Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az inditorelen van. Pontosan most nem tudom hol van a rele de kovetsd az akksi pozitiv kabelt (a vastagat). Ott lesz. Valoszinu a 4 polusu csatlakozo alatt.
Sziasztok!
Kérhetnék egy kis segítséget?
Nem tudja valaki h hol van a főbiztosíték a Kawasaki zzr 600-ason?
Az ülés alatt a kis biztosítékokat már néztem, de nem ott a gond.
Nagy segítség volna. Köszi!
Az új év hozott némi jóidőt,ez arra pont elég hogy elkezdődjön a felkészítés az idei szezonra
Én el is kezdtem és a gyertyacseréhez kérnék némi hozzászólást,miszerint mekkora nyomatékkal kell meghúzni őket?
Kiszedéskor szinte kézzel ki tudtam csavarni de gondolom ennél azért kicsit komolyabban kellene meghúzni az újakat
Sziasztok!
Megkésve de Boldog új Évet Mindenkinek!
Hívlak! Pusszantás!
itthon vagyok
Lenne még egy kérdésem!

Tud valaki bármit a Tóth Gyuláról, én most rég beszéltem vele... itthon van, vagy még külföldön?
Köszönöm ez nagy segítség volt!
látva a Tomcat fejidomát szerintem nem fog passzolni, legalább is nem merném megkockáztatni a dolgot. "teve007"-nek van itt a sportmotoron egy zx10-ese, ami drahos tomié volt, ő esetleg tud méretekkel szolgálni róla.
Lenne egy kérdésem:

Tudja valaki, hogy a Kawasaki ZX 10 1988-1990-es motor plexije megegyezik a Kawasaki ZZR D modelljével?

Azt tudom, hogy ugyan úgy 6 csavaros!
Nekem úgy tűnik, hogy egyforma plexi illik rá, de nem vagyok benne biztos!

Köszi a válaszokat előre is!
Üdv Kill.
re
Hali kuty ment egy email a címedre nézd majd meg.Köszi
Sziasztok! zzr 400 as hoz vettem a netről fék és kuplungkart,a fékkar jó de az én kuplungom az bovdenes ,ez a kar pedig hidraulikus. Vadonat ujj , én vágtam le a csomagolást róla. Elcserélném mechanikus működtetésűre, vagy el is adom akár postával is.
Meg volt az év első motorozása :D Elmentem egészen az 1km-re lévő benzinkútig meg vissza :D Igaz kb tovább tartott a melegítés mint az út, de motoroztam :D Már nagyon hiányzott
B.Ú.É.K mindenkinek sziasztok
Sziasztok.

tud valaki olyanról hol van kawasaki modelleken belül alkatrész szám váltó?
Kicsit megkésve bár, de törve nem: nagyon boldog, igazoltatásban szegény és motorozásban gazdag új évet mindenkinek!

Mindjárt itt a tavasz, és újra a pacik közé lehet csapni, csak győzzem kivárni, addig marad a nosztalgia: a kép nyáron készült, de szolgáljon újabb bizonyítékul, hogy milyen sokoldalú és jól pakolható gép a ZZR...
Ezt nagyon jó hallani...
De ti fanatikusak vagytok... ha tehetnéd, téli szöges gumival cikáznál egész télen!
Mi is szervezgetjük/tervezgetjük már a nyári nagy túránkat...
Csak lenne már jó idő!

Puszi.
mi biztosan nem várunk addig: végre kész a fenti garázs (igaz, egyelőre csak egy láncszett és pár liter olaj lakja ), ezért, ha lesz egy esőmentes, nem túl fagyos hétvége, felhozzuk a bicikliket
Mikor lesz már tavasz...?!
Még 3 hónap és mehetünk a motorokért, hogy felébresszük őket a téli álomból.
na ha kell

+36304711056
Jáger Marcell
Szia.

ide írj infóért kawagucci@citromail.hu
"a felhők felett mindig kék az ég!" Boldog új évet mindenkinek!
Szisztok. Elöször is BOLDOG UJJÉVET KIVÁNOK MINDENKINEK.
Egy kérdésem lenne. 400-as zizi-hez milyen árban lehet egy komplett BLOKK VÁLTOVAL?
Elöre is köszönöm a választ.
Én megtettem!
de írd meg konkrétan mi a baj légyszi?
nem szeretnék senkivel öszeveszni inkáb segitség kéne.
OK?