Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OFF
Tudja ám a helyi vezetés, hogyan - és főleg kivel - lehet Csopakot népszerűsíteni. Hátha nem láttad még: http://www.csopak3d.com/
Nekem egy kicsit nehezen kezelhető volt, de érdemes keresgélni
ON
Első alkalom és már a falon megy? Nagggyon kemény!
Sziasztok !

Tényleg ügyes volt, ez a videó csak növelte a komplexusaimat , de tagadhatatlanul van érzéke hozzá.
Esetleg, ha vállalsz magán órákat, én előjegyeztetném magam.
Nagyon ügyes... Ha ez az első... le a kalappal!
Vagy jó volt az oktatója... Na, de ennyire?
Tartalmasan telt: tegnap végre kihoztuk a Múmiát, és Cigó átesett (nem szó szerint ) élete első motorozásán van hozzá némi érzéke: kb. fél órával az után, hogy a motor mellett állva kérdezgette: melyik a kuplung, hol a váltó stb. már így szlalomozott a vassal...

http://www.youtube.com/watch?v...

Helló Mindenkinek!

Ma egy kisebb kellemetlenség..
Sajnos Gyulával félre értettük egymást és hozta is a jó kis kipufogó rendszert, csak kiderült, hogy ugyan olyan, mint a mostani ami fent van, csak sport dobbal... 4:1-ben.
Tehát most várnom kell, és nem lesz egyenlőre sport dobom sem, de Gyula ad nekem sima gyári szettet, szétszedi ami van, ls lefotózza, ha jó, megveszem a simát... Egyenlőre...
Aztán majd jöhetnek a sport dobok...
Azért is megcsinálom!

Ja és megkaptam az új hátsó indexem, és a hasidom tartót...

Ezúton is köszi Gyula!
És várom a fotókat!
Jó lesz nekem egyenlőre a sima is...
csak már úgy bele éltem magam a másikba, már álmodtam is vele...
Ebay.com-on keress rá a: GSM GPS TRACKER -re
De pl ezt kapom: 110649916594
Van egy másik fajta is, lehet ezt venném meg: 250759698355
Papa, típust tudsz mondani a követőre?
KillBill!
Nem tudtam megnyitni....

tHUNder!
Köszi! Már töltöm le... A málna torta a kedvencem
fölé vittem az egeret, MM-ről már egyértelmű énis abból tanultam a duplacsokis máffint
Jah, nehogy az legyen hogy más receptjét osztogatom!
Ha tévedek, hát bocs!

Te kis kíváncsi
tudol főzni
http://data.hu/get/3605053/MM....',2);" target="_blank">Majusi Mulatozas - Csak Skyfoxnak ;)
Hűha, inkább nem kérdezek semmit
tHUNder!

Azt a motorozásról szóló olvasmányt amiről beszéltünk, eltudod küldeni a linkjét?
Húú, bocsi...ezt ám én írtam...
Majd talizunk, ne izgulj... nem úszod meg!
mondd hogy nem házi sajtkrém volt benne almalé kézzel dobozból facsart hű de kéne már fürdeni - na nem úgy,van itthon víz
Papa megen bizonyított
menjenek a cuccok, oszt legyen jó kis bolt sok kedvezménnyel
Sok évnyi tapasztalat teszi a szendvics mestert !
De az almalé sem volt kutya !

Jó volt dumálni! Remélem idén újra összeáll egy jó kis banda, itt a környéken! Római, hekk, fürdés, Dobogókő ...
Aki tud az tud

Azért jó volt dumálni Veled is ám!
Hogy sokat? Hááát relatív, de legalább kapok valamennyit. Most minden alkalmat meg kell ragadnom.

Ú, igen... Annyi motorost láttam. Főleg egy 750-es Zephyr-en akadt meg a szemem, követtem is a kocsival ameddig tudtam.
köszönöm a vendéglátást, a szendvicset nem felejtem
Nem volt olyan rossz, nagyban függ ám a társaságtól is, hogy érzed magad Sajnos a börzére ha kiment az ember, vissza nem jöhetett, új jegyet kellett volna váltani. Ez elég negatív, ezért nem tudtalak meglátogatni. Pedig akartam