Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze, majd viszem a pendrive-ot!
Nagyon jó lett a videó!
Kutya!
Nagyon ott van a videó,meg a zene is!
Még egyszer köszönjük!
Esetleg a vágatlan (telljes)felvételt megkaphatnám?amin egyedűl úgy isten igazán neki indulok?
és kezdődik a mozi! ugyan a youtube még küzd a felvétellel (pár perc, és HD-ben is fut!
a vidi már fent a Hegylakók Facebook oldalán!
Imádlak!
Te VÉGIG rajta vagy A következőn csak részben, amikor éppen utol tudtalak érni a szerpentinen
Én is megtalálom magam!?
Izgatottam várjuk!
no kérem, a téonlány hiperlassú sebességével még kb. fél óra, és érkezik az első videó, Breznóbánya - Csorba - Csorba tó legjobb szakaszok Onboard. Igyekeztem úgy vágni, h mindenki megtalálja magát a felvételen, ha a héten jut idő, a hazaút anyagát is összerakom!
Nagyon szívesen!De mint írtam,Milkánéjé az elismerés!Én csak a taxis voltam!Jó volt,hogy volt időnk beszélgetni,teljesen más oldalról ismertünk meg titeket!
milka1!

Köszi a képeket , tényleg jók lettek!
Igen igen!

Kutya harapás!
Csak már látnánk!
Kutya legyek - vagy mi -, ha itt nem egy videó készül éppen
Helyes!A lényeg hogy ez nem túlélésről szól,hanem élvezetről!
Örülök, hogy mindenki jól érezte magát és épségben hazaért! Kitartás a hétköznapokra
Azért majd az edzésterv összeállításánál vedd figyelembe a sérvedet is !
Születésnapi ajándék haveroktól és a barátnőmtől
Sziasztok. Én is rendben megérkeztem csak rohadtul elfáradtam. Király volt a túra, köszi Kutya. Remélem idén még lesz ilyen kiruccanás. Jók lettek a Fótok is kösz Millkáné.
Köszi, de kis pihenés, a lehető legnyugisabb tempó megtette a hatását, majd edzem az asszonyt a legközelebbi etapra...
Ennek örülök!Izgultunk értetek!
Most nem tudlak a héten megjelöllek ismerõsnek es beszélunk. De szerszedtem es kiderült a bibi. Hello!
Sziasztok!
A győri delegáció is rendben haza ért!
Köszönjük a túrát és a szép emlékeket!
A képekért is nagy köszi!
Üdv mindenkinek!
Mi is itthon Veszprémben, lábon jöttünk mind a ketten....
Köszönjük a szervezést, és örülünk, hogy megismerkedhettünk!
képek nagyon frankók!
Köszönöm,de ez nem az én érdemem!Max. annyi,hogy vittem a fotóst!
Milkáné érdeme az összes fotó,videó!Itt jegyezném meg,hogy több videó is van,de ilyen 20-30 másodpercesek!Nem lenne értelme így vágatlanul feltenni!