Tudod, én Pécsen születtem, de pest mellet lakom Pilisszentivánon lakom. Esetleg ha találok megfeleő vasat, és kell valami hozzá, akkor fordulhatok hozzád? Utánvéttel foglalkoztok.e?
próbáld meg leengedni megint a hűtőfolyadékot, és töltsd fel tiszta fagyállóval. Tudom, drága mulatság, de így menjél 200km.-ert. Azt a folyadékot amit most leengdsz, azt tiszta edénybe engedd le, mert szegényesebb időkre jó lessz még. Ezeket a pöttyöket most lemosta a fagyálló. Most kiszállok. További szép estét. Benzinfüstös széles utat. Ui.: "vigyázz, mert a piros folyadék is lehet alubarát, vagy nem alubarát. További jó gurit.
Érteketztem mesterrel. aztmondta takarítsam ki, menjek egy jó 200 km nézzem meg újra, akkor lehet izgulni.
Igen egy jó fél órás kört mentem, kicsit meg is cibáltam a szarvát a végefelé..,hogy jóó meleg legyen, nos nem mondom hogy száz százalékig tiszta, de szerintem csak azok a pöttyök jöttek föl a hűtő és a tartáj faláról amit nem bírtam kimosni. Alubarát fagyálló hűtőfolyadék lett beletéve. Szerintem ez nem az volt (zöld volt benne pirosas lötty az új.)
Ma már láttam egy-két szárnyait próbálgató betyárt a 10.-es úton. a betyár szót jó értelemben értettem. Jó volt őket látni. Már alig várom hogy képletesen is, de közétek tartozhassak,már mint a motorozás terén. Így a negyvenhez nagyon közel is.
Az mit jelent hogy mentél egy közepes kört? Egy jó félórásat? Mert ha ezalatt a félóra alatt nem jelentkezett, akkor elvileg már nem is fog. Persze attól is függ milyen maga a hűtőd. Mert ha a hűtőd anyaga más,mint amilyen maga a folyadék, ami benne van, akkor könnyedén szétmarja a belsejét. Próbálgasd még egy párszor, aztán ha megint megjelenik, akkor irány a szerelő. Azért ha lehet, konzultálj egy mesterrel. "Ez megint csak egy tipp".
Ha úgy gondolod nyugottan hívj fel a 06-20/569-9237.-es számon. Ha összeraktad járasd egy jó 20-30 percet. Mondjuk elötte jó lenne levegővel megfújatni, de úgy hogy töltsd fel vizzel, és az egyik végéről megfújatod kompresszorral. Így akkor a trutymó (ha van benne) ki jön. Aztán ha ugyan úgy ganés a víz akkor valami más baj van.
Elfelejtettem kérdezni, mennyire igaz az, hogy nem nagyon lehet kapni alkatrészt itthon a ZZR400.-ashoz. Csak azért, mert úgy hallottam ezek Japán belpiacos motorok.
Ez csak egy tipp! Próbáld meg azt hogy, engedd le az összes ganés hűtőfolyadékot, utána töltsd fel újra fagyállóval (persze olyannal amely passzol a hűtödhöz), ha aluminium, ha műanyag, járasd húsz percet, félórát, aztán nézd meg a tágulási tartályt. Ha megint piszkos,ganés, akkor egyszerűen vedd ki a hűtöt és mosd ki. Ujra megjeggyzem, ez csak egy tipp. Mielött bárminek neki állnál, nézd meg a vízpumpát, vagy a termosztát házat. Ha engedi a naftát bármelyik, akkor cseréld ki a tömitéseket, szimeringeket. Ez megint csak egy tipp, aztán lehet hogy hülyeség amit írok. Ha viszont minden ok akkor mást nem tudok javasólni: irány a szerelő.
Szia KAWAZSOLTI! A nevem Pete Roland. Még nin jogsim, se motorom. Most akarom megcsinálni az "A korl." jogsit. Azért ezt mert erdetileg úgy volt hogy az A kategóriát csinálom és egy bajor csodát veszek de sajnos családi okok miatt nem úgy jött össze a lóvém. Ezért úgy döntöttem hogy KAWASAKIT abból is 400.-ast akarok. Azt szeretném kérdezni hogy mi az amire oda kell figyelnem mind vásárláskor illetve magánál a motornál. A jótanácsokat előre is köszönöm. Benzinfüstös széles utat.
Erre a műanyag lapra lenne szükségem, ami körbe veszi a hátsó lámpát. Valaki esetleg tud szerválni egyet? 91-es 1100-as zizire kellene.
Főleg a KAWA yamaha suzi honda és olasz motorok!
Érteketztem mesterrel. aztmondta takarítsam ki, menjek egy jó 200 km nézzem meg újra, akkor lehet izgulni.
Igen egy jó fél órás kört mentem, kicsit meg is cibáltam a szarvát a végefelé..,hogy jóó meleg legyen, nos nem mondom hogy száz százalékig tiszta, de szerintem csak azok a pöttyök jöttek föl a hűtő és a tartáj faláról amit nem bírtam kimosni. Alubarát fagyálló hűtőfolyadék lett beletéve. Szerintem ez nem az volt (zöld volt benne pirosas lötty az új.)
Elsőre még kicsit döcögősen ment 3 hónap pihenő után:
http://youtu.be/6oNWJ9Yvb0g
Másodjára már majdnem tökéletes volt.
http://youtu.be/tFq3ZCO_zY4
nem pudingos nem habos, az olajam is jól néz ki. a motor legutóbb nem füstölt amennyit igen azt betudtam a télnek. :S
Kérdésem a következő hogyan tovább. Hűtővíz tartályból került elő a bíztató folydék.. :(