Gyerekek, bubis plexi, nehogy már rám-száradjon! Vadi új, eredeti csomagolásban! 10 eFt. Jó, nekem is ez van fent, pedig én az eredetit szeretem ;) Ki volt az aki szabi előtt hívott és mondta h kell, gyerünk, lehet jönni érte!
Meg ha pl. valaki nagyon akarja egy googli a nickre és ... had ne írjam be miket tudtam találni . Elviekben még a szülinapodra is most már tudok képeslapot küldeni . Azért pl. nem szabad ugyan olyan nicket használni mindenfelé (de hülye voltam jó pár helyen én is). De hasznos is más szemszögből, ha valaki kicsit gondolkozik akkor lehet kis keresgélés után "bátrabb" kérdéseket és jobb árat is elérni a licit portálokon meghirdetett termékekre .
Az a baj h muszáj felrakni pár adatot (lassan mind többet és többet , látom már a gmail-nél sem lehet egyszerűen csinálni email fiókot ), emailt nyugodtan, ott szépen lehet letiltani, spam-be rakni.
Facebook meg hát még egy veszély forrás, Te ha jól látom oda óvatosan raktál fel dolgokat. De látom kedveled a "R6 jobb(ak), mint a(z) CBR 600RR" oldalt .
Na mind1 a lényeg, egy egészséges paranoia azért legyen bennetek, de ne vigyétek túlzásba (mint én ).
Szia igen nincs sok adat írva főleg a telefon szám sincs tudod nem szeretem a telefonbetyárokat mert utána csak a baj van vele de szép a zzr-ed csak az a probléma hogy még nincs elég pénzem rá de majd írok a email-re egy pár dolgot köszi szia
Megyek majd a postara megkerdem mennyi. Aztan mondom majd.