Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,
sajna nem, de áront hívd fel ezzel, engem is ő segített ki amikor a ZZR-rel volt fékmeló. (hetven 3421109)
Hali kuty cbr 900 első fékmunkahenger karmantyút keresek tudsz segíteni?
Kösz
végre felpezsdült az élet természetesen 250-es, ami a képen van (a váz mellett a legkönnyebben kiszúrható különbség a szimpla első tárcsa ), de attól még gáz, hogy tele vannak a hirdetések 3-4-5 évvel fiatalított vasakkal, melyeket valaki bután megvesz...
viszont örömmel látom, hogy így, a téli szezon elején sincs elfelejtve a fórum, sőt, jobban pörög mint nyáron
250-esnek bordázot a váza oldalt.400-as 90-93-ig D model nincs bene benzinsznt mérö ora és az indeksz alat van a levegönyilás.93-tol E model raktak a müszerfalba benzinszint méröt és a lámpa alat van a levegönyilás.ezekröl egyszerü felismerni!
Figyeld a vázat!
Szerintem Kutya Úr, tökre ugyan azt a motort linkelte be, csak itt még egyben van...
Ami érdekes a 400-asoknak van ilyen ülése (kapaszkodós bőr szíjjal), de kompatibilis a 600-asal, tehát ez nem mérvadó egy ilyen öreg gépnél...

Jó éjt!
Tényleg nem '96 amit hirdet, de amit te linkeltél az meg nem 400-as sztem
Ez nem 250-es?
ha már valaki árul valamit legalább nézen utána mit akar eladni! .legalább itt a forumon ne hüjicsük az embereket.
Szia!

Üléshuzat ügyben:

Ifj. Neizer László (fiatal srác)
tel: 0630-685-0398
Helyileg Dunakeszin van.

Hivatkozz rám nyugodtan! (Veres Krisztina, dámás, motoros csajszi)

Foglalkozik ülések, áthúzásával, tömésével, oldaltáskák gyártásával, tankbőr készítésével, autók kárpitozásával stb...

itt meg is tudod nézni:

Jó tanács, én csináltam képet, hogy milyet szeretnék, ez nagy segítség neki, és nem lesznek félreértések. A képeket átküldtem, e-mail-ben, hogy meglegyen, szóban átbeszéltük, menetem próbálni is.

Ennek segítségével nagyon szépen meg tudod tervezni.

Üdv Kill.
1992 lesz az a '96...
ZZr-400 sérülten eladó 1996-os vizsga 2013 08-ig magyar papirokkal
Érdeklödmi az adatlapomon!
Sziasztok!

Az osztrák ZZR 1100-asok ha jól tudom 101 lóerősre vannak fojtva. Tudja valaki, hogy ezt mi módon érték el? Valahogy elő lehet csalogatni a melékvágányra állított lovakat? :)
üdv! megmaradt pár alkatrészem ZZR1100hoz ha esetleg kell valakinek tartalékba..baráti áron.az eladó alkatrészek között megtalálod az elérhetőségem.széles utat!
"Az alsó lyuk amihez *hozzáfértem,* hegesztéskor szépen lyukadt tovább"
Hát nem szeretnék most költeni. Örülök ha a szervizt kisakkozom. Lepucoltam és megfoltoztam. Az alsó lyuk amihez hegesztéskor szépen lyukadt tovább úgy elvékonyodott ezért lecsiszoltam kapott egy cink védőréteget és hegesztettem rá egy darab 1-es lemezt,majd az is kapott egy cink védőréteget a belső pici lyukat csak úgy tudtam megcsinálni ,hogy vastagon ráhegesztettem. Szerintem igényes lett a javítás. Jövőhéten kap egy rozsdamarót,aztán kapja a hőállófeketét.
Én a leömlővel elég sokat bénáztam,először csiszoltam,rozsdamaró,kályhafesték,lejött.bőszen virágzó rozsda szúrta a szemem,leszed,homokfúj,motorosboltból leömlőfesték,plusz hozzávaló lakk,mert az eladó szerint az még kell rá.Összerak,motoroz,útközbe egy pillantás a művemre: Szépen felhólyagzott,néhány nap után le is vetette nyilván nem tetszett a színe.. Háát saválló beszerez,és kész.
Oké akkor inkább leengedem és feltöltöm újjal az egészet.
Szerintem ne keverd őket, a zöld valószínűleg egy sima natúr fagyálló, a piros pedig alukímélő, speckós cucc! Állítólag "összevesznek", ha összeöntik őket!
Vége a szezonnak gyorsan szétszedtem a motort. A leömlő karbantartáshoz,muszáj volt ilyen szinten lebontani,mert másképp nem tudtam leszedni. Sajnos a rozsda az Y-nál elharapódzott és 2 pici lyuk is lett :( De lepucolom,kijavítom pár réteg hőálló festék. Ha már szét szedtem pucolás a többi helyen is :) aztán mehet szerelőhöz karbiállításra,-szinkronra és szeleplapkázásra. Kérdés is lenne. Leszedtem a hűtőt is ,hogy hozzá férjek a leömlőhöz. Csak a hűtőradiátorból engedtem le a vizet. Van itthon fagyálló rózsaszín a cucc a kocsiból maradt még, ami a motorban van az egy zöld cucc. Felönthetem azzal ami itthon van vagy engedjem le az egészet és vegyek fagyállót?
köszönöm Kill
oké, küldöm majd a srác elérhetőségét ;))
szia,
küldj egy mailt 8cím az adatlapon), és kitalálunk vmi jó árat!
szia lesz e mostanában akcios olajad joáron, kőszi