Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia ,van e + ban két liter 15.50 es olajad,fuks .két litert el barmoltam! SOS a telefonszámod meg elbasztam azt is...csörgessmeg légyszives. 06703138195
Köszi
Szerintem az a + - 20 méter annyiban csalóka, ha egy garázstelepre irányít, miután ellopták a motort, van kb. 10 variáció, hogy akkor most melyikbe van a motor. De hogy tudd hogy merre indulj el baj esetén, arra mindenképpen hatásos.
ahogy irtam fél 12-12 óra közt
oké
fél 5-5 körül
mikor jönnél kb
Otthon vagy holnap egész nap Gyula? Bemmennék valamikor 2 kormánysúlyért
jöhetsz holnap érte üdv gyula
Te lehet, de én még gyáva (izé, óvatos), gyenge kezdő vagyok... De ami késik nem jön időben, remélem fogok még fejlődni...
a.m. per ? az a délelőtti tárgyalás? mindenképp kell oda egy...
azt egy vérmesebb ETZ-vel is
Hi!
Hát, valami olyasmi... De a hírek szerint ez már a múlt, csili-vili a cucc! Amúgy ment, nem is rosszul, bár nincs viszonyítási alapom, de haver gs500-asát simán tartottam...
duB itt valami amperekről beszélget, olyasmihez kellene
de minek az neked...
Na, majd jól meglátogatunk Tök véletlen nincs egy önindítód? Akár kölcsönbe is jó ám
Hali!
Mi volt ebben egérfészek?Csoda hogy ment,vagy nem ment?
Megyünk, megnézünk (Andinak úgy is cserés az X Lite sisakja... mondjuk az enyém is, de azt szeretem )

jah: leküldtem az akksit Áronnak, 4 500 pénz lesz
persze hogy kell,holnap be is tudnák érte ugrani fél12 körül
ez jó ötlet, ilyenben agyalok én is - autóban/motorban egyaránt.
érdekess, persze ha gsm blokkoló van a tolvajoknál, akkor lófax. kösz. jöhet, cím adatlapon.
Beraksz egy gsm kártyát (tudom hogy egyértelmű, de mások miatt, is ;) ) sms-el bereggeledd a te mobilod (5 vagy 10 számot lehet). Onnantól csak a regisztrált telefonszámokról lehet hívni, vagyis ha olyanról felhívod akkor "lerakja" és elküld egy sms-t amibe az előző üzenetembe lévő linket elküldi!
Tud hallgatózó módba is kapcsolni (monitoring mode), meg még miegymást, ha érdekel akkor beszkennelem neked az utasítás és küldöm.
kérdés hogy hány mA-t vesz fel? gondolom, mint riasztók 1 mA alatt... az meg nem meríti le. de ez csak feltételezés.
ez hogy műxik? hogyan tudod követni?
Egy riasztó helyettesítő-bővítő érdekesség:
Realtime GPS/GSM/GPRS Tracker

Volt alkalmam kipróbálni , elég pontos volt:
+/- 20 méterre max

kérdés vajon milyen gyorsan merítené le az aksit álló helyzetben?

Nagyon gondolkodom beépíteni ilyet az autóba és a mociba