Most lettem újdonsült tulaja egy "kis-Tigrisnek"...
Amint látszik, némi gondoskodásra szorul... Volna valakinek elfekvőben 1 pár első index? Vagy esetleg korrekt beszerzési hely?Ha jól silabizáltam, akkor ezek az "IK09, IK10" néven futnak. Illetve amire nem találtam pontos infót, milyen kódszámú, típusú levegőszűrő való bele? Tapasztalataitok szerint milyen/melyik olaj és gyertya a nyerő?
Bocs a naiv kérdésekért, az első nagyobbacska vasam, illetve annyira friss szerzemény, hogy szinte még meg sem melegedett nálam...
ha valaki betársulna: vasárnap reggel 9, M3 kivezető, Shell kút. Laza, kb kétszáz kilométeres karika észak, észak kelet felé, néhány motorral, közben kaja, ésatöbbi.
Erdekes szerkezet. Kicsit kar az eredeti allaportert, mert jol nezett ki a masina, de legalabb igenyes epitesnek tunik. Megneznem mukodes kozben is... :)
A teljes táv 150 km lesz, ami az oda és visszautat is tartalmazza. Félúton egy kellemes kis vendéglőben ebédelünk, kb. 1 órára érünk oda.
A találkozópont helye rém egyszerű lesz, 0 km.-kő, Clark Ádám tér.
Időpontja: 10 óra
Ide lehet leróni a jelentkezők nevét!
- Peeter
- Scalare
- Kutya. (naná )
- Mis
-goldukat
- Witya74 (ide kellett volna írni )
- Cider
- ziziSasa (80%)
- Bendike84
-Gixef
-Skyfox
Kérdés!
Ha szombaton amikor a fórum találkozó lesz, rossz lesz az idő olyankor mivan?
Lesz esőnap?
28.-ai gurulásra újdonsült ZX6R motorommal részt vehetek
indexet én innen rendeltem:
http://motoroswebaruhaz.hu/sho...
olaj, fuchs 10w40, légszűrő a legalapabb, mindezt kutyától itt a fórumon beszerezve :)
Most lettem újdonsült tulaja egy "kis-Tigrisnek"...
Amint látszik, némi gondoskodásra szorul... Volna valakinek elfekvőben 1 pár első index? Vagy esetleg korrekt beszerzési hely?Ha jól silabizáltam, akkor ezek az "IK09, IK10" néven futnak. Illetve amire nem találtam pontos infót, milyen kódszámú, típusú levegőszűrő való bele? Tapasztalataitok szerint milyen/melyik olaj és gyertya a nyerő?
Bocs a naiv kérdésekért, az első nagyobbacska vasam, illetve annyira friss szerzemény, hogy szinte még meg sem melegedett nálam...
Kérdezném tőletek, hogy a 91-es, illetve a 93 utáni zzr 1100 kipu rendszer egy és ugyanaz, vagy variáltak rajta valamit szerintetek?
2013.09.28
Bár vannak olyan dolgok amik miatt vissza mennék az időben, hogy...
2013.08.28
A teljes táv 150 km lesz, ami az oda és visszautat is tartalmazza. Félúton egy kellemes kis vendéglőben ebédelünk, kb. 1 órára érünk oda.
A találkozópont helye rém egyszerű lesz, 0 km.-kő, Clark Ádám tér.
Időpontja: 10 óra
Ide lehet leróni a jelentkezők nevét!
- Peeter
- Scalare
- Kutya. (naná )
- Mis
-goldukat
- Witya74 (ide kellett volna írni )
- Cider
- ziziSasa (80%)
- Bendike84
-Gixef