Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kérdés lenne...

Néztem Cordura nadrágot, link ami M-es méretben állva pont jó, viszont motoron már derék tájon kényelmetlen, mert szűk... Az L-es nadrág mindenhogy jó, viszont a térdemen a protektorok eltudnak fordulni, és állva kb a sípcsontomig lelógnak a protektorok.

Na most... Arra gondoltam, hogy talán vehetném ezeket is link , viszont akkor nincs nadrág...

Szerintetek?

Bocsi az amatőr kérdésekért.
dánkesön jőidő gyűjjék mán...
Oké! Értem!

Egy kalappal!
vannak tervek. áprilisban talán képes beszámoló is lesz addig nem kajabálom el
jah, ilyenek idegenek tőlem
Mi lesz az új szerzeményed?
Vagy már meg is van?

Esetleg tervek?
Oldal konzol, dobozhoz!
Igen jól látod, hirdetgetek. Nem sajnos, ebből csak ez az egy van...

De, ha még is tudnék szerezni, szólok.
sajna ez van. de minden használttal így van a válságnak köszönhetően.

láttam, hirdetsz oldalkonzolt bandithoz. ez magyarul a bukócső? lehet majd kelleni fog, tudsz hozni mást ípushoz is?
Én az első 400as zizimre 930ért írtam alá a papírt, ami a hitel miatt nem ennyi lett... Aztán ez a motor vissza lett dobva a kereskedőnek papír gondok miatt... A mostanit 6ért vettem, ráment szerviz, alkatrész végett 400 körül eddig. Az, hogy nekünk ez van, mást nem fog érdekelni... Ha anno nekem is azt mondják, hogy itt ez a cbr600rr 25kw papírokkal, 500ért viheted, akkor most hondám van A kereslet és kínálat ilyen esetben erősebb tud lenni, mint a vágy, hogy olyan motorom legyen. Annyi pénzért fiatalabb, erősebb, jobban felszerelt gépet lehet venni, még ha fáj is kimondani. Lement az áruk...

Az a baj, hogy nem is olyan vicces, amit mondasz...
Drasztikus ár csökkenés...
Tudom, hogy igazatok van!
Csak hát sajnálom őket!
Lassan annyit érnek, mint egy öreg MZ...
Pedig annál sokkal jobbak és szebbek is!
És a befektetett sok pénzem köddé vált...

Ami borzalmas érzés!

Igen igazad van, nem érdemes eladni!
Akkor most megint elbizonytalanodtam, mert az enyémet 300-ért vettem, de váltóhibásan. De ezt is csak azért mert 98-as. Áronnal is beszéltem és azt mondta ez alatt már nem lehet normális zzr-t kapni. Igaz rá kell költeni, de legalább tudom, hogy normális állapotban lesz...
nem kevés: az enyémet 330-ért adtam el tavaly és jó állapotban, 2006-ban 600-ért vettem. tudomásul kell venni, hogy 3 év alatt ekkorát ugrott a használt piac lefele. ez egyben azt is jeletni, hogy ebben az időszakban az eladással veszítesz, de a vétellel nyersz. kár idealizálni a dolgot,a pénz az pénz. esetleg, berakhatod a motort egy kád olajba és 15 év múlva mehet veteránnak
Szerintem akkor is aránytalanul olcsón értékesítik a ziziket!
Túl olcsón!
Már 2-3 százezerért látni hirdetéseket. ami szerintem durva.
Múltkor a vaterán 1 forintról indult a licit egy szép zizire.
300 ezerért kelt el!
Ez nagyon kevés! Lehet, hogy a 800 soknak tűnik és más motorokat fiatalabb évjáratban is találsz olcsóbbat, lehet! Sőt igaz is, de az sosem lesz ZZR! Ennyi...
Szerintem ez is meg fogja találni az új gazdáját! Vannak fanatikusok, vagy olyanok, mint én... hol értettem én a motorokhoz, most sem értek, nem, hogy akkor. Megláttam bele szerettem és nem is néztem másikat, csak perkáltam!

Én még 2004-ben vettem az enyémet 750 ezerért... bár, mivel hitelre ment, nem ez lett a végső ára....
Szerintem is elég borsos az ára, és sajnos vagy nem sajnos van ennél sokkal jobb vétel is. Szépnek lehet, hogy szép de nem éri meg ezt a pénzt. Szerintem evvel nem csökkentik a márka presztízsét, csak egy olyan motort árulnak ami tényleg rájuk szárad...

Én azt vallom, hogy minden annyit ér, amennyiért el lehet adni...
ez vicc. "megkérik a rendes árát" - ez az hogy ez nem a rendes ár. ennyi pénzért 2002-3-as hatszázasokat adnak. ne dőlj be nekik. nem a presztizs diktál, hanem a piac
én '99-ben vettem 750-ért a '96/97-es ZZR400-at... ez a motor ott fog rájuk száradni... nem is értem, hogy kire/mire várnak ennyiért.
csőrgesmeg légyszives és vissza hivlak 06703138195
Zx10R-be a 15w50 -est javaslom, az frankó bele.
Örülés van látom Azt a motort ennyiért az életbe nem fogják eladni, hacsak össze nem akadnak valami elborult elmével... A motorok ára a utóbbi években ment lefelé elég rendesen, ami kinek jó, kinek rossz... Szintem ezt csak itt felejtették pár évvel ezelőttről.
amit most akcioban kinálsz kawazx10 vagy 636os hoz is ajánlod e
Úgy sajnálom ezt a kis zizit...olyan szép...
Viszont nagyon tetszik, hogy nem kótyavetyélik el... hanem megkérik a rendes árát!
Úgy bosszant, hogy szemtelenül áron alul értékesítik a ziziket, ezzel lehúzva az egész márkát.

http://www.motor-sapiens.hu/ne...

Sajnálom, hogy eladják, remélem jó gazdája lesz!
Nem tudom kié lehet, még sosem láttam ezt a motort.
Helló!

Köszönöm a sok jó kívánságot... tegnap teljesen kikeltem magamból.
Hát, ha itt lett volna Áron, tuti a nyakába ugrok... Úgy örültem!

Különösebben semmi baja nem volt, amikor letettem... röpke 4 évvel ezelőtt...
Szóval mindent cseréltettem, mit csak lehetett, pláne a kopó alkatrészeket, a felmerülő tömítéseket, teljes lánckerékszettet, aksit, teleszkóp olajat, olajat, olajszűrőt, levegőszűrőt, gyertyákat, gumit, az első izzót erősebbre, karbi tisztítás, de tegnap mondta Áron, hogy kicserélte mindkét kerék csapágyat, megtisztította a benzin pumpát, a kipufogómat lehalkítja, mert bődületes hangja van, első fékbetét csere, ma lesz a szelephézag beállítása, levizsgáztatja és kész...
Szóval nemvolt kis munka, de egyéb komoly betegsége nem volt! Hál istennek. Nagyon vigyáztam rá.

Ha, az esti moci party, az én motoromon múlik, és ha ő csak egy kicsit is hasonlít rám, akkor ott bizony megy az erezd el a hajamat ...

Ha Áron az én zizimet felébresztette 4 éves Csipkerózsika álmából, akkor a tiétekkel sem lesz gond!
melyiket? milyen zx10-be?
szia zx10 is ajánlod ezt az olaja