Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jók lettek a képek Milka!
Én is köszönöm a hétvégét! Fasza volt az út és a szervezés is! A szállás, a hab volt a tortán!
Mi is itthon!
Hát ez fantasztikus két nap volt , nagyon örülünk, hogy megismerhettünk benneteket, és reméljük, hogy mielőbb meg is tudjuk ismételni!
Köszi mindenkinek!
Úgy néz ki az adatlapomnál a "videók" akármibe sikerül feltölteni a videókat!Ha rá klikk a Nick nevemre,ott a "videok" mifenébe lesznek!
Mi is itthon, köszi mindenkinek a tényleg feledhetetlen társaságot - képek, videók hamarost! Addig is: Tátra-tabló, gonosz felhővel
Képeket elkezdtem feltölteni!
Itt megtekinthetők!

http://slovakia.milka1.fotoalb...
Mi!
Imádkozással egybekötött új népi tánc!
A vasak pihennek!
Fénysebesség!
Csendélet!
Mi már itthon!
Nagyon szépen köszönjük a meghívást Gyurinak!
Itt köszönném meg Kutyának,és Barbinak ezt szép túrát!Nagyon örülünk hogy megismerhettük őket,és a többi túrán résztvevőt!Remélem nem okoztunk nagy csalódást,és lesz még folytatás!Részünkről mi nyitottak vagyunk!Képeket,videókat nálunk lehet kérni,átvenni,de a tárhelyemre is feltöltöm ahogy ígértem!Be fogom ide linkelni az elérhetőséget!Pár képet majd ide is beteszünk!
Keress meg skype-n. Vasarnap egesz nap. Ha nem vagyok csorrenj ram. Megbeszeljuk.
helló!
lenne még egy kérdésem, most kezdtem a zzr-rel. motorozni, és olyan gondom van hogy kis sebességgel próbáltam még csak mert menet közben járkál alattam a motor, mintha lapos lenne a gumi. kormány csapágyra ráhúztam de nem javult.a teleszkóp puhának tűnt kiszedtem a végén a dugott és nem egyforma, nehezen tudtam szétszedni a jobb oldali erősebb volt jobban ki is jött a bele, kb.20mm (felemelt terhelés mentesen.)
lehet rajta állítani? ha igen hogy?
köszönöm.
Sör, Tatra tea, ezer kanyar.. ez meg mindig fasza hely - udv Zdiarbol!
Na, én mentem aludni!
A holnapi viszont látásra!
Nekem 1080 pénz volt a postán...
köszi
telefonban benne, szükség nem lesz rá, de megvan lényeg a lényeg.
Már rá is tettem, remélem nem lesz rá szükség!
Nekunk sincs, soha nem nyomtattam meg ki - kotveny a telefonban, es joido.
Mi is most kötöttünk netrisk, 3800 Huf volt, nyomtató persze nuku... Ha valaki esetleg megtudna engem is szánni egy oldal nyomtatásával, hálás lennék érte...
Köszönöm!
Már meg is kötöttem, csak az a problémám, hogy a nyomtatómból kifogyott a festék, és nem tudom kinyomtatni a kötvényt....

Ha átküldöm mailben ki tudnád nyomtatni nekem?
Netrisk.hu, bármikor online tudsz kötni azonnal.
Ez jó ötlet!
Hol kötötted?
Uhh, azt el is felejtettem
Na asszem kiugrom a non-stop postára és megkötöm gyorsan.