Jó kis videócska. Felvidító!
Január, február itt a nyár !
Csak annyit, hogy én zene nélkül jobban élvezném .
Nem tudom mennyire jönne át a motor "zenéje" de én azokat a videókat szeretem ahol a mocik duruzsolnak !
Tudom milyen az.... Mármint én "csak" Cordurában, és nyári kesztyűben nyomtam le az Érd-Dunaújváros távot múlt évben, amikor vittem le Áronhoz a vasat.
Mondjuk az már a februári "kánikulában" volt.
Köszönöm az ajánlatot, utánanézek a dolognak, de valószínű,hogy vagy a villahidak nem passzolnak vagy a kerék tengelye / féknyereg / sárvédő...Esetleg az Eliminator 250 teló talán...de abban sem lennék biztos...
Az igazat megvallva egy db teleszkópért 10-15nél magasabb árat nem szeretnék fizetni, ez az ár vonatkozik a dobra is ha gyári ha nem...Úgy gondolom ez korrekt ár lehet egy használt cuccért.Igazából a teló baja az,hogy a krómszár egy helyen le van pattanva ami mellesleg nevetségesen kicsi lepattanás és kidörgöli az összes szimmeringet! Ha meg lehetne
javítani a szárat nekem még az is jó lenne, sőt...A kipufogóból meg vagy egy gyári jobbosra lenne szükségem vagy két egyedileg legyártottra, hogy ne üssenek el egymástól...Köszönöm a segítséget és várom a
hozzászólásaitokat!
Nah ez elvileg egy politika mentes oldal, így örömömet nem részletezem és igazából megfelelő obszcén smiley sem áll rendelkezésre!
Majd 3 eFt meg az éves gfb összesen 12 eFt, üzemanyag árakról ugye, meg a pálya matricáról nem írok. Minek. Úgy is az van amit a nép akar!
Ti mit-mennyit kaptatok?
Jó kis videócska. Felvidító!
Január, február itt a nyár !
Csak annyit, hogy én zene nélkül jobban élvezném .
Nem tudom mennyire jönne át a motor "zenéje" de én azokat a videókat szeretem ahol a mocik duruzsolnak !
Mondjuk az már a februári "kánikulában" volt.
Nem volt melegetek ebben a hőségben?
Jó lehet így kezdeni az újévet...
http://youtu.be/LgMRras-pN0
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Puszi Kill.
javítani a szárat nekem még az is jó lenne, sőt...A kipufogóból meg vagy egy gyári jobbosra lenne szükségem vagy két egyedileg legyártottra, hogy ne üssenek el egymástól...Köszönöm a segítséget és várom a
hozzászólásaitokat!
Vajon honnan ilyen ismerős?