Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelt "kutya." Úr!

Az alábbi pakk összeállításának költségei-, beszerzési ideje felől szeretnék érdeklődni:
(ZZR 400, papír szerint '94....de a fórumtársak segítségével ( köszi ) megállapítást nyert, hogy D modell, vagyis pár évvel öregebb )
-motorolaj /nem gyilkolom a gépet, csak néha kikormolom/ 5L
-olajszűrő
-levegőszűrő
opcionális:
-lánc
-lánckerék 15/49
-e-h féktárcsák/fékpofák
....."mid van még", miket lehet tőled általában beszerezni?
Igen, az évjárat valahol "úszik", a '93 előttiekhez való indexet kellett/kell megrendelnem.......a villogás kezdete után nemsokkal tankoltam, kb 10-11liter ment bele.....cca 50-60km marad tartalékba a felvillanástól...talán...
94-esen (E modell) mar van szintmero ora, a kep amit nemregiben beszurtal pedig egy D modell abrazol, tehat az evjarat nem stimmel. (driekt neztem, mert E modellhez lenne indexem, de a tiedhez sajna nincs)
A konkret kerdesedre nem tudom a valaszt, de viszonyitasi alapkent az 1100C 7 liternel kezd el villogni. (21 literes tank)
Sziasztok!

'94es 400as zizi... naiv kérdés: az üzemanyag szintjelző lámpa hány liternél kezd villogni? Ahogy elkezd villogni, onnantól egész addig villog, amíg ki nem szárad a tank (és még tovább :) ), vagy teszem azt az utolsó 1 liternél már nem villog, hanem folyamatosan világít?
ZZR fórumtali meghirdetve!

2013.08.28

A teljes táv 150 km lesz, ami az oda és visszautat is tartalmazza. Félúton egy kellemes kis vendéglőben ebédelünk, kb. 1 órára érünk oda.

A találkozópont helye rém egyszerű lesz, 0 km.-kő, Clark Ádám tér.
Időpontja: 10 óra

Ide lehet leróni a jelentkezők nevét!
- Peeter
- Scalare
- Kutya. (naná )
- Mis
- goldukat
- Witya74 +1 BMW
- Cider
- ziziSasa (80%)
- Bendike84
- Gixef
- Skyfox
- fuego55
-Toto1966
Bocsi, tényleg!
Most szombatról van szó.
Elírtad a hónapot! Szeptember van 09. hó.
Ebédelni Neszmélyen fogunk...
Kedves Mindenki!

Már többen is jeleztétek, hogy a szombati túra útvonala befolyásoló tényező lenne a részvét szempontjából, ezért közzéteszem az útvonalat. Tényleg nem nagy durranás, nem is a legjobb idő megfutása a cél, hanem hogy együtt motorozzunk egy jót!

Útvonal
Kedves Peeter!

Idő függvényében feltételesen, de szeretnék csatlakozni a társasághoz.
Ugyanakkor nem szeretnék úgy járni mint legutóbb, hogy a nagy titokzatosságnak köszönhetően sikeresen autópályázhattam, pedig csatlakozhattam volna kellemesebben is (mondjuk akkor volt más bizonytalanság is ami miatt így történt).

Én pont nyugatra vagyok tőletek és lehet csak egy szakaszra, ebédre, stb. csatlakoznék, de idő és kedv hiányában semmiképp sem fogok ezért autópályázni, ha máshogy is lehetne.

Ha nagyon őriznéd a titkot, küld meg privátban az infókat.

Köszi!
Köszönöm, az indexet én is innen terveztem beszerezni, ha senkinek nem tengődik egy pár a polcon
okok
Köszönöm
ZZR fórumtali meghirdetve!

2013.08.28

A teljes táv 150 km lesz, ami az oda és visszautat is tartalmazza. Félúton egy kellemes kis vendéglőben ebédelünk, kb. 1 órára érünk oda.

A találkozópont helye rém egyszerű lesz, 0 km.-kő, Clark Ádám tér.
Időpontja: 10 óra

Ide lehet leróni a jelentkezők nevét!
- Peeter
- Scalare
- Kutya. (naná )
- Mis
- goldukat
- Witya74 +1 BMW
- Cider
- ziziSasa (80%)
- Bendike84
- Gixef
- Skyfox
- fuego55
Jöjjön nyugodtan!
Majd megvárjuk, ha nem bírná az iramot a japán technikával!
Sziasztok !

BMW - s barátunk jönne amennyiben lehetséges...
(Tudom, csak egy BMW-s ... , de kétkerekű -3 henger )
Ott leszek. fuego 55
király! kérlek másold át a szöveget a végére magadat beírva, h Peeter számolni tudjon a résztvevőkkel!
Ott leszek.
Még nem 99% , ezért még nem merek firkálni .
Köszönöm a kiegészitést
Megmondom őszintén a haccázason erősen gondolkodtam. Azt tudtam hogy nem simán csak ZX6.
Tessék a túra résztvevőkhöz is írni két sort!
ZZR 600 = ZX6E
... ok
A ZZR1100 ------- ZX11
ZZR1400-------- ZX14
De ZX12R nem ZZR1200