Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom a hívójeledet sem.
szoktam pedig lenni, legalábbis az elmúlt napokban be-bevolt kaccsolva. Ma este 8 körültől fent leszek, ha el nem felejtem
Nem talállak a skyre-on.
Töltéssel, feszültség szabályzó nyavajával kínlódóknak hasznos irományok:
Feszültségszabályzó javítás
Generátor javítás
Hasznos írások
Ha gyenge lesz úgyis megy a süllyesztőbe! A doboztatómat is én csináltam és legutóbb 1 gyűjtő lisztet vittem vele. Jöttek mögöttem figyelték az eseményeket és azt mondták, hogy nem volt szikla szilárd, de bőven határértéken belül volt. Azért 10kg-s terhelés+ doboz súlya, nem sokat van egy ilyen doboztatón. Mondjuk valószínűleg eladásra fog kerülni, mert szeretnék egy olyat ami sziklaszilárd és a dobozt háttámlának is biztonságosan lehet használni :)
Inkább önkritika, miután ugyan azt - és ugyan azért - csinálom, mint a kollega, csak más területen
Alkotni öröm, bár igaz, az egyensúlyt illendő megtalálni, amivel nem sodorjuk veszélybe önmagunkat, és másokat.
ilyen szofisztikált lehülyézést is régen hallottam/olvastam

(bocs, hogy belevau)
Az alkotás öröme rengeteget számít, illetve egy tapasztalat, tanulási lehetőség, amit senki el nem vesz tőle
Ha véletlen levágja a fejét... nos ilyesmi apró baleset megesik a legjobb családokban is
Profi cuccokkal sok mindent meg lehet oldani, ha olyan helyen dolgozol . Fémes cuccokhoz nem hátrány a négy tengelyes CNC.

A plexihez is hozzá lehet nyúlni, de ésszel. Pont ilyet egyébként csak forma öntéssel lehetne produkálni.

Ha vannak cuccok és töménytelen idő, el lehet vele szüttyögni.

Egyébként 14-esre van plexim:
Eredeti Zero Gravity Sport Touring:
grat, szépen túrásodik a paripa! hamarosan mi is feldrótozzuk a kis Junosztyot Barbi vasára, és jöhet az éles teszt.
ha sok a szabadidőd, és még élvezed is a dolgot, vágj bele, jó kísérlet lesz. talán működőképes, de valószínűleg kicsit sem esztétikus végeredmény jön ki belőle, vagyis ne legyen célorientált a folyamat, és akkor nem lehet hiba.
a varioplexire végsebesség tájékán sztem legalább 25-35 kiló terhelés juthat (ha éles szögben áll), vagyis tényleg jó eséllyel elszáll, ha vmelyik része alultervezett.

sok sikert a próbálkozáshoz, a végeredményről kérünk fotót, és misire rímelve én is azt javaslom - annyi munkaóra alatt, míg ez elkészül, az árát is meg tudod keresni, s az nem csak működőképes, de szép is lesz, hisz' pár tucat mérnök törpölt vele (helyetted) jó pár órát, mire pont ilyen lett, amilyen.
budapesten. Sztem menni fog, meg tudom csinálni. Majd jelentkezem h mit műveltem. Köszi a segítséget!
Gépészmérnöknek tanulok, szóval reszkessetek mert évek múlva ilyen fegyvereket fogok tervezni :) Szerintem kulturáltan is meg lehet ezt alkotni. A gyárban is valahogy legyártották :)
Jaaaaaaajk ez nem az én estém, a fékbetétek, a KÉT PÁR 15 eFt!
Szóval ami a képen látható azt kapod 15 eFt-ért.
Megint , de most:
Képek lemaradtak :
Megtaláltam a képeket a mágneses tankvédőről, még soha nem próbáltam, duß-nál (egy ex "tag" ) volt próbára pár éve.
Azóta hűtőszekrénymágnesként használom !
Messze laksz Badacsonytól? Lehet kapni villamossági szakboltban, toldó hüvelyt, vagy forraszd meg, és zsugor-csövet rá.
na ez jó hír, mert akkor van rá esély h még jó a fesz.szabályzóm.
Megint én!
Szóval kipufogó, bubis plexi, indexburák, fék lámpa, mágneses tank-bra (nem teljes tankot, csak a térdeknél és középen takar, mágneslapból, festhető) egy új eladó cucc került elő a mai szerelő napon, első fékbetét, egy pár, 15 eFt:
Perverz...

de elhiszem.
Jézusom, plexit vágni, bütykölni, törjön le, vágja le a nyakad, füled! Repedjen meg vezetés közben?!
Tanulj, rakd le a vizsgákat és kezdj el dolgozni, pénzt keresni és akkor vegyél normális, "gyári" dolgokat! Nem állandóan szabni, faragni. Ezek fegyverek basszus! Megölöd magad vagy mást!
Ez a nevük, nem vicc! Nőstény rádugó-saru amelyiknek a széle behatott a két oldalon, a lapos meg a kan!
Jobb lenne egy sérült :D Majd kitalálok valamit. Most első a vizsgaidőszak
ááá, már nem újszerű...