Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 vagy 2 kell?
Megyek majd a postara megkerdem mennyi. Aztan mondom majd.
igen így van, a 9-é 73, a gpz 1000 74.
76-os a henger furat ugye?
ha megkeresed, állom a postát. köszönöm.
ha megkeresed állom a postát. köszönöm.
Gyerekek, bubis plexi, nehogy már rám-száradjon! Vadi új, eredeti csomagolásban! 10 eFt. Jó, nekem is ez van fent, pedig én az eredetit szeretem ;) Ki volt az aki szabi előtt hívott és mondta h kell, gyerünk, lehet jönni érte!
Meg ha pl. valaki nagyon akarja egy googli a nickre és ... had ne írjam be miket tudtam találni . Elviekben még a szülinapodra is most már tudok képeslapot küldeni . Azért pl. nem szabad ugyan olyan nicket használni mindenfelé (de hülye voltam jó pár helyen én is). De hasznos is más szemszögből, ha valaki kicsit gondolkozik akkor lehet kis keresgélés után "bátrabb" kérdéseket és jobb árat is elérni a licit portálokon meghirdetett termékekre .
Az a baj h muszáj felrakni pár adatot (lassan mind többet és többet , látom már a gmail-nél sem lehet egyszerűen csinálni email fiókot ), emailt nyugodtan, ott szépen lehet letiltani, spam-be rakni.
Facebook meg hát még egy veszély forrás, Te ha jól látom oda óvatosan raktál fel dolgokat. De látom kedveled a "R6 jobb(ak), mint a(z) CBR 600RR" oldalt .

Na mind1 a lényeg, egy egészséges paranoia azért legyen bennetek, de ne vigyétek túlzásba (mint én ).
Fiatal korod ellenere igen sokat megeltel mar...
Teljesen igazad van, én sem rakom a telefon számomat fel, de az email címed, hidd el, nyugodtan felrakhatod!
én elhiszem de engem már hívogattak nem egyszer de most már úgy szoktam csinálni aki így hív fel kinyomoztatom és vagy lemegyek vagy feljelentem
Semmit. Csak a postat alld. De keressem meg eloszor.
mit kérsz értük?
Hidd el, a kutya nem hivogat meg Kutya sem :-))))
Engem hosszú évek során sehonnan senki nem zargatott még. Viszont hasznos ha segitség kell
Szia igen nincs sok adat írva főleg a telefon szám sincs tudod nem szeretem a telefonbetyárokat mert utána csak a baj van vele de szép a zzr-ed csak az a probléma hogy még nincs elég pénzem rá de majd írok a email-re egy pár dolgot köszi szia
Köszi a linket.
benne vagyok
de félek az első körön nem tudnék kettesbe felváltani..akadályozna a sok zöld cserebogár
hát, ezt hadd ne mi döntsük el, hogy Neked mi a tömegnyomor... Ilyen volt a tavalyi.
viszek zöld szobafestő pemzlit, majd elvegyülsz
hahahha
sírna minden kawasakis ha egy komoly motor közéjük tévedne
Hello!

Ez a Lime Party valami szolíd rendezvény, vagy tömegnyomoros fíling jellemzi? Újrakezdő kawasakis vagyok, így nem voltam még ezen a rendezvényen.
alapból nem, de összefuthatunk vmikor. esetleg pénteken, Lime Party?
Üdv Mindenki.
Egy balos kormánycsutka és plexi kellene nekem Kawasaki ZZR 1100-hoz. Előre is köszi
Kutya

11.kerben jarsze vmikortajt barmikor? ?
Szia

Ha a zzrt valasztod a killbille jo dontes..de erdekel mi lenne a masik tipus?
ha húzok hirtelen egy kövérebbet akkor nem veszi fel a fordulatot olyankor mindig visszaengedem és érzéssel húzom.

ez túl sok levegőre/kevés benzinre, vagy falsot szívó rendszerre (pl. szívócsonk) utal. ha közben ráhúzod a szívatót, akkor is ez a tünet?