Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BUÉK mindenkinek!

Baleseti adó! Megjött hurrá, rögtön az év első napján!

Nah ez elvileg egy politika mentes oldal, így örömömet nem részletezem és igazából megfelelő obszcén smiley sem áll rendelkezésre!

Majd 3 eFt meg az éves gfb összesen 12 eFt, üzemanyag árakról ugye, meg a pálya matricáról nem írok. Minek. Úgy is az van amit a nép akar!

Ti mit-mennyit kaptatok?
elb...tam a GoPro hangbeállítást, ezért került tisztán zene alá borzasztó szélzajos lett a vidi, így töröltem az eredeti hangját.
Szasztok, BÚÉK mindenkinek és a többieknek is

Jó kis videócska. Felvidító!
Január, február itt a nyár !

Csak annyit, hogy én zene nélkül jobban élvezném .
Nem tudom mennyire jönne át a motor "zenéje" de én azokat a videókat szeretem ahol a mocik duruzsolnak !
Tudom milyen az.... Mármint én "csak" Cordurában, és nyári kesztyűben nyomtam le az Érd-Dunaújváros távot múlt évben, amikor vittem le Áronhoz a vasat.
Mondjuk az már a februári "kánikulában" volt.
hááát... a ZX7R -es kolléga bőrruhában és nyári kesztyűben volt
BUÉK mindenkinek!

Nem volt melegetek ebben a hőségben?
Jó lehet így kezdeni az újévet...
BUÉK mindenkinek, mi motorozással köszöntöttük az új évet!

http://youtu.be/LgMRras-pN0
B:U:É:K mindenkinek :-) sziasztok
Sziasztok!

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Puszi Kill.
szia németben vagyok nem régota van netem igy kőnnyebben komunikálok. vártam hogy akasztora jőssz de eltűntél
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, és B.U.É.K.! mindenkinek!
eltűntél kujo mester..
Boldog Uj Évet kivánok mindenkinek!
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
szia boldog újévet kivánok, minden motoros társnak
Régen Balatonfüreden volt ilyennel foglalkozó a volt hajógyárban, hidraulika szárakat javított. Érdeklődj utána.
A 400/500/600-nak alul két imbusz fogja a tengelyt. Ismereteim szerint javitható krómozással, keményforrasztással.
ok köszi
Köszönöm az ajánlatot, utánanézek a dolognak, de valószínű,hogy vagy a villahidak nem passzolnak vagy a kerék tengelye / féknyereg / sárvédő...Esetleg az Eliminator 250 teló talán...de abban sem lennék biztos...
ezt biztos, h nekem akartad válaszolni a GPS-es kérdésre?
Az igazat megvallva egy db teleszkópért 10-15nél magasabb árat nem szeretnék fizetni, ez az ár vonatkozik a dobra is ha gyári ha nem...Úgy gondolom ez korrekt ár lehet egy használt cuccért.Igazából a teló baja az,hogy a krómszár egy helyen le van pattanva ami mellesleg nevetségesen kicsi lepattanás és kidörgöli az összes szimmeringet! Ha meg lehetne
javítani a szárat nekem még az is jó lenne, sőt...A kipufogóból meg vagy egy gyári jobbosra lenne szükségem vagy két egyedileg legyártottra, hogy ne üssenek el egymástól...Köszönöm a segítséget és várom a
hozzászólásaitokat!
Üdv motoros társak B.U.É.K

Igazán nem tudom, de ha tudnám ígérem megosztanám!
Milyen szép motor!
Vajon honnan ilyen ismerős?