Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nem típus, inkább állapot kérdése. nem tartozik a költséges vasak közé, kifogtunk már olyan, keveset futott gépet, amire a kopóalkatrészeken (gumik, olaj, gyertya stb) kívül csak évi 5-10000 forintot kellett költeni. ajánlható, csakúgy, mint a 600-as.
olaj meg nekem ásványi kell, azt castrol actevo 20w50-et rakok bele, kb 1900-2000 Ft/l. mondjuk enyém nem kawasaki, csak, h tudj viszonyítani
600-as mocimnak 13619 Ft a K&H-nál az volt a legolcsóbb.
Nekem tizenegykétezer a biztosítás egy évre. Alkatrész van bontott tuti. Olaj kb 10e. A benzin mocskos drága és sose elég belőle :D
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok, egy ZZR400-asnak a fenntartása mennyire költséges? Az alkatrész ellátottsága mennyire jó?
Előre is köszönöm a választ! :)
Szépen lángolt a pufó .
Akkor ezt nézd meg
Sok fokozatjelző univerzális. Van egy kis jeladó amit a váltókarra kell tenni és vevő ami a blokk oldalára. Ahogy a váltót felhúzod a jeladó megy vele és mikor eléri a vevőt számot vált, vissza felé ugyanez a dolog. Kb mint egy bringa km óra. Gondolkoztam rajta én is, hogy kéne feltenni, de nem tudtam eldönteni így nem lett. Meg azon gondolkoztam, hogy egy esetleges elváltásnál mit csinál. Felteszem 2-esbe eldobja újra felteszem és a visszajelző így 3-ast fog mutatni.
Igen ez lesz, mindig csutkázni fogom neki nitroval .
A viccet félre téve, azért másoltam be mert nem mindennapi, hogy egy motorba nitro van nemhogy egy zzr-be.
Simson sose volt nekem, csak robógkkal faltam a kilómétereket. A kis zizi után elment a kedvem a motor vásárlástól egy időre.....
Peace!
Nemrossz! ez lesz a következő amit megnézel? mondjuk az ára sem sok, meg a pótmotor nélkül sokkal olcsóbb, de ha azt nézzük h gyorsulásokra járt vele, hát elég sokat kaphatott, de ettől függetlenül lehet még jó! a simson után kicsit erős lenne!
Sziasztok!

Egy kis érdekesség.

http://aprod.hu/hirdetes/motor...:
Szeva, én is gondolkodtam rajta, és egy ilyen kis cuccot találtam ebayen, csak nemtudom hogy lehetne a zizire rászerkeszteni
http://www.ebay.com/itm/Blue-U...
Sziasztok,valaki tud valami okosságot zzr600 ba miként lehet használni fokozat kijelzőt?93 as
Köszönöm, kereslek.
95-ös a blokk.Köszönöm!
Előszőr is lennt a vizszívatyúnál (92-ig) 93utáninál azt hiszem a szívó toroknál. Utána fennt a termosztát háznál is ;)
Üdv!zzr 400-nál van valahol csavar,hűtővíz légtelenítéshez?
Szia!

Újban tudok segiteni! Adatlap!
Sziasztok!
99-es zzr 1100 hoz keresek fejidom tartó konzult,
jobb kormánycsutkát,és a üzemanyag tank és oldalidom közötti műanyagot, ram-air bevezető csöveket.
Segítséget köszönöm.
...azaz két liter egy fagyálló és egy víz kerül kb ezer forintba.
nem kérdés, ALU kell bele, de nem kell misztifikálni: bármilyen alu rendszerhez passzoló jó bele, a 35 fokos kb ezres egy liter.
Hát az volt, pláne úgy 120 környékén. Köszi, már csak ez a kis lapocska hiányzik, a többi már a helyén van. Én nem vertem magam oda, így nekem nem kell "jobbulnom".
Az kifejezetten rossz érzés lehetett :S Akkor jobbulást a mocónak. (Remélem neked nem kell "jobbulnod")
Nem, még az ősszel belém jött egy másik motor.
kutya: a 14-esbe milyen fagyálló kell?
Azt tudom hogy 3,4 L-t ir, 50-50%-ban de ALU vagy sima?
Tartom valoszinunek hogy alu...