Ha az lenne a baja , hogy trafó akkor még két hengernek el kellene indulni! Nézz szikrát pipa nélkül először, 8 mm-ről át kell, hogy üssön a kábelről a testhez !
Mert szerintem a gyújtómodul meghalta magát.
Nézz szikrát, hogy van-e.
Hogy üzemanyagot kap-e (ha durran, akkor kell elvileg kapnia).
Jeladó rendben van-e.
Szétcsúszott, koszos csatlakozások.
Nekem közvetlen eladás után jött elő, hogy le-leállt, majd már nem is indult. Gondolhatod milyen kellemetlen Végül kiderült, hogy a jeladó kábelei voltak szétcsúszva.
Ha raksz fel képet, nem haragszunk
bikázással se indult utoljára,csak tekeri és marhanagyot durran és tekeri továb.
semmi jele hogy pöfenne,elözö nap mentem vele és telyesen ok volt. Köszi hogy probálsz segiteni
én az egyik trafora gyanakszom de lehet hogy más.
Sziasztok tud nekem valaki olyanban segíteni,hol találok olyan oldalt ahol Kawasaki zzr 600-as hátsó doboz tartó konzol méretezése fent van. Szeretném magam megcsinálni.
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni,vettem egy zzr400ast egy hétig ment most meg csak marhanagyokat durrog még ha bikázuk is.
Elöre is köszi bárkinek aki segiteni tud!
Mert szerintem a gyújtómodul meghalta magát.
Hogy üzemanyagot kap-e (ha durran, akkor kell elvileg kapnia).
Jeladó rendben van-e.
Szétcsúszott, koszos csatlakozások.
Nekem közvetlen eladás után jött elő, hogy le-leállt, majd már nem is indult. Gondolhatod milyen kellemetlen Végül kiderült, hogy a jeladó kábelei voltak szétcsúszva.
Ha raksz fel képet, nem haragszunk
http://www.cylex-tudakozo.hu/c...
OK
semmi jele hogy pöfenne,elözö nap mentem vele és telyesen ok volt. Köszi hogy probálsz segiteni
én az egyik trafora gyanakszom de lehet hogy más.
nekem jobbos kéne de érdekel átalakitom csak legyen E-jelzése mert vizsgára kéne az árba majd megegyezünk .
OK üdv Gyuri
és kellemes új évet
mérd meg az akksit ha meg beindul mérd meg a töltésedet
Tudna valaki segiteni,vettem egy zzr400ast egy hétig ment most meg csak marhanagyokat durrog még ha bikázuk is.
Elöre is köszi bárkinek aki segiteni tud!
Van gyári kawaski olajam adatlapomon elérsz!
ZZR 600 E blokk alkatrészek eladók.ha kell valami hívj 06 30 956 37 69
zzr 1200-van most olajcsere jön milyen olajat vegyek bele?
20 eFt ?
Van egy eladó K&N sportlégszűrőm.
link
Ha esetleg érdekel valakit az keressen nyugodtan.
.