Hát, ha csak a nők miatt érdemes kimenni, akkor én inkább eltankolom azt az 5e forintot, ami a belépő 2 főre. Motorom van, ami a legszebb természetesen, úgy hogy azt nem kell néznem kint, Sztrítfájter állatokkal meg tele van budapest útjai, úgy hogy azért sem megyek. Már motorozni kéne faxom, nem itt standolni!
Így van, mindenhez hozzá lehetett férni, nem mellesleg amikor a sisakot próbálgattam és úgy 15 percre "feltartottam" az eladót, senki sem akart hátba szúrni, vagy tarkón lőni siettetés gyanánt...
Szóval nekem így rendben volt, de 7végén meg ott lesz az igazi "kiállítás feeling", annak minden hátrányával, és főleg előnyével együtt!
&rash, és mindenki! Jó szemlélődést Nektek; volt már nagyobb MotorKiállítás, de azért akad látnivaló bőven!
igen, holnap megyek ki, de akkor hajnalban még ki kell nyittatnom a boltot valakivel mert a cuccod bent van... keress meg holnap telefonon, (ott van a hirdetéseknél a telefonszám)
Nekem eddig mindig hétvégén sikerült mennem, most is az lesz. Hozzád hasonlóan, tömegiszonyom van. Nem is iszony, hanem az agyamra mennek... Kerülgetni kell őket, meglöknek egyszer oké, kétszer oké, még én kérek elnézést... sokadszorra már-már gyilkos gondolatok formálódnak... Mellesleg ha nincsenek sokan, akkor legalább odaférni mindenhez
Hali!
Nem rég értem haza a kiállításról, hát tényleg nem nagy durranás! Elég nagy pangás volt (14:45-kor a pénztárnál és a fogadóépületben csak a dolgozók, vendég 1 szál se, a pavilonokban sem volt tömeg - közel sem), gondolom a többség holnap-holnapután teszi tiszteletét... Ezt én annyira nem bántam, mert kicsit tömegiszonyom van, így nem kellett annyi embert kerülgetni. A nagy márkák persze kint vannak, műsor most nem volt (mondjuk ennyi vendégnek én sem produkálnám magam), de lehet találni jó cuccokat, néhány kereskedő egész baráti kedvezménnyel árusít (mint minden kiállításon)...
Összegezve: szép motorok, tuti hostess-csajok, motoros cuccok nagy választéka, úgyhogy meló utáni programnak kellemes volt, és megvan az új kupakom is...
szia nagynehezen de sikerűlt megoldani az olaj kérdést de alevegőszűrő takaritása .szétszedése katasztrofa nem gondoltam hogy ennyire megkell bontani. egy két kolega volt a kiállitáson azt mondják nem nagy valami te nem hallottál rola valamit
Szia,
a te láncszetted/olajad legutóbbi levél szerint "futárral március 10 után vagy a motorfesztiválon" érkezik - persze ettől tudjuk postázni is, ha azt szeretnéd.
rengeteg kesztyű, viszek ki kipufogó rendszereket, dobokat bár azok suzukikra valók Laser, Cobra, Micron, Arow
Zárakat, quad ponyvát, eső ruhát stb-stb...
Azért remélem legalább sok pénzt hoz a házhoz...
Ha már hétvége, és motor kiállítás...
Sajnos én nem tudom, nem voltam bent, de nagyon nem is vágytam most rá...
de, nem túl sok jót hallottam róla.
viszont, ma gyönyörű idő volt!