Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ZZR fórumtali meghirdetve!

2013.08.28

A teljes táv 150 km lesz, ami az oda és visszautat is tartalmazza. Félúton egy kellemes kis vendéglőben ebédelünk, kb. 1 órára érünk oda.

A találkozópont helye rém egyszerű lesz, 0 km.-kő, Clark Ádám tér.
Időpontja: 10 óra

Ide lehet leróni a jelentkezők nevét!
- Peeter
- Scalare
- Kutya. (naná )+ Milka (oldalborda) Kutya utasa leszel? Én meg akkor viszem a feleséged.
- Kawa400 (Milka megy akkor nekem is ott a helyem.!)
- Mis
- goldu
- Witya74 +1 BMW
- Cider
- ziziSasa (80%)
- Bendike84
- Gixef
- Skyfox
- fuego55
-Toto1966
Sziasztok!

Csak egy kérdés.
A Clark Ádám téren hol találkozunk?
Mondjuk azt a jó pár motort nehéz lesz nem észrevennem...
nekem az elvileg 40kw-os ZZR400-on a hatkilós áttétele volt fent (16/48). nem volt olyan fürge, mint a gyárival, viszont jóval kevesebbet evett. a 15/48 jó lehet, főleg egy személyre neked is.
láncból csak jót, dzsuva láncokkal már megjártuk egy-két alkalommal... Kb. 30 rugó egys jó minőségű szett, százlovas lánccal, ami simán elmegy 30-40 ezer kilométert.
Hi All!

Jól kapirgáltam a neten lánc-lánckerék ügyben?
http://www.jtsprockets.com/cat...

Tapasztalataitok szerint melyik e-h fogszám párosítás a legideálisabb a 33kW-hoz? Nekem most 15/49 van fent.
O gyűrűs, nem O gyűrűs, X gyűrűs...neves, nevenincs lánc?
Ki van írva egy böszme táblára hogy cukrászda :D nem lehet eltéveszteni :D vagy majd oda parkolom a motort :D
11 felé már ott leszünk szerintem. De valahova a Mányi u. sarkára állj, hogy lássunk. Ha rossz idő lesz, akkor hadj ott egy cetlit hogy ne várjunk.
De tényleg, aznap reggel még írj ide, hogy jössz e vagy sem.
Sziasztok!
Teljesen jó az útvonal!Mi fullra pakolva (3 doboz tele cuccal)fogunk menni,remélem senkit sem fogunk hátráltatni!
Akkó meg jöjjön a szomszéd sráci is a Rigájával! Minél több, annál jöbb!
Az is igaz!
Örüljenek hogy egy csoport megy oda kajálni, most amikor válság van!
ZZR fórumtali meghirdetve!

2013.08.28

A teljes táv 150 km lesz, ami az oda és visszautat is tartalmazza. Félúton egy kellemes kis vendéglőben ebédelünk, kb. 1 órára érünk oda.

A találkozópont helye rém egyszerű lesz, 0 km.-kő, Clark Ádám tér.
Időpontja: 10 óra

Ide lehet leróni a jelentkezők nevét!
- Peeter
- Scalare
- Kutya. (naná )+ Milka (oldalborda)
- Mis
- goldukat
- Witya74 +1 BMW
- Cider
- ziziSasa (80%)
- Bendike84
- Gixef
- Skyfox
- fuego55
-Toto1966
Kb mikor ér oda a csapat? Kálmán Cukrászdába leszek. Főúttól jobbra utolsó nagy balos kanyar után.
Nem ér rá sajnos Családi ebéd meg minden mert nagymamának születésnapja van.
Én két fő helyett eszek.... ,

...azért gondolom nem sértődnek meg, ha jön még pár ember, és újabb tíz-húsz rugóval gazdagodnak pár óra alatt legfeljebb reggel induláskor odaszólunk, hogy toljanak össze még két asztalt, ez ne legyen akadálya, ha valaki csatlakozni akar.
Persze, csatlakozz ott. Azért olyan sok embert ne hívj, mert 15 fő körüli létszámot jelentettem le a vendéglőbe, ahol ebédelünk.
Héééjjjj, te az asszonyt hozd első sorban!
Na nem is versenyautóval . Viszonylag régen voltak ezek a gyorsok, a mezőny fele nem ment rajtuk, ilyenkor valahogy mindíg erősebb a személyautó forgalom
Fórumtalihoz lehetséges, hogy Zsámbékon csatlakozok? Már ha nem lesz retek idő. Remélhetőleg pár embert magam köré gyűjtve.
Nem hiszem, hogy kint lennének. Elég nagy tilalmak és szigorú szabályok vannak ilyenkor. Pl.: Ha bebizonyosodik, hogy fent voltak a pályán versenyautóval akkor akár ki is zárhatják őket. Nem jellemző, hogy betegül mennek ilyenkor.
Szia!

dobj egy emailt (címem az adatlapon), és összeszedjük okosan, ami kell a vasadhoz. ott átküldöm a listát is, hogy mit tudunk még szállítani (a felsoroltak szerintem mind elérhetők).
Köszönöm!

Szerintetek mennyire gázos kijavítani a festését? Az eredeti minta visszaállítására gondolok...egyáltalán kivitelezhető, vagy csak telibe lehetne...?
Köszi a tippeket Bandi!
Kár hogy nem jöttök. Majd a képeket megnéztem.
az face lift előtti gép lesz. nekem is 93 van a forgalmiban de a motor 91-es.. üzembehelyezés miatt.
Nekem eleinte felvillan az üzemanyagszintmérő. Később folyamatosan villog.
elvileg 6l van villogás kezdete után...de már ért meglepi, mondjuk mákom volt pont lendületből begurult még a kútba szóval szerintem akkor már nincs 100 km-ed hátra.
Jó kis Rally gyorsok, Bajót-Bajna, Lábatlan-Bajna, Tardos-Bikolpuszta, nem tudom milyen az útminőség, de szép helyek! Vigyázzatok magatokra, meg az edző autókra, jövő hétvégén Budapest Rally ezeken az útvonalakon
nekem kimarad a karika sajnos...
Szia !
Kb 5 liternél. Általában 100 KM-re elegendő tartalékot szoktak hagyni.