kis vendéglőben ebédelünk, kb. 1 órára érünk oda.
A találkozópont helye rém egyszerű lesz, 0 km.-kő, Clark Ádám tér.
Időpontja: 10 óra
Ide lehet leróni a jelentkezők nevét!
- Peeter
- Scalare
- Kutya. (naná )+ Milka (oldalborda) Kutya utasa leszel? Én meg akkor viszem a feleséged.
- Kawa400 (Milka megy akkor nekem is ott a helyem.!)
- Mis
- goldu
- Witya74 +1 BMW
- Cider
- ziziSasa (80%)
- Bendike84
- Gixef
- Skyfox
- fuego55
-Toto1966
nekem az elvileg 40kw-os ZZR400-on a hatkilós áttétele volt fent (16/48). nem volt olyan fürge, mint a gyárival, viszont jóval kevesebbet evett. a 15/48 jó lehet, főleg egy személyre neked is.
láncból csak jót, dzsuva láncokkal már megjártuk egy-két alkalommal... Kb. 30 rugó egys jó minőségű szett, százlovas lánccal, ami simán elmegy 30-40 ezer kilométert.
Tapasztalataitok szerint melyik e-h fogszám párosítás a legideálisabb a 33kW-hoz? Nekem most 15/49 van fent.
O gyűrűs, nem O gyűrűs, X gyűrűs...neves, nevenincs lánc?
11 felé már ott leszünk szerintem. De valahova a Mányi u. sarkára állj, hogy lássunk. Ha rossz idő lesz, akkor hadj ott egy cetlit hogy ne várjunk.
De tényleg, aznap reggel még írj ide, hogy jössz e vagy sem.
...azért gondolom nem sértődnek meg, ha jön még pár ember, és újabb tíz-húsz rugóval gazdagodnak pár óra alatt legfeljebb reggel induláskor odaszólunk, hogy toljanak össze még két asztalt, ez ne legyen akadálya, ha valaki csatlakozni akar.
Na nem is versenyautóval . Viszonylag régen voltak ezek a gyorsok, a mezőny fele nem ment rajtuk, ilyenkor valahogy mindíg erősebb a személyautó forgalom
Nem hiszem, hogy kint lennének. Elég nagy tilalmak és szigorú szabályok vannak ilyenkor. Pl.: Ha bebizonyosodik, hogy fent voltak a pályán versenyautóval akkor akár ki is zárhatják őket. Nem jellemző, hogy betegül mennek ilyenkor.
dobj egy emailt (címem az adatlapon), és összeszedjük okosan, ami kell a vasadhoz. ott átküldöm a listát is, hogy mit tudunk még szállítani (a felsoroltak szerintem mind elérhetők).
az face lift előtti gép lesz. nekem is 93 van a forgalmiban de a motor 91-es.. üzembehelyezés miatt.
Nekem eleinte felvillan az üzemanyagszintmérő. Később folyamatosan villog.
elvileg 6l van villogás kezdete után...de már ért meglepi, mondjuk mákom volt pont lendületből begurult még a kútba szóval szerintem akkor már nincs 100 km-ed hátra.
Jó kis Rally gyorsok, Bajót-Bajna, Lábatlan-Bajna, Tardos-Bikolpuszta, nem tudom milyen az útminőség, de szép helyek! Vigyázzatok magatokra, meg az edző autókra, jövő hétvégén Budapest Rally ezeken az útvonalakon
nekem kimarad a karika sajnos...
2013.08.28
A teljes táv 150 km lesz, ami az oda és visszautat is tartalmazza. Félúton egy kellemes kis vendéglőben ebédelünk, kb. 1 órára érünk oda.
A találkozópont helye rém egyszerű lesz, 0 km.-kő, Clark Ádám tér.
Időpontja: 10 óra
Ide lehet leróni a jelentkezők nevét!
- Peeter
- Scalare
- Kutya. (naná )+ Milka (oldalborda) Kutya utasa leszel? Én meg akkor viszem a feleséged.
- Kawa400 (Milka megy akkor nekem is ott a helyem.!)
- Mis
- goldu
- Witya74 +1 BMW
- Cider
- ziziSasa (80%)
- Bendike84
- Gixef
- Skyfox
- fuego55
-Toto1966