Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gyárija elvileg 14-47, és ettől nem is érdemes "hosszabbra venni" a kis köbcenti miatt. a 400-astól felfele már van értelme, ott még éppen elbír elöl egy fogat.
Kellemes Karácsonyt Kívánok!
Sziasztok!

Boldog, békés és áldott karácsonyt kívánok/ kívánunk mindenkinek!

KillBill, és tHUNder
Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kivánok mindenkinek!
nekem zzr 400N -re 15/52 van.
Boldog Karacsonyt
Boldog Karácsonyt mindenkinek, a ZZR legyen veletek!

...a képen a csomagban jó eséllyel nem Kawa lapul, de legalább a csomagolás zöld!
Sziasztok zizzentek!
Rég jártam itt de most már remélhetőleg több időm lessz..........

Ezuton is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Sziasztok!

Nem tudja valaki h MI milyen áttételt használ a zizijén? Montanába nem látom a fórumon így nem tudom megkérdezni tőle!
Illetve nem tudtok valami jó áttételt ajánlani? Alacsonyabb fordulatszámot akarok elérni de úgy h számottevően ne essen vissza a gyorsulás. (szóval a káposzta is megmaradjon és a kecske is jól lakjon)
Ezen az oldalon kísérleteztem http://www.gearingcommander.co...
Nem tudjátok mennyire pontos ez az oldal?
Én a 16/47 találtam megfelelőnek de tartok attól h nagyon visszaesne a gyorsulása. Azt hogy tudom kiszámolni h mennyivel gyorsulna lassabban ezzel az áttétellel?

Köszönöm!
Boldog Karácsonyt minden ZZR-esnek és hitetlennek!

http://youtu.be/HBGTTgHkGj0
kormány kapcsolók elsö lámpák eladók tel 06309492804
Igen adatlapomon van az email cimem! Oda irj és megy a válasz!
Szia!Árat tudsz küldeni?
Szia! Tudok segiteni! Van polcon!
Köszi szépen az infót!Irtam nekik!csaó
Sziasztok!96-os ZZR-600-hoz keresek olcsó kuplunglamellákat,vagy komplett szettet!Ha valaki tudna cimet,vagy valami infót megköszönném!
Sajna nem mivel nem tudtam átíratni (műszaki és eredet vizsga hiánya) így kitiltották forgalomból 2 hónapra.
Így inkább jobban járok ha megcsinálom. ha jó a főtengely akkor csak a hajtókarok lesznek cserélve meg gyűrűket kell.
mi történt? nem engedték kivonni a forgalomból?
A kedves magyar okmány ügyintézés miatt, nem tudom megbontani a mocit. Elnézést kérek mindenkitől aki kért volna v.milyen alkatrészt.
Tavaszig csak meg tudom csinálni.
e-mailba válaszolok mindenre ha érdekel,
e-mailba válaszolok mindenre ha érdekel,
Akkor nem lesz karácsonyi meglepetés a leánynak
sajnos nincs meg
Majd kiderül :)
Egyszer tudtam volna venni egyet, akkor még nem akartam eladni a vasat... aztán amikor elakartam, már nem volt meg. Rá kellene állni a gyártására
Sajnos nem, de gondoltam, közlöm a jó hírt az új tulajjal, hogy megvan a hiányzó alkatrace Bár nem tudom, szüksége van-e rá, már megtanulta lapra rakni a vasat