Hát nem tudom, nekünk nagyon jó élmény volt, bár mi pályázni nem is akartunk felmenni, tehát ebben nem tudok érdemlegesen nyilatkozni, viszont semmilyen jegyünk, bonunk nem volt és a limonádét, kaptuk, ha kell, ha nem...
Egyszerűen oda mentünk, és a csajok adták, nagyon kedvesek voltak!
Még Emesével tetkót is kaptunk!
Biztosan szimpatikusabbak voltunk...
Tényleg jól éreztük magunkat, de a legjobb az volt, hogy végre újra találkoztunk a régi barátokkal!
Jó kis társaság jött össze...
1-szer lehetett menni csak....ha siettél 2-szer,talán 3-szor lehetett menni 20 percet...
a limonádét is csak jegyre adták....
bár a végefelé már nem számított a jegy...
régebben jobb volt ez a party...
aki 150-200 km-t motorozott ezért.....hát nem toom....
A többiekkel már beszéltünk róla a hétvégén, hogy a szeptember 9 (vasárnap) jó lenne a csapatnak. Nos, kigondoltuk a célpontot, kb. egy órás motorozás pestről, ennek megfelelően a találkozó az M1/M7 kivezető AGIP benzinkút lesz.
Az út kevesebb mint száz kilométer, autópályamatrica nem kell, a célállomás legyen meglepetés
A létszámról viszont kell némi infó, h számolni tudjanak velünk, ezért kérek mindenkit, hogy a lenti szöveget ÁTMÁSOLVA iratkozzon fel, aki velünk tartana:
Csináltam egy kis ZZR képet :) Ha valaki kedveli ezt a stílus és szeretne felhasználni egy képet. Akkor dobjon egy képet és csinálok neki :) (Pólón tutin mutat)
Jövőre bepótoljuk a dolgot :) De fórum talin ott leszek Már ha egyszer kiderül egy időpont és egy olyan helyszín ahova oda találok . Mondjuk Dobogókő, Esztergom,Visegrád és hasonló olyan helyek ahová eltalálok. Falusi gyerek vagyok BP a nagy faluba eltévedek
Nagyon jó volt a tegnap este!
Örülök, hogy ilyen sokan összejöttünk a régi csapatból!
Hozzá teszem az újakból senki nem volt ott...
Ezt csak azért nem értem, mert hetente kérdezgetitek hol lehetne össze futni stb, és eddig egyszer sem éltetek a lehetőséggel...
Marad a sufni tuning...
Szóval nagyon jó volt a Lime Paty igen jó szervezésben zajlott, extra finom volt a limonádé, kedves csajok szolgáltak ki, vagy igazítottak útba egész nap.
A pályán is minden rendben zajlott, balesetről nincs hír!
Pályázott: Királyfi, Peeter, Jaku, Kicsi
A bójázást csak messziről néztem, de nagyon ügyesek voltak!
Nem vártuk meg a rendezvény végét! Kis csapattal elindultunk a szokásos találka helyünkre az Andrettibe.
Egy esti jó fagyi, sosem árt!
tHUNder 11 gombóc fagyival nyert...
Szóval össze foglalva:
Nagyon szép nap olt!
Köszönöm mindenkinek!
Sajna a mai rendezvényre nem tudok menni mert most vannak az elemek a fényezőnél. Megújul a kis ZZR. Lesz szép ruhája Kap új matricákat és ledes lámpácskákat is de csak jövőhét végén lesz kész addig pihi van
- Kutya.
- Bendegúz
- tHUNder
- KillBill
Nincs kifogás, kollégium, meg ilyenek...
Mindig csak a rinya...
Egyszer csapj már a lovak közé.